- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Üni döneminde hoca öğrenci ilişkisini ters bulmuyorum. Anormal bi durum değil. Tabi iki taraf tabi bekarsa ve yaşlar makulse.Uni Hocamın bana karşı davranışlarında süpheneliyordum, 4 sene sonucunda en sonunda konuştuk işte okul bitsin o zaman karşılıklı konuşuruz dedi, en sonda da bizim hislerimiz karşılıklı değil dedi kısaca.. Tabi bu 4 senede iyi anımda da kötü anımda da hep yanımda oldu , hep acaballardaydım , kaybetmek istemediğim birisi oldu kısacası.
Ve o karşılıklı değil hislerimiz diyince uzaklaşma kararı aldım ondan , ama o her zaman için yanımda olacağını söyledi, başka biri olsa bu konuşmaya girmezdim ve benim karşımda böyle bir konu konuşamazdı bile ama sen benim değer verdiğim bir insansın, kaybetmek istemiyorum seni, sen istesen de istemesen de her zaman senin yanındayım dedi
Hocanın bilişsel yaşı 4-5Ben fenerliyim iştebana onu diyor benim hayalim karımla beraber formaları giyip gs maçına gitmek, sen fenerlisin dedi ya
son sorum böyle bir insana ders nasıl verilir yani ''duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi.'' diyorsunuz ya bunu demek isterim yüzüne bunların farkınfa olduğunu söylemem iyi olur mu, içimdeki o şeyin geçmesini istiyorum çünkü
Malesef yapamıyorum bunu, bu konularda biraz geride kalmışımKoskoca 25 yaşnda kadınsın. Bir erkeği peşinde pervane edemiyor musun?
Son zamanlarda sizinde dediğiniz gibi düşünmeye başladım, 4 sene az bir süre değil önceleri neden diyordum kendime kızıyordum ama kendime kızmıyorum artık, ben kalbimin vicdanımın doğru bulduğu şekilde sevgimin ardında durdum, o bana ilgi gösterdi tamam kabul bende ondan hoşlandım ki bunu fark ettim sevgimin ardına düştüm, sonuç bu, o üzerine düşeni yapmıyor, Duam, dileğim gönlümdeki o aşkı sevgiyi ebediyen yaşamak en hayırlı en mutlu olacağım, beraber yaşayacağım kişi ile. Son 8 ayda çok üzüldüm çok yıprandım ama artık kendime gelmeliyim, iyiki dün buraya girdim iyiki dün danıştım burada, biliyor musunuzz dün ben ona mesaj attım demiştim ya bugün okulda gördü beni, birşey söyleyecektin ne oldu demedi bile, yazık ya, Allah yüreğe karaktere zeval vermesinAşk dedigin sevgi dedigin sey cok baska bir sey saf temiz çıkarsiz olmali
Bu adamsa kararsiz yani en uzak durulmasi gereken tip. Sana umut verdigi icin de karaktersiz buluyorum açıkcasi birinden hoslanmiyorsan onu uzmeye hakkin yoktur. Ama bu hoca duygularinda ve fikirlerinde kararsiz. Bir de birinin ondan hoslanmasi birinin onu sevmesi hosuna gidiyor belli. Senin sevgini de bu yuzden kaybetmek istemiyor. Unutma hic bir sey senden degerli degil yol yakinken onsuz yeni bi hayat kur kendine belki de hayatinin askini bu adama karsi duydugun saplantidan dolayi kaciriyorsun
Haklısınız, ne demek istediğinizide anladım sıkıntı yok :) keşke bunun farkına o da varsaydı en başta hemdeSonu husran olacak.
Simdiden belirteyim de.
Yasamlar cok farkli.
Kusaklar cok farkli.
Ve sen yasin 25 olmasina ragmen cok cahilsin(hala)
{Cahilligi ne anlamda soyledigimi anlamiasindir umarim.
Toy, genc anlaminda.}
Şunu belirteyim otururum demedim, ona fikir belirtmedim, saflığıma geldi kendi kendime düşündüm ama kabul etsem mi diye, ki iyiki öyle bir hata yapmamışım.sen toysun adam çakal..
yok anasıyla oturacakmış kızlar kabul etmezmiş kimseyi sevemezmiş ne güzel işlemiş seni. itiraf et ben otururum demedin mi annenle? ne bahane etti sen öyle deyince gs li olduğunu mu 5 yaşındaki çocuk bahanesi yani.
yazık etmişsin 4 senene.
senin ona ilgini kullanmış onla beslenmiş ama sen ne haldesin umuru bile olmamış.
hele o beni tanıştır ben onay verirsem evlenirsin zırvalığı nedir allah aşkına. komedi yani. kimsin sen hangi sıfatla diyemedin mi?
