- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
İlgisi yok diyemem ilgisi vardı, ama işte mesafe koymak istedim şu an kendi koyduğum mesafe canımı acıtıyorHocanin sana ilgisi yok senin ona var ama mesafe koydun pismansin hocanda aslinda sana ilgi duyuyor ama dile getirmiyor bumu
Niye mesafe koydun adam evlimiİlgisi yok diyemem ilgisi vardı, ama işte mesafe koymak istedim şu an kendi koyduğum mesafe canımı acıtıyor
hayır evli değil, hslerimz karşılıklı değil dedi yüzsüzce peşinden gitmeyi yediremedim gururumaNiye mesafe koydun adam evlimi
Madem hisleriniz karşılıklı değil, mesafenizi korumaya devam edin.Uni Hocamın bana karşı davranışlarında süpheneliyordum, 4 sene sonucunda en sonunda konuştuk işte okul bitsin o zaman karşılıklı konuşuruz dedi, en sonda da bizim hislerimiz karşılıklı değil dedi kısaca.. Tabi bu 4 senede iyi anımda da kötü anımda da hep yanımda oldu , hep acaballardaydım , kaybetmek istemediğim birisi oldu kısacası.
Ve o karşılıklı değil hislerimiz diyince uzaklaşma kararı aldım ondan , ama o her zaman için yanımda olacağını söyledi, başka biri olsa bu konuşmaya girmezdim ve benim karşımda böyle bir konu konuşamazdı bile ama sen benim değer verdiğim bir insansın, kaybetmek istemiyorum seni, sen istesen de istemesen de her zaman senin yanındayım dedi
Yasak diye birşey yok ama etik değil, zaten ilişki olmadı bizim ki ben yakın davrandığını düşünüyoordum, ilişki olacağı zaman bana hislerimiz karşılıklı değil dedihoca ögrenci iliskisi yasak degil mi?
Kesin oledir.. istemem yan cebime koy.. hic bisey hissetmese sana seni kaybetmek istemem gibi seyler solemezYasak diye birşey yok ama etik değil, zaten ilişki olmadı bizim ki ben yakın davrandığını düşünüyoordum, ilişki olacağı zaman bana hislerimiz karşılıklı değil dedi
Kendi kendinemi gelin guvey oluyorsun acaba:Yasak diye birşey yok ama etik değil, zaten ilişki olmadı bizim ki ben yakın davrandığını düşünüyoordum, ilişki olacağı zaman bana hislerimiz karşılıklı değil dedi
Yasak diye birşey yok ama etik değil, zaten ilişki olmadı bizim ki ben yakın davrandığını düşünüyoordum, ilişki olacağı zaman bana hislerimiz karşılıklı değil dedi
Karşı taraf his olmadığını söylüyor ama sonrada diyor ki, sen benim öğrencimsin, başka şekilde tanışmalıydık bu sekilde değil, okulu bıtirmen lazım, hem biz olmayız seninle çok tartışırız, ben tek sana değil kimseye karşı birşey hissetmiyorum, sen değer verdiğim bir insansın seni asla kaybetmek istemiyorum, sen beninle konuşmasan bile ben seninle her zaman yanında olacağım vssMadem hisleriniz karşılıklı değil, mesafenizi korumaya devam edin.
Bu durum size zarar veriyor ve sizi yıpratıyor.
Karşı tarafta his yoksa kabullenmekten başka çare yok.
Öyle bir durum değil, başlardan bende acaba dedim ama şu an durum o değilKendi kendinemi gelin guvey oluyorsun acaba:
benim 25 onun 37Yaslar kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?