Bitmeyen para kavgasi

yogurtbogurtlen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
484
577
103
Esim calistigi taseron firmada yasam tarzini pek onaylamadigimiz surekli akil verdigimiz bir arkadasi icin kredi sormami istedi bahsettigimiz arkadasi muhendis, 50 yasinda bir baltaya sap olamamis birahane, pavyon aliskanligi olan defalarca borc verdigimiz biri.
Ne kazansa alkole yatiriyor ve iki yakasi bir araya gelmiyor surekli haciz icraa sorunlari oluyor.
Esimden 5000 lira borc istemis paramiz olmadigi icin bu defa veremedik kredi kullan diye akli vermis okuz kocam ben anlamam diyince bana pasladilar ve banka haciz gorunuyor kredi cikmaz dedi esim tamam ben cekip vereyim benim icin sor diyince tepem atti.. Bizim zaten odemelerimiz ve cocuklarimiz var tamam meblag dusuk oder onu da biliyorum ama gerek var mi? Millet pavyonda para yesin diye ben neden tasin altina elimi sokuyorum cekemezsin dedim bir suru laf soyleyip yuzume telefonu kapatti
Kusmekten nefret ederim ama gercekten cok sinirimi bozdu ve suan konusmuyoruz
Tavrim dogru mu? Haksiz miyim

Haklısınız. Erkekler büyümüyorlar, kadınlar daha olgun düşünüyorlar. Sonuçta çocuklarınız söz konusu. Onların geleceğini tehlikeye atacak her yanlış adımı engellemeye çalışıyorsunuz sonuçta.

Haksız degilsin elbette. Millet orda burada burnu kızarana kadar içsin diye kimse kimseye para vermez vermemeli. Adam mühendis güzel kazaniyordur taşeronda olsa. Taviz verme, elbette küsme ama taviz asla verme ...

Tabiki haklısın babamda çekmişti zamanında arkadaşına inanıp hepsini bizden ve evimizden kısıp kendi ödemişti ama.bu devirde böyle şeylere bulaşmamak lazım

Esim calistigi taseron firmada yasam tarzini pek onaylamadigimiz surekli akil verdigimiz bir arkadasi icin kredi sormami istedi bahsettigimiz arkadasi muhendis, 50 yasinda bir baltaya sap olamamis birahane, pavyon aliskanligi olan defalarca borc verdigimiz biri.
Ne kazansa alkole yatiriyor ve iki yakasi bir araya gelmiyor surekli haciz icraa sorunlari oluyor.
Esimden 5000 lira borc istemis paramiz olmadigi icin bu defa veremedik kredi kullan diye akli vermis okuz kocam ben anlamam diyince bana pasladilar ve banka haciz gorunuyor kredi cikmaz dedi esim tamam ben cekip vereyim benim icin sor diyince tepem atti.. Bizim zaten odemelerimiz ve cocuklarimiz var tamam meblag dusuk oder onu da biliyorum ama gerek var mi? Millet pavyonda para yesin diye ben neden tasin altina elimi sokuyorum cekemezsin dedim bir suru laf soyleyip yuzume telefonu kapatti

haklısın tabiki ya bu ne böyle bu devirde babanda olsa kimseye iyilik yapmayacaksın ne olacağı belli değil
birde kimsenin keyfi bozulmasın diyede keyfimi bozamam
ayrıca adam nasıl anlamıyo hacizlikmiş zaten ödememişki hacizlik olmuş sizin çektiğinizi ödeyeceği ne malum
1 ay ödese 1 ay ödemez emin ol

Kesinlikle haklısın geri adım atma,o adamın karkatersizliğini şradan anlayabiliriz,çoluğu çocuğu olan insanları zora sokuyor kendi keyfi için,uzak durun o adamdan

Ne demek o öyle yaa.. Tabi ki öyle bir şey yapamaz. Sakın geri dönme dediğinden. Çok saçmalamış yani

Tavrınız doğru. Eşinde elalem için size bu şekilde davranmamalı. Daha önce borç vermişsiniz zaten. Kredi çekip borc mu verılır sacmalamasın eşinizde.

5milyar hiçte az bi para değil bence. Kredi falan cekmesine mani olun. Elalem pavyonda para yicek diye huzurunuzdan oluyorsunuz yaa.

Haksız degilsin elbette. Millet orda burada burnu kızarana kadar içsin diye kimse kimseye para vermez vermemeli. Adam mühendis güzel kazaniyordur taşeronda olsa. Taviz verme, elbette küsme ama taviz asla verme ...

Adamın aylık 10.000 lira geliri var zaten ama gecede 2.000 lira yemek ve alkol parası ödediği için faturalarını bile düzenli ödeyemiyor. Valla mecbur kalmadıkça konuşmuyorum. Bakalım ne yapacak inat edip çekerim söz verdim derse kovacam evden gitsin onunla kalsın.

Adamın aylık 10.000 lira geliri var zaten ama gecede 2.000 lira yemek ve alkol parası ödediği için faturalarını bile düzenli ödeyemiyor. Valla mecbur kalmadıkça konuşmuyorum. Bakalım ne yapacak inat edip çekerim söz verdim derse kovacam evden gitsin onunla kalsın.
Eşinin kredi çekip vermesi cahillik olur gerçekten. Her ay o kadar para alıyorsa bu şahıs demekki ihtiyacı yok. İnşallah o parayı çekip vermez

haklisin!!

canım peki bu adama niye devamlı borç veriyor eşin.
bi eksikilğimi var yada eşinin bir yanlışını mı gördü bu adamda. eşin hayır diyemiyor bu adama
bol bol dua et.
bence çoğu erkek büyümüyor.

Tabi ki haklısın. Kararlı dur ,başka kredi kartı vs varsa eşinde ,dikkat et oradan çekip vermesin.
Millet bahane arar ben çekip veremem ,benimde borcum var falan diye geçiştirmeye çalışır böylelerini,senin ki ben çekerim bak bakalım bana veriyorlar mı diyor. Hayret bişey ya,bu yüzden aranız açılacaksa da bırak açılsın.

Tabi ki haklısın. Kararlı dur ,başka kredi kartı vs varsa eşinde ,dikkat et oradan çekip vermesin.
Millet bahane arar ben çekip veremem ,benimde borcum var falan diye geçiştirmeye çalışır böylelerini,senin ki ben çekerim bak bakalım bana veriyorlar mı diyor. Hayret bişey ya,bu yüzden aranız açılacaksa da bırak açılsın.

Valla aramız açıldı konuşmuyorum, mecbur kalmadıkça muhatap olmuyorum. Öder ne olacak diyor tamam öder biliyorum. Erkek ya söz vermiş kendi kendine ben hallederim diye erkeklikleri batsın. Bütün kartları bende zaten harçlık veriyorum öyle bir şey yapamaz.

Back
X