Bitmeyen sevgm (hoca)

Adam dengesiz midir nedir? Hem duyguna karsilik vermiycek hemde istemiyorum bu cocugu diycek sendecevlenmiycen olemi? Senin yedekte mi bekliodur nedir? Kapinin ne icindesin ne disinda garip bi durum bence. Ne maksatla ario abisi teyzesi?

Ben fenerliyim işte bana onu diyor benim hayalim karımla beraber formaları giyip gs maçına gitmek, sen fenerlisin dedi ya
Benim de hayalim kocamla fenerbahçe maçına gitmek deseydin. Unut gitsin bu adamı. Volkan demirel gibi yakışıklı fenerbahçeli erkekler bulur inş bizi

Konunu hatırlıyorum. Çok zor zamanlarda birbirinizin yanında olmuştunuz, aile gibiydiniz. O yüzden kötü niyetli bi durum olmadığı ortada. Ben diğer konularda duygusu olduğuna nerdeyse emindim. Sonra duygularımız karşılıklı değil dediğinde şaşırmıştım hatta. Ya zamanla hisleri azaldı, farklı yöne kaydı, yada seninle çok farklı bi bağı var biz yanlış anladık. Unutmaktan başka çaren yok gibi gözüküyor.

Çok farklı bir bağ olması mümkün mü ve bu nasıl bir bağ ? Daha önce hiç başıma gelmedi böyle bir durum

Adam dengesiz midir nedir? Hem duyguna karsilik vermiycek hemde istemiyorum bu cocugu diycek sendecevlenmiycen olemi? Senin yedekte mi bekliodur nedir? Kapinin ne icindesin ne disinda garip bi durum bence. Ne maksatla ario abisi teyzesi?
Abisi her zman bana kardeşi gibi davrandı onda art niyet aramam asla teyzeside kandilde hrkese mesaj atmıştım teyzesininde numarası vardı onada attım kadın geri aradı ağlıcaktı mutluluktan çok mutlu olmuştu ve bu da bana garip gelmişti

ya birde bana aramızda ikimizinde kopartmak istemediği bir bağ var diyor adı ne o bağın adını söyleyin diyorum, senden ben neden sevdiğini söyle o zaman diyor

Tam olarak bir belirsizliğin içindesiniz. Çünkü adam net konuşmuyor. Sonuçta yıpranan, üzülen tarafta siz oluyorsunuz.
Evet vefa borcunuz var zaten ilişkinizi tamamen kesmek doğru değil.
Bundan sonra arkadaş olarak ilişkiniz devam eder.
Kısacası ilişkinizde net bir durum yok bu da hiç iyi değil. Artık mecburen onu arkadaş olarak görmelisiniz. Çünkü kısır bir döngü gibi olur bu ilişki.

haklısınız böyle olduda zaten ama neyden korkuyorum biliyor musunuz ? okulu bitririm onuda kafamda bitiririm işte o zaman karşıma çıkıp seni eviyordum derse tepetaklak olurum bu korkutuyor beni

Konunu biliyorum..seni çok iyi anlıyorum ama sevdiğin adamı anlayamıyorum.senin hala okadar zaman geçmesine rağmen onu unutmamış olmana hala onda takılı kalmama üzüldüm.madem bukadar onda takılı kaldın ozaman bikez daha onu ikna etmek için çabala.belki okulun bitmesini beekliyor desem bu mantıklı gelmiyor.belkide anksiyete hastalığı var başlangıçlar onu korkutuuor bilemiyorum.seni senin gibi sevdiğine inanıyorsan bikez daha şansını dene madem.baktin olmuyor hayatından tamamen cikar

Anksiyete ! Bilmiyorum, bu olabilir Çünkü iyi olmadığını o da düşünüyor, ben iyi değilim diyor çünkü, özellikle babasını kaybettikten sonra, benim kafam gitti sen beni bu halile kabul edecek misin diye sormuştu ? Hislerimz karşılıklı değil dediğinde de biliyor musun aradan zaman geçince bu konuşmalarımızı hatırlıcaksın ve güleceksin çocuckça gelecek demişti belkide bana inanmıyor hala

Ve teşekkür ederim, yorumunuz gerçekten içime dokundu

haklısınız böyle olduda zaten ama neyden korkuyorum biliyor musunuz ? okulu bitririm onuda kafamda bitiririm işte o zaman karşıma çıkıp seni eviyordum derse tepetaklak olurum bu korkutuyor beni
Bence hiç korkmayın o zamana kadar sizi seven ve sizinde sevdiğiniz biri karşınıza çıkacak. İşte o zaman gözünüz bu hocayı bile görmeyecek.Hatta ona harcadığınız zamana üzüleceksiniz.
Hayat süprizlerle dolu.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkürler, umarım hakkımda da onun hakkında da en hayırlısı olur

Ya çok pardon da.

Su yazdıklarınızı hiç doğru bulmadım. Ananiz değil babanız değil. Ne demek evlenecegin adamı tanıştır. Evlenme dersem evlenme.

Konuya yas boyutundan asla girmicem o beni asar da. Bu adamda hoşuma gitmeyen birsey var.

Sen masumca anlatıyorsun ama eksik var yada senin bilmediğin birseyler var bu adamla ilgili.

Çok pardon ama adam sanki seninle oynuyor gibi geldi bana. Bu sevgi değil bağ değil. Bu hicbirseyi değil.

Canım ne olursun yanlış anlama. Kimse kimsenin kalbine kilit vuramaz ama mesafenii korumaya devam et. Itici bi şeyler hissettim ben ya.

Madem red etmiş seni al bohcani git. Sana evlenecek sevisecek sevecek başka adammi yok.

Mesafe koymakla isabetli bi karar almışsın. Bence univ bittikten sonra bütün bağlarını kopar hatta.

Pfff, ona mi kaldi her zaman yaninda olmak? Kaybetmek istemiyormuş filan.. Nefret ederim bu kliselerden..

Hakikaten ya, "ben evlenme dersem evlenmezsin demi?" gibi bi soru nasil bi psikolojinin ürünüdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…