Bitmeyen Şarkı Atv

hoş adam valla kanka:hulya: boy,pos yerinde ama mesut daha datluboshayallersmile
kanka :mymeka: ben mesuta sarkmadan önce mesut lafi gecmiyodu:mymeka: ne is:mymeka: agir ol olm mesut benim :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka :mymeka: ben mesuta sarkmadan önce mesut lafi gecmiyodu:mymeka: ne is:mymeka: agir ol olm mesut benim :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey

bu mesut varya eskiden yeminde oynuyodu sırf bu çocuk için izliyodm diziyi aklinialirimsmile
al la al:mymeka:
iyi ya al mesut senin olsun:dilcikar: benim behlülle irfanım var :smiley-cool::roflol::roflol:

bu haftada cok guzeldı ,helal olsun valla evlendıler

ama bundan sonra ne olcak bakalım

nolucak,eski Türk filmlerindeki gibi karın sancısı çekicez genesempatiksalakcinni
yani kız yada adam söylemelidir,hatta dillerinin ucuna gelir de söyleyemezler ya söylenmesi gerekenleri..ne gerek varsa saklamaya bişeyleri!
bizim belgin feraye de,yamana evlenmeden önce söylemeliydi çocuğu olduğunu,onun evlatlık verildiğini onun akrabalarına..
şimdi yaman bunu öğrenicek ve diycek ki; ''sen benimle,oğluna yakın olabilmek için evlendin!!!'
biz de ekran karşısında çatlıcaz orta yerimizden-tatlicadiarzu-

evet sımdı bu cocuk olayı sure gelcek
bızım belgın feraye sempatiksalakcinnisolemelıydı,belkı onun yıgenı oldugunu solemesede bı cocugu oldugunu soleseydı
aynen dedıgın gıbı dıcek bızım yaman da
sımdılık cok guzel ılerledı ama ya,herseye karsı askına sahıp cıktıya ,harıkaydıboshayallersmile

bitmeyen şarkıyı cumartesi günü saat 20.00 ye almışlar..

diğer kanaldaki lale devri reytinglerde geçiyodu demek..

denk gelince bakıyodum bu diziye ama kaç bölümdür izlemedim
evlenmişler fragmanda gördüm sempatiksalakcinni
neyse bu gece izliyim bari son bölümü

bu gece saat 8de vardı bitmeyen şarkı..
ama izleyeni pek yok sanırım..
ben seviyorum yaa..kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ben de ölesine baka baka alıştım
seviyorum artık .
klasik ama güzel, hem baya edepli diğer dizilere göresempatiksalakcinni

bu aksamki bölüm cok güzeldi.
hele ferayenin hayatini anlatisi...

ben de seviyorum bu diziyi...
erken saate almaları iyi oldu...
saat 22:00 den sonra başlayan dizileri izlerken sıkılıyorum sanki,havaya giremiyorum :dilcikar:

Bayıldım ya,arkadaşlar vardı oturduk birlilkte izledik valla.
O nası bi anlatışdı boshayallersmile

ama günü değişmiş..
inşallah kaldırılmaz yayından:1no2:

bence cift olarak cok yakisiyorlar..gercek hayatta keske bulent'le evlenseymis aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…