- 18 Aralık 2015
- 9
- 1
- 1
- 55
- Konu Sahibi NaneLimoon
-
Yaklaşık iki ay oldu. Kv dört kızı üç oğlu daha var hiç biri misafir olarak istemedi ama hergün arayıp annelerine olaylar bitmeden sakın evinize gitmeyin diyorlar sinir oluyorum artık inanın çocuklarımın okulu olmasa evi filan onlara bırakıp ailemin yanına giderdimNe zamandır sizde kalıyorlar?
Dedim kirayı nasıl öderiz biz. Niye ödeyemesiniz diyorum yaklaşık iki bin tl gibi bi gelirleri var bu parayla çokta rahat geçinen insanlar var diyorum biz kiranın altından kalkamayız diyoDe ki kv ye.. boşverin artık siz oralara gitmeyin bu terör bitmez! Burada hemen bir ev bakalım size burada yaşayın..
Bakalım ne diyecek :)) Gitmeye mi niyetli kalmaya mı?
asma başkalarının sırtından geçinmeyi iyi biliyorDedim kirayı nasıl öderiz biz. Niye ödeyemesiniz diyorum yaklaşık iki bin tl gibi bi gelirleri var bu parayla çokta rahat geçinen insanlar var diyorum biz kiranın altından kalkamayız diyo
Kaynımın eşi yardimci oluyo olmasınada sürekli diken üstünde gibiyim beş dk oturup dinleniyim diyorum ama oturduğumdan bişey anlamıyorumki. O kadar bunaldımki kardeşimin doğumunu bahane edip annemlere geldim de yapabiliyorum suan. Evde olsam inanın telefonu elime alacak zaman bile bulamıyorumKarsiniza alip aile ile konusun. Ve gun icerisinde is verin essek degiller ya yaparlar herhalde. Meyveyi cayi cocuklari yapsin cokmu kucukler? Arada camasir assinlar evi supurtun. Yemekte yardim isteyin gorev verin. Anlik isteklerinizle cozmeye calisin.
kaçıp kaçıp bir yerlere git bacımKaynımın eşi yardimci oluyo olmasınada sürekli diken üstünde gibiyim beş dk oturup dinleniyim diyorum ama oturduğumdan bişey anlamıyorumki. O kadar bunaldımki kardeşimin doğumunu bahane edip annemlere geldim de yapabiliyorum suan. Evde olsam inanın telefonu elime alacak zaman bile bulamıyorum
Yaklaşık iki ay oldu. Kv dört kızı üç oğlu daha var hiç biri misafir olarak istemedi ama hergün arayıp annelerine olaylar bitmeden sakın evinize gitmeyin diyorlar sinir oluyorum artık inanın çocuklarımın okulu olmasa evi filan onlara bırakıp ailemin yanına giderdim
EvetDiyarbakirdan mi geldiler
Kaynım ve çocukları oğlumun odasına yerleştiler çocuğum bizim yatak odamızda ders çalışıyo kızım deseniz babaannesi odasında kalıyor özelim kalmadı anne diyo.ünv okuyan çocuklarım eve gelmiycez yer yok diyo ne yapcağımı şaşırdım. Kv diğer çocukları da sürekli kv arayıp bizde kalmaları için telkinde bulunuyorlar. Tvden olanları görünce bu kadar kötü olma sevgi diyorum ama gerçekten sabrım taşmak üzereÖncelikle çocuklarınız çok önemli sınava girecekler.Yazık kafaları rahat olmalı, ne düşüncesiz insanlar yahu .
Bence bulunduğunuz şehirden ev tutup yerleşmelerini sağlamaya çalışın .
Bide manevi maddi destek de yokmuş , çocuklarınızın okulu ihtiyaçları zor gerçekten
Eşinize söylettirin yazık günah size de düzen huzur bozuyorlar , bu misafirlikten çıkmış...
Başlarda ben çok yorulup bazen eşime sızlanıyodm ailem onlar nasıl konuşursn filan diyodu. Baktı yetişemiyo artık o da söylenmeye başladı artık ama bizi duyan yok.resmen tüm kardeşler kv bizde kalmaları için karar vermiş gibilerkötü olun gerekirse, sizin yorgunluğunuz, maddi sıkıntınız bir yana 2 çocuğunuzun geleceği sözkonusu, o ortamda nasıl verimli ders çalışacaklar? çocuklarınızın eğitimi için bir an önce eşinizle birlikte karşınıza alıp konuşun ailesiyle.
Ben antepliyim diyarbakırı pek bilmem ama insan arayınca bulur tabi niye bulamasınki. Hadi kendimi geçtim kaynımın bi çocuğu birinci sınıfa diğeri 8 e gidiyor bunlar çocuklarınıda mı düşünmüyorlar. Olaylardan dolayı okulları yokmuş ee başka okula yazdırın diyarbakırda okul mu yok diyorum ne gerek var izinli sayılıyolar zaten bu dönem okula gitmesin diyolarAaa Diyarbakır'dan mı geldiler.
Kayapınar ,Bağlar'ın üst kısmı sakin ve bi sürü site var , 24 saat güvenlikçisi olan.Antep'ten daha ucuzdur emin olun.
Niye buralardan ev bakmamışlar?
Bence onların biraz Antep havası alası gelmiş.
Ben antepliyim diyarbakırı pek bilmem ama insan arayınca bulur tabi niye bulamasınki. Hadi kendimi geçtim kaynımın bi çocuğu birinci sınıfa diğeri 8 e gidiyor bunlar çocuklarınıda mı düşünmüyorlar. Olaylardan dolayı okulları yokmuş ee başka okula yazdırın diyarbakırda okul mu yok diyorum ne gerek var izinli sayılıyolar zaten bu dönem okula gitmesin diyolar
Allah kolaylık versin .Arkadaşım eşin söylesin güzel bir dille , yoksa işlerine gelmiş yerleşmek,oh ekmek elden su gölden ...Kaynım ve çocukları oğlumun odasına yerleştiler çocuğum bizim yatak odamızda ders çalışıyo kızım deseniz babaannesi odasında kalıyor özelim kalmadı anne diyo.ünv okuyan çocuklarım eve gelmiycez yer yok diyo ne yapcağımı şaşırdım. Kv diğer çocukları da sürekli kv arayıp bizde kalmaları için telkinde bulunuyorlar. Tvden olanları görünce bu kadar kötü olma sevgi diyorum ama gerçekten sabrım taşmak üzere
Dedim kirayı nasıl öderiz biz. Niye ödeyemesiniz diyorum yaklaşık iki bin tl gibi bi gelirleri var bu parayla çokta rahat geçinen insanlar var diyorum biz kiranın altından kalkamayız diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?