Bitmeyen sevgm (hoca)

Hocaya aşik olmak filan ))) Her zaman havali gelmistir bana niyeyse )))
Eski konunuzu hatirladim. Her gun onu gormek sizi mahv ediyordur her halde. ALLAH yardimciniz olsun ...

Yeni bir gelişme varmı rengarenk?
Merhaba, 3 haftadır görmüyorum onu hiçbir gelişme yok, bundan sonrada benim cephemmden bir gelişme olacağını sanmıyorum :) Ama onda birşeyler değişirde karşıma çıkar mı bilmiyorum, emin olduğum tek bir şey var ne istediğimi biliyorum artık :)

Hocaya aşik olmak filan ))) Her zaman havali gelmistir bana niyeyse )))
Eski konunuzu hatirladim. Her gun onu gormek sizi mahv ediyordur her halde. ALLAH yardimciniz olsun ...
Teşekkür ederim, ilk zamanlar görmek mahvetti gerçekten ama öğrndim birşeyleri öğrendim, şükürler olsun iyi hissediyorum artık

Bence bu 2 cümle yeterli anlamaya.
Adam sevmiyorum, aşık değilim ama kabul edersen takılırım diyor işte..
Okulun bitsin diyor ki kariyeri etkilenmesin..

Hocaya aşik olmak filan ))) Her zaman havali gelmistir bana niy
Bence bu 2 cümle yeterli anlamaya.
Adam sevmiyorum, aşık değilim ama kabul edersen takılırım diyor işte..
Okulun bitsin diyor ki kariyeri etkilenmesin..
Teşekkürler yorumunuz için ama şu zamandan sonra şu konu hakkında hiçbirşeyin anlamı yok benim için, onun niyetitakılmak mı bilmiyorum ama benim niyetm hiçbir zaman sadece takılmak olmadı.

ee doğru olanı yapmışssın.demekki sadece dost olarak görüyor seni.ne kadar değerli biri ki oynamamış seninle.düzgün adam diye buna deniyor.
O kötü biri diyemem evet bana farklı bir şekilde hiçbir zaman yanaşmadı bunun için asla laf söyleyemem ama duygularımla oynadı, bir seviyorum bir sevmiyorum bu da duygularla oynamak değil mi sonuçta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…