Bitmeyen kıskançlık ve hor görme yardım eder misiniz

O üye hep böyle boşverin :)

Konuya gelince küçük bir yer de olsa avukata danışın derim. Ama öncesinde eşinize kesin kararınızı bildirin derim.

Maaşınızı vermeyin. Hesap vermeyin..
Emin olun bu tip insana yaptığınız hiç bir fedakârlık değmez. Yıllarınızdan gider yine de düzelmez..
O kadar ezilmişim kendimi kaybetmişim ki herkesten küçücük çocuğumdan bile şefkat bekler hale gelmişim bu beni kullandırmaya başlamış artık tek başıma hiç bi şey yapamaz olmuşum o kadar iyi özetlediniz ki. Gözlerim doldu yine benim sorunum saf olmam sanırım çünkü bir insan gerçekleri bu kadar görmezden gelebilir. Zamana bırakmam lazım değiştirmeyi düşünmeyi bırakmam lazım çünkü insan sonuçta kalbi var zamanla anlar diye çocuk yaptım uzattım biraz
Çok teşekkür ederim allah razı olsun İnan’ın benim dostum yok çok kıymetli bunlar benim için

Sorgu memuru onlar.Görevleri bu zaten.Millet burada sorgulanmak için konu açıyor sanki.Ben sırf bu yaklaşımlar yüzünden buraya sorun yazamıyorum.Mevcut durumu eleştirmek ve insanların kararlarına saygısızlık olduça moda
Gerçekten forumca çok üzüldük şuan sorun yazamamanıza...

Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular
Yorumunu cok begendim :D

Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadım

Yeri gelince hayat müşterek kocalarda evde bize yardım etsin,salata yapsın,bulasiklara çamaşırlara el atsın ,ev süpürsün diyorsunuz
Şimdi kadın çalışınca neden kocasına maddi destekte bulunamıyor çok garip
Eşinizin maaş kartı sizde mi duruyor? Günlük veya haftalık harçlığını siz mi veriyorsunuz?

eşim çok sıkıyor artık arkadaşımla konuşsam bile arka arkaya arıyor , dün telefonla konuşurken neden cevap vermiyorsun dedi düşünüyorum dedim Yok sen eline alıp bir şeyler yapıyorsun dedi ve kavga ettik kapattık sabah çok sorumsuzsun zaten senden ayrılıcağım dediğimde , sen ne biçim annesin memur ol akıllı ol büyü diyor sürekli bana demediğini bırakmadı mesleğimi bile yapamıyormuşum gittiğim yeri b.kluyormuşum eş olamıyormuşum çocuğuma bakamıyormuşum, burada tek başıma çocuk büyütüyorum neyse akşam bi daha seni üzmeyeceğim dedikten sonra iki dk açmadım telefonu sinirim geçmemişti , aloooo açsana demeye başladı Yok görüntülü sohbete telefon izin vermemiş meşgul gözükmüş sadece. Ama onun dediği kiminle konuşuyormuşum ben. Artık dayanacak gücüm kalmadı uzakta görev yapıyor her türlü zorluğa katlandım karşılığı buymuş meğer küçük bi çevredeyim avukata gidip vekalet vermeden dava açabilir miyim masrafları ne tutar ikimiz de iyi maaş alıyoruz ama hiç bitmedi onun yüzünden ekonomik sorunlar en son bana hamile iken ettiği küfürler aklımdan çıkmıyor artık. Dayanamıyorum hiç bir şekilde anlamıyor. Lütfen bilen yardımcı olabilecek yazabilir mi. Bir de çocuğum var bu kadar uzamasının sebebi bu evlililiğin. Neden ayrılmıyorsun diye sordum çocuk kalp hastası dayanamaz diyor. Ciddi bir rahatsızlığı Yok çok şükür ve daha küçük yol yakınken bitirmeli miyim hep sorunluydu evlilik ağıza alınmayacak hakaretler narin bir eş istiyormuş kendisi aldığım maaşı bile beğenmiyor. Ailesi hiç yardım etmez benim ailem hep yanımda destekçi maaşımı bile ondan harçlık alarak ona veriyordum bu insana değer mi bu saat olmuş ağlıyorum.
Sizi bu kadar aşağıya çeken, hakaret eden biriyle ömrümüzü heba etmeyin, hayatın yükü, sorumlulukları zaten zor birde hayatımızı paylaştığımız eslerimiz bize hayatı dar mı edecek..

Gerçekten forumca çok üzüldük şuan sorun yazamamanıza...

Saygı anlayışını bir kez daha tescillediğin icin tebrik ederim.Şahsi bir ifade kullanmadığım halde cümlemi alıntıladığına göre gocunmuşsun.İşiniz zor valla.Size devlet maaşta veriyormu bari sorgu memuru olarak:)) Hani boşuna insanların dertlerine dert katmayın yani.Zamanınıza yazık.

Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadım

Yeri gelince hayat müşterek kocalarda evde bize yardım etsin,salata yapsın,bulasiklara çamaşırlara el atsın ,ev süpürsün diyorsunuz
Kocaya maddi destekte bulunmak başka bütün maaşı eline verip bir de üstüne hakir görülmek başka. Kaldı ki ne dersek diyelim erkeklerle eşit değiliz. Erkek bizim gibi yıpranmıyor.

vekalet vermeden , aile mahkemesine dilekçe yazıp başvurabilirsiniz sizi yönlendirirler fakat nafaka için avukata ihtiyacınız var , hakaret içerikli mesajlar varsa silmeyin onlar birer kanıttır , eşiniz boşanmaya yanaşır mı ? yanaşmazsa elinde pek bir kanıt olmazsa birde velayet girerse işin içine çekişmeli boşanma olabilir

Eşinizin maaş kartı sizde mi duruyor? Günlük veya haftalık harçlığını siz mi veriyorsunuz?
Eşimin 15 inde maaşı yatar
Ogün Tüm faturadır borçlarımizi hepsini
Telefon bankaciliğindan öder

Geri kalan hepsini 16sında çekip eve koyar
O paradan ihtiyacimiz oldukça
birbirimize sormadan alır kullanırız
kredi karti hiç bi şekilde kullanmadığımız için eve getirdiği paraylada gayet rahat Geçiniriz

Eşim veya ben çocuk değilizki birbirimize harçlık verelim

madem maaşınız da var bu hakaretlere katlanmak zorunda değilsiniz. çocuğunuz küfürlü bir ortamda sevgisiz şekilde büyüse daha kötü olur geleceği için.

eşim çok sıkıyor artık arkadaşımla konuşsam bile arka arkaya arıyor , dün telefonla konuşurken neden cevap vermiyorsun dedi düşünüyorum dedim Yok sen eline alıp bir şeyler yapıyorsun dedi ve kavga ettik kapattık sabah çok sorumsuzsun zaten senden ayrılıcağım dediğimde , sen ne biçim annesin memur ol akıllı ol büyü diyor sürekli bana demediğini bırakmadı mesleğimi bile yapamıyormuşum gittiğim yeri b.kluyormuşum eş olamıyormuşum çocuğuma bakamıyormuşum, burada tek başıma çocuk büyütüyorum neyse akşam bi daha seni üzmeyeceğim dedikten sonra iki dk açmadım telefonu sinirim geçmemişti , aloooo açsana demeye başladı Yok görüntülü sohbete telefon izin vermemiş meşgul gözükmüş sadece. Ama onun dediği kiminle konuşuyormuşum ben. Artık dayanacak gücüm kalmadı uzakta görev yapıyor her türlü zorluğa katlandım karşılığı buymuş meğer küçük bi çevredeyim avukata gidip vekalet vermeden dava açabilir miyim masrafları ne tutar ikimiz de iyi maaş alıyoruz ama hiç bitmedi onun yüzünden ekonomik sorunlar en son bana hamile iken ettiği küfürler aklımdan çıkmıyor artık. Dayanamıyorum hiç bir şekilde anlamıyor. Lütfen bilen yardımcı olabilecek yazabilir mi. Bir de çocuğum var bu kadar uzamasının sebebi bu evlililiğin. Neden ayrılmıyorsun diye sordum çocuk kalp hastası dayanamaz diyor. Ciddi bir rahatsızlığı Yok çok şükür ve daha küçük yol yakınken bitirmeli miyim hep sorunluydu evlilik ağıza alınmayacak hakaretler narin bir eş istiyormuş kendisi aldığım maaşı bile beğenmiyor. Ailesi hiç yardım etmez benim ailem hep yanımda destekçi maaşımı bile ondan harçlık alarak ona veriyordum bu insana değer mi bu saat olmuş ağlıyorum.
Neden uzaktasiniz birbirinize....

Eşinizin yanına gitmek imkânınız yok mu??

Birbirlerine uzak olan eşler arasında böyle problemler oluyor, biraraya geldiğinizde aşabileceğinizi düşünüyorum...

Erkekler gün içerisinde o kadar aldatma haberi duyuyorlarki, bir de erkeklerin şüpheci kişilikleri işin icine girdi mi boyle davranabiliyorlar...

Yerinizde olsam hergün güven verici ve onu özlediğimi belli eden bir konuşma yapardım,buna ihtiyacı var eşinizin...

Yapılan bazi hatalar tolere edilebilir bazen ders alıp tekrar aynısını yapmayabilir hatta daha iyi olma ihtimali bile olabilir yalnız insanın huyu degişmez asla degısmez degisiyor gibi görünebilir ama tekrar başa sarar. Bu insana değmez anlattığınız kadarıyla. Düzgünce ayrılmaya bakın.

Eşiniz çalışıp size para verirken onu aşağılıyor musunuz? Yoksa tam tersi saygı mı gösteriyorsunuz?

Ben de çalışıyorum ama giderlerimiz ortada olduğu için maaşlarımız da ortadadır. Eşim ev kredisi öderken ben diğer giderleri karşılarım. Ve maaş kartım aramızda döner bundan da hiç gocunmam. Aksine eşim kendime bir şey almam için teşvik eder.

Allah nasip eder de ev borcumuz biterse kendi maaşımın büyük bölümünü birikim ve gezip tozma için harcayacağım.
Çocuğumu minicikken bırakıp çalışmaya başladım ben. Devrilip yatmadım.

