Bitmeyen sevgm (hoca)

Kesinlikle öyle değil mi ? Adamı tanıyorum dediği doğru kimseyle bu şekilde bir sohbeti olmadı ama konu bana gelince, ya onun çevresi benim çevrem bile farklılık olduğunu düşünüyor
Kesin mi bilmem ama ole dusundum ben,. Belki bole yaparak seni kotu emellerine biraz daha yaklastirir:) erkek milleti guven olnaz, hoca dahi olsa:)))

Adamın söyledikleri kafa karıştırıcı gerçekten. Karşısında ona duygu besleyen biri varken hem reddetmek hem de ona yakınlık göstermek hiç mantıklı gelmiyor.Bana bu durum güven vermedi açıkçası.
Siz yine de uzak durun bence.

Hislerine saship çıkması, sevdiyse sevdim demesi ama şu şu engel demesi yada ben evliliği düşünmüyorum şu sebeplerim var demesi
Karsilikli degil demis o zmn bu durumda cvbini almissin gibi.. ayrica yas farki cok bence.. o 40 ina merdiven dayamis sen citir bi kadinsin yani..

Kesin mi bilmem ama ole dusundum ben,. Belki bole yaparak seni kotu emellerine biraz daha yaklastirir:) erkek milleti guven olnaz, hoca dahi olsa:)))
Kötü emelleri olan birisi değil, hani o kısımda olan süphhelerimi çoktan geçtim, asla kötü düşünen birisi değil, kendince mazeretleri var, annesi ile yaşamak istiyor mesela bunuda hiçbir kız kabul etmez diyor, böbrek hastası bunu engel görüyor hiç bir kızı sevemem eğer birşey olursa kızı yarı yolda bırakmak istemem diyor, tititizim diyor, koyu galatasaraylı onu bile bahane ediyor

He hee:) ztn bu yasa kdr niye evlenmemiski bu adam :) ha ayrica dedim ya karsilikli cinsellikse sevgililikse amac ok.. evlilik dusunmuo demek

ve sorun ne biliyor musunuz ? ona birşeyler hissetmeme o sebep oldu ama bunu kabul etmiyor ? ben senin sevginni hak etmiyorum ? neden benim gibi br adamı sevdin diyor ? başka biri olsa bu muhabbeti burada bitirir birdahada yüzüne bakmazdım ama sen farklısın sana bunu yapamıyorum diyor neden diyorum beni neden sevdin buna cevap ver sende diyor . Aramızda ikimizinde kopartmak istemediği birşey var sadece bunu biliyorum diyor

Normsl bi erkegin cinsellik dusunmemesi imkansiz:) sadece iyi gizliodur kendini..

Ee nereye varmak istiosun simdi? Mesafeyi kaldirmak mi niyetin?
Galiba iyi gizliyor, ben bir ara kızlara mı ilgi duymuyor diye düşündüm ciddi ciddi :) rahartız edici bir hareketi olmadı hiç. Mesafeyi kaldırmak istemiyorum sadece emin olmak istiyorum sevip sevmediğinden, bana sevmiyorum diyor ama ben gözlerine bakıncada uzun uzun bakıyor, bana birgün daha bu konuları konuşmamışken eğer birgün birisi ile evlenecek olursan çocuğu benle tanıştırırsın dimi diye sormuştu ve ben evlenme bu çocukla dersem evlenmezsin değil mi diye sormuştu, işte emin olmak istiyorum artık, adamla görüşmüyorum ama bu süreçte teyzesi aradı beni, abisi aradı, kızım bizde senin aileniz seni çok eviyoruz diye

Şu söyledikleri hiç gerçekçi gelmedi. Hatta şımarıklık yapıyor.
O ne öyle neden beni sevdin falan.Egolu!
Gencecik,pırıl pırıl bir insansınız karşınıza çok daha iyileri çıkacak. Bu güzel zamanlarınızı böyle adamlara harcatmayın.

tamam o çok özel birisi, annemin ölümünde bile yanımda olmuştu her kötü anımda o yüzden vefa borcum var benim ona asla yüz çeviremem (
bend tamda buna inanmaya başlamıştım yani uzun zamandır unutmaya çalışıyordum karşıma başkarı çıkacak diyordum ama bugün bazı şeyler üst üste geldi güçsüz hissettim kendimi o olsun istedim yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…