ay doğru diyosun,pazartesi Türk malı vardı dimi yaasempatiksalakcinni
temem vazgeçtim,çuçuklar duymasını,fatmagülün suçusu neyin olmadığı geceye alsınlar derhal o vakit şakkıdı
offffffff bugünki bölümü tam izleyemedim
sadece yamanin ferayeyi pavyondan cekip cikardigi ve evlenme teklifi etmek icin geldigi sahneye baktim
ya feraye niye öyle bi konusma yaptiki?? hani evlenmeyi düsünüyolardi neden birdenbire öyle konustu anlamadim bilmiyorumkismile
bergüzar ne güzel hatun yaaaa ne giyse yakisiyo bayiliyorum valla ona
servet yamanla kavga etti.selmayla evlenmesi için.karısını da yani kevseri annesigile gitmesini yasakladı.anneside yamana selmayla evlen dedi.yaman ben ferayeyi seviyorum dedi.tabi annesi çıldırdı.istemedi.ertesi gün yamanın annesi ve kızkardeşi ferayenin evine gitti ve yamandan ayrılmasını söledi.imalı sözler konuştu.feraye de dinledi hiç bişi demedi.yaman ferayeye tek taş yüzük aldı akşam ona götürmek için gittiğinde tekrar pavyonda olduğunu öğrendi.küçük kardeşi de yaamnı takip ediyodu bu arada selmayla mı buluşcak diye.yaman ferayeyi kolundan tuttu.dışarı çıkardıhani daha burda çalışmicaktın dedi.sonrasını izlemişsin zaten canım.aslında ferayenin öle sölemesinin nedeni yamanın annesinin sözlerinden çok arkadaşının feraye ye sölediği laflardı bence.ya aşkın ya oğlun dedi ona.bence o da oğlunu seçti....
işte böle son bölümün kabaca özeti bu oldu canım.tekrarını verirler nasılsa izlersin
valla bence bu dizi ona daha cok yakistibelgüzara olmadı bu dizi 1001 gece gbi bir yapımdan sonra.
valla bence bu dizi ona daha cok yakisti
diger dizide pek bi soguktu :1ninca:
Daha yeni son bolumu izledim. Tamam eski Turk filmi tadinda yapilmis bir dizi ama en son sahne de yuh dedim, bu kadar da olmaz. Senaryo da kopyalandi eski filmlerden. Yanlis anlasin, benden uzaklassin diye pavyon sarkicisinin yalandan havalanmasi, gururlu ve mert delikanlinin kanmasi ve uzaklasmasi.. Butun ayriligin bir yanlis anlama uzerine kurulu olmasi vs. vs. hep ayni seyler...boshayallersmile artik dizi bitine kadar cozulmez bu yanlis anlama boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?