Ama şayet konu sahibinin eşi gibi saygısız kadir kıymet bilmeyen biri ile evli olsaydım zırnık koklatmaz ilerisi için para biriktirmeye bakardım.
O yüzden maaşını verme dedim. Yine aynı şeyi derim.
Sapla samanı ayırın biraz. Kadın yazmış zaten gördüğü kötü muameleyi. Biz tahmin yürütmüyoruz aynı şeyi okuyoruz..

Eşiniz çalışıp size para verirken onu aşağılıyor musunuz? Yoksa tam tersi saygı mı gösteriyorsunuz?

Ben de çalışıyorum ama giderlerimiz ortada olduğu için maaşlarımız da ortadadır. Eşim ev kredisi öderken ben diğer giderleri karşılarım. Ve maaş kartım aramızda döner bundan da hiç gocunmam. Aksine eşim kendime bir şey almam için teşvik eder.

Allah nasip eder de ev borcumuz biterse kendi maaşımın büyük bölümünü birikim ve gezip tozma için harcayacağım.
Çocuğumu minicikken bırakıp çalışmaya başladım ben. Devrilip yatmadım.

Ama şayet konu sahibinin eşi gibi saygısız kadir kıymet bilmeyen biri ile evli olsaydım zırnık koklatmaz ilerisi için para biriktirmeye bakardım.
O yüzden maaşını verme dedim. Yine aynı şeyi derim.
Sapla samanı ayırın biraz. Kadın yazmış zaten gördüğü kötü muameleyi. Biz tahmin yürütmüyoruz aynı şeyi okuyoruz..
Ben kiviii17 nin mesajina cevap verdim

Tüm kadinlara sesleniyorum hiç bi kadin eşine maaşini vermesin deyip genel konuşmuş bu bana garip geldi

Eşimin 15 inde maaşı yatar
Ogün Tüm faturadır borçlarımizi hepsini
Telefon bankaciliğindan öder

Geri kalan hepsini 16sında çekip eve koyar
O paradan ihtiyacimiz oldukça
birbirimize sormadan alır kullanırız
kredi karti hiç bi şekilde kullanmadığımız için eve getirdiği paraylada gayet rahat Geçiniriz

Eşim veya ben çocuk değilizki birbirimize harçlık verelim
İşte buradaki konu sahibi son cümlenizde ki kişi oluyor.

O kadar ezilmişim kendimi kaybetmişim ki herkesten küçücük çocuğumdan bile şefkat bekler hale gelmişim bu beni kullandırmaya başlamış artık tek başıma hiç bi şey yapamaz olmuşum o kadar iyi özetlediniz ki. Gözlerim doldu yine benim sorunum saf olmam sanırım çünkü bir insan gerçekleri bu kadar görmezden gelebilir. Zamana bırakmam lazım değiştirmeyi düşünmeyi bırakmam lazım çünkü insan sonuçta kalbi var zamanla anlar diye çocuk yaptım uzattım biraz
Çok teşekkür ederim allah razı olsun İnan’ın benim dostum yok çok kıymetli bunlar benim için

Bazen içinde bulunduğunuz durumu bir adım geri gidip dışarıdan gördüğünüzde farkına varırsınız.
Bir olay bir insan farkettirir normal olmayanı.
Önemli sıçrayışlar dibi boylayınca yapılabilir.
Allah feraha çıkarsın inşallah..

Yoğun bakımı b.klamışım bir de

Birbirlerine uzak olan eşler arasında böyle problemler oluyor, biraraya geldiğinizde aşabileceğinizi düşünüyorum...

Erkekler gün içerisinde o kadar aldatma haberi duyuyorlarki, bir de erkeklerin şüpheci kişilikleri işin icine girdi mi boyle davranabiliyorlar...

Yerinizde olsam hergün güven verici ve onu özlediğimi belli eden bir konuşma yapardım,buna ihtiyacı var eşinizin...
asker o ve Doğuda birliği kaydırma sürekli bi gideceğim gitmeyeceğim diyor yani birlikte olmamız için bir şey de yapmıyor ben eşimin çalışmasını istemem derdi oda yalanmış onun yüzünden üniversite hayatım kaldı

Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular

Okuduğum en güzel yorum

Anneliğinizden vurmasına izin vermeyin. Kalbi dayanmayacak bir şey yok. Adam olsunda çocuğuyla ilgilenmeye devam etsin, oda yokluğunu farketmesin. Boşanmayla hiç alakası yok.

Kaç kere daha dünyaya geleceksiniz ya. Mis gibi huzur içinde yaşayın, boşanın. Avukat masrafı olursa da olsun, maaşınızı sadaka gibi almayacaksınız en azından. Kocanıza giden para avukata gidiversin bir süre.

Biz de okuyoruz her gün burda aldatma haberi zehir zindan edelim hayatı eşlere o zaman. Hep kadın alttan alacak kadın adamı hoş edecek yok öyle bir dünya. Öküzlüğün de bir sınırı var iyice üste çıkacak adam hakaret ediyormuş görmüyor musunuz.

Back
X