Sözlü olan konu bana ait değil, aynı bilgisayardan haberim olmadan açılan üyeliklerin sorduğu sorular, hesaplar birleştirildikten sonra durumu idrak ettim, Ben tarafından açılan sorular şüphe ve anne ile ilgili olan konuEski konulariniza baktım. Sozlendiginiz biri varmis sanirim tam anlayamadım ama sozluyken hocaniza asık olmussunuz yanilmiyorsam.Hatalıysam duzeltinSozlunuzden ayrıldınız mı bu hoca yuzunden.
Bence sizi oyalıyor. Mesafe koydugunuz iyi olmus. Yalniz uzuldugum nokta su eger bu hoca yuzunden sozlunuzden ayrildiysaniz gercekten hata etmissiniz. Hoca bi yakın bi uzak davranarak size cok ümit vermis. Yas farkınız da cok geldi bana siz de 30 u gecseydiniz en azından. İnsanın univ.den sonra bile fikirleri degisiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Egitim hayatim boyunca hic bir hocaya asik olmamistim ta ki universiteye kadar. Universitedeki hocam bana cok ilgiliydi. Sinifta hep benimle konusur en iyi olarak beni gosterir surekli pohpohlar gozleri isiltiyla bana bakardi gel zaman git zaman yakin temas kurmaya calismalar muhabbetler basladi aramizda ama hic bi zaman iliski yasamadik hep cok uzuldum hem bu kadar yakin hem bu kadar uzak neden diye. Geceleri yastiga kafami koyduğumda aglamadan uyumadigim gunler de oldu aradan 5 sene gecti su an baktigimda vay be diyorum hic bitmiycek gibi gelen o acili ask bitti hayatima yeni biri girdi ve evliyim. Umarim sen de boyle hissedersin universite bittikten sonra.Son zamanlarda sizinde dediğiniz gibi düşünmeye başladım, 4 sene az bir süre değil önceleri neden diyordum kendime kızıyordum ama kendime kızmıyorum artık, ben kalbimin vicdanımın doğru bulduğu şekilde sevgimin ardında durdum, o bana ilgi gösterdi tamam kabul bende ondan hoşlandım ki bunu fark ettim sevgimin ardına düştüm, sonuç bu, o üzerine düşeni yapmıyor, Duam, dileğim gönlümdeki o aşkı sevgiyi ebediyen yaşamak en hayırlı en mutlu olacağım, beraber yaşayacağım kişi ile. Son 8 ayda çok üzüldüm çok yıprandım ama artık kendime gelmeliyim, iyiki dün buraya girdim iyiki dün danıştım burada, biliyor musunuzz dün ben ona mesaj attım demiştim ya bugün okulda gördü beni, birşey söyleyecektin ne oldu demedi bile, yazık ya, Allah yüreğe karaktere zeval vermesin
Merhaba, bende üniversiteye kadar hiç böyle birşey yaşamamıştım, dedikleriniz aynılarını yaşadım ama fark olarak biz onunla ilişki hakkında da konuştuk işte, ilişki yaşamadık kesinlikle ama bu konu hakkında konuştuk. Bende kafamı yastığa koyduğumda çok ağladım o kadar saçma gelirdi ki bu aşk işleri için ağlamak ama ben onu gördüğüm zaman bile boğazımın düğüm düğüm olup ağladığımı bilirim. Ben artık unutamam demiyorum onu elbette unutacağım tamamen ama artık eskisi gibi hissetmiyorum. Ben neye üzüldüğümü fark ettim, yani sonuçta iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda olduk, yemişliğimiz içmişliğimiz var o günlerin hatrı yok mu hiç diyorumEgitim hayatim boyunca hic bir hocaya asik olmamistim ta ki universiteye kadar. Universitedeki hocam bana cok ilgiliydi. Sinifta hep benimle konusur en iyi olarak beni gosterir surekli pohpohlar gozleri isiltiyla bana bakardi gel zaman git zaman yakin temas kurmaya calismalar muhabbetler basladi aramizda ama hic bi zaman iliski yasamadik hep cok uzuldum hem bu kadar yakin hem bu kadar uzak neden diye. Geceleri yastiga kafami koyduğumda aglamadan uyumadigim gunler de oldu aradan 5 sene gecti su an baktigimda vay be diyorum hic bitmiycek gibi gelen o acili ask bitti hayatima yeni biri girdi ve evliyim. Umarim sen de boyle hissedersin universite bittikten sonra.
Ona su an ask duydugun icin baska kimseye asik olamam gibi hissediyosun ama inan bana yeniden aşık olabiliyo insan benim bu saplantili aşkı atlatmamdaki en büyük yardimcim uzaklik ve artik onu gormemem oldu zamanla da baskalari girdi hayatima su an seni cok yipratiyo biliyorum ama gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?