Bitmeyen Şarkı Atv

ben en son anlatışını izledim sonra ne oldu kızlar.yamanın annesi nasıl tepki verdi.dizinin sonunda ne oldu.baya soru sordum

ben en son anlatışını izledim sonra ne oldu kızlar.yamanın annesi nasıl tepki verdi.dizinin sonunda ne oldu.baya soru sordum

orda bitti canim, feraya anlatti anlatti sonra ben ne olursa olsun yamandan vazgecmicem dedi, yamanin annesi ters ters bakti orda bitti.

ben bu dizide bergüzar korelin kiyafetlerine bayiliyorum, son bölümdeki mavi beyaz kombinesi ve son sahnelerde ki gri hirkasi cok ama cok tatliydi.

çok teşekkürler birşey kaçırmamışım.ben isminide unutmuşum şimdi,yamanı seven şu kız varya ona sinir oluyorum ya ne gurursuz kız.bence yamanın küçük erkek kardeşiyle okız arasında sonradan birşeyler olacak.

yine cok güzel bi bölümdü
selmaya gittikce daha cok gicik oluyorum, ne simarik seymis ya
intikam diye mesutla evlencek galiba

annem izliyor bu diziyi.
ama ben gıcık oluyorum çünkü dizideki bütün kadın karakterler mutlaka eşi veya birileri tarafından aşağılanıyor.her sahnede hemde.can dayanmaz ya!

annem izliyor bu diziyi.
ama ben gıcık oluyorum çünkü dizideki bütün kadın karakterler mutlaka eşi veya birileri tarafından aşağılanıyor.her sahnede hemde.can dayanmaz ya!

haklısın..
dün geceki bölümde de Yamanın erkek kardeşi,ezik karısına,
''beğenmiyosan gidersin çulsuz ananın babanın evine,Aydına'' dedi..
Servet'te karısına,''görüşmeyeceksin ailenle,aksi taktirde temelli gidersin ananın evine'' dedi..
kıl oluyorum bende sırf erkek egemenliği olan aile yapılarına..
gerçi ferayenin kaynanası hepsine bedel kıllıkta o ayrıııı..

hizmetçide takip etti ferayeyi.yine işler karışıcak.selma hakkaten gıcık.

şımarık zengin çocuğu işte.....

selma gitseydi Yamanların evine gelin olarak,o kaynana anlardı o zaman ''gelin'' nasıl oluyomuş
cadı selmaaa

selma kimse sana söz vermedi.çıldırma
şımarık

Allaaaa ne güldüm he zhebanim

heh işte bencede,çıldırmasın
söz veren eden yok,kendi kendine gelin güvey oluyo cadı selma,ayrıca da tipsizzz
sefmedim o kızı

Kimse izlemiyormu bu diziyi?

Feraye bi turlu anlatmadi Yaman'a Topragin kendi oglu oldugunu..
Ona degilde en cok Kevser'e uzuluyorum ben bu dizide.

Durduk yere Kara'yi da oldurduler sinir oldum

ben izliyorum..
c.tesileri saat 20.00de..

ama aslında tutacak dizi değilmiş hee..çok yavaş ve saçmalamaya başladı..
mesela feraye niye yamana söylemedi en başından,toprağın kendi oğlu olduğunu,anlamış değilim..
hani hiç çocuğum yok dese neyse..çocuğu var,biliyo yaman ama toprak olduğunu bilemiyobirrrr türlü..
şimdi öğrenince haliyle yaman,ferayenin kendisini sevdiği için değil de,toprağa daha yakın olabilmek için kendisiyle evlendiğini düşünecek..pehhh
vs vs biz de bakıp sinirden fıtık olucaz tabi,aman şimdi söylicek,aman ha söyledi ha söylicek diye..

bu arada ben bergüzar şehrazatken beğenirdim bu kızı ama bu dizide çok hödödö hödödö konuşuyo,kaba geliyo hareketleri,oyunculuğunu hiç beğenmedim..

Aynen katiliyorum. Bu dizide bana kaba geldi hareketleri felan. Hep monoton ustelik...
Bastan izledim diye izliyorum, dizi cikmaza girecek gibi geliyor surekli.
Simdiden fitil oldum ne zaman soyleyecek diye. Kara soyleyecek oldu ama onu da oldurduler :95:

he bi de ne saçmalıktır ki,toprak kaaçç yaşına gelmiş,'alıcam oğlumu da oğlumu' durumu
yahu gayet zengin bir aile,oğlan ne güzel bakılıyo işte..
annesi desen,senden iyi anne büyük olasılıkla..ne çok seviyo oğlunu..
bak uzaktan işte,sev uzaktan..
çocuğa travma yaşatmaya ne gerek var bu saatten sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…