Bitmeyen misafirlik

Ne zamandır sizde kalıyorlar?
Yaklaşık iki ay oldu. Kv dört kızı üç oğlu daha var hiç biri misafir olarak istemedi ama hergün arayıp annelerine olaylar bitmeden sakın evinize gitmeyin diyorlar sinir oluyorum artık inanın çocuklarımın okulu olmasa evi filan onlara bırakıp ailemin yanına giderdim

bencede kibar kibar anlatın olmadı eşiniz anlatsın zira nazınızın geçmediği insanlar değiller bazen düşüncesizlik yapabiliyorlar siz arayı kapatın iletişim iyidir konusun ne olacak yoksa büyür patlarsınız o daha kötü

De ki kv ye.. boşverin artık siz oralara gitmeyin bu terör bitmez! Burada hemen bir ev bakalım size burada yaşayın..
Bakalım ne diyecek :)) Gitmeye mi niyetli kalmaya mı?
Dedim kirayı nasıl öderiz biz. Niye ödeyemesiniz diyorum yaklaşık iki bin tl gibi bi gelirleri var bu parayla çokta rahat geçinen insanlar var diyorum biz kiranın altından kalkamayız diyo

Dedim kirayı nasıl öderiz biz. Niye ödeyemesiniz diyorum yaklaşık iki bin tl gibi bi gelirleri var bu parayla çokta rahat geçinen insanlar var diyorum biz kiranın altından kalkamayız diyo
asma başkalarının sırtından geçinmeyi iyi biliyor
yazaık ya sizin de 4 çocuğunuz varmış, 2 si üniv de de okuyor
kolay mı bu zamanada ev geçindirip çocuk okutmak
ne kadar düşüncesizler ya
bari yardım etsinler size
neye para harcıyorki kayın validenle kaynın?

Kaynımın eşi yardimci oluyo olmasınada sürekli diken üstünde gibiyim beş dk oturup dinleniyim diyorum ama oturduğumdan bişey anlamıyorumki. O kadar bunaldımki kardeşimin doğumunu bahane edip annemlere geldim de yapabiliyorum suan. Evde olsam inanın telefonu elime alacak zaman bile bulamıyorum

kaçıp kaçıp bir yerlere git bacım
anlasınlar biraz

Ooo bayağı da olmuş ya.Antep'te kiralar çok pahalı da diğer kardeşler nerede oturuyor
kendi oturdukları daha makul bir şehirde ev tutabilirler kayınvalideye.

İlle sizin yanınızda istiyorlarsa da bütün kardeşler pamuk elleri cebe atsın 1 kiranın yarısını çıkarsınlar.
Bence haklısınız da eşinizle konuşun ,çözüm bulunmalı.

Gelirleri varsa ayrı bir ev açmamaları için bir neden yok,neden zorda birakirlar insani anlamiyorum zaten kalabalik ev..valla ikna etmekten baska careniz yok gibi

kötü olun gerekirse, sizin yorgunluğunuz, maddi sıkıntınız bir yana 2 çocuğunuzun geleceği sözkonusu, o ortamda nasıl verimli ders çalışacaklar? çocuklarınızın eğitimi için bir an önce eşinizle birlikte karşınıza alıp konuşun ailesiyle.

Siz boyle sinirsiz hizmetle tabii elleri ceplerine gitmez. Her gun sabah peynir ekmek zeytin cay (eksigi olsun fazlasi olmasin) oglen yumurtayi cirp pisir o kadar, aksam da sade makarna. Arada vanalardan sulari kesin, kombiyi falan kapatin. Camasir deterjani bitince yenisini almayin (cunku para bitti). Eve asla hicbir sekilde alisveris yapmayin. Olan ne varsa onu koyun yoksa koymayin. Onlar yuzsuzluk yapiyorsa sizin de boyle davranmanizi haketmisler demektir.

Kaynım ve çocukları oğlumun odasına yerleştiler çocuğum bizim yatak odamızda ders çalışıyo kızım deseniz babaannesi odasında kalıyor özelim kalmadı anne diyo.ünv okuyan çocuklarım eve gelmiycez yer yok diyo ne yapcağımı şaşırdım. Kv diğer çocukları da sürekli kv arayıp bizde kalmaları için telkinde bulunuyorlar. Tvden olanları görünce bu kadar kötü olma sevgi diyorum ama gerçekten sabrım taşmak üzere

Aaa Diyarbakır'dan mı geldiler.
Kayapınar ,Bağlar'ın üst kısmı sakin ve bi sürü site var , 24 saat güvenlikçisi olan.Antep'ten daha ucuzdur emin olun.
Niye buralardan ev bakmamışlar?

Bence onların biraz Antep havası alası gelmiş.

Başlarda ben çok yorulup bazen eşime sızlanıyodm ailem onlar nasıl konuşursn filan diyodu. Baktı yetişemiyo artık o da söylenmeye başladı artık ama bizi duyan yok.resmen tüm kardeşler kv bizde kalmaları için karar vermiş gibiler

Ben antepliyim diyarbakırı pek bilmem ama insan arayınca bulur tabi niye bulamasınki. Hadi kendimi geçtim kaynımın bi çocuğu birinci sınıfa diğeri 8 e gidiyor bunlar çocuklarınıda mı düşünmüyorlar. Olaylardan dolayı okulları yokmuş ee başka okula yazdırın diyarbakırda okul mu yok diyorum ne gerek var izinli sayılıyolar zaten bu dönem okula gitmesin diyolar

valla iyi sabırlıymışsın arkadaşım
ben olsam bu kadar idare edemezdim herhalde
allah yardımcınız olsun
anlayışsız bencil ve rahatına düşkün insanlarla nereye kadar gidebileceksiniz

Dedim size onların Antep havası alası gelmiş diye.
Diyarbakır'da öğretmenim diğer merkez ilçelerde gayet de okul var.
Eşinizle konuşun da umarım halledebilirsiniz sorun çıkmadan.

Allah kolaylık versin .Arkadaşım eşin söylesin güzel bir dille , yoksa işlerine gelmiş yerleşmek,oh ekmek elden su gölden ...
İnsanın iyi niyetini suistimal ediyorlar...

Söyleyin bacım bunun ayıbı yok çocukların geleceği de söz konusu....

Oo senin kv haketmiş.. açık açık de ki nereye kadar böyle olacak peki? Bir düzen kurmanız lazım.

Canım sınava hazırlanan çocuklarınızın derslerinin düştüğünü öğretmenlerinin sizi uyardığını çalışmaları için sessiz sakin bir ortamın gerektiğini söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…