Bitmeyen sevgm (hoca)

Dediklerinizi çok iyi anlıyorum, tanıyorum, ailem tanıyor, ortak akrabamız var desem de göz ardı etmemem gerken bir durum ve bunun her zaman farkındayım, yinede hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.
DAha da dikkatli olacağım ama

Ayrica, bu şahısla hayal ettigin gibi bi mutluluk yasayabilecegini hic sanmiyorum ne yazik ki..

Ben mesafemi koydum zaten ona sadece bugün biraz hassaslaştım içime atmak yerine burda paylaşmak istedim ve herbiriniz tekrar hatırlattınız, teşekkür ederim

peki insan farkında olmadan ego tatmini yapar mı ? Bana inanmayacaksınız ama benle konuşmadan tanısanız onu seversiniz yani tanıştırdığım herkes bunu söylüyor
Bilincaltinin veya varsa rahatsızlığının etkisiyle istemdisi yapabilir tabiiki ama bu olayi masumlastirmaz.. Degisim nerdeyse imkansiz oldugu icin de ugrasmaman en hayirlisi.. Şöyle bi sey var, bu adam degisir mi diye yola cikmayacaksin, bu adam boyle ben ne derece idare edip mutlu olabilirim, diyerek karar alacaksin..
Bi de bu tipler genelde arkadas ve is ortaminda sevilir, sayilir, şaşırmadim

Sen değil siz demelisiniz hocanıza.. Siz şu an hâlâ öğrenci misiniz? Yüksek filan mı yapıyordunuz?
Ayrıca yaş farkı çokkkk fazla.. Bir 10 yıl sonra, ne kadar büyük bir hata olduğunu anlarsınız.. Karşılıklı, sonu duyguları hissedebiliceği kişileri sevmeli insan..

Kendi sorunun farkında bence

Ben karşılıklı konuştuğum zaman siz diye hitap ediyorum merak etmeyin

Seni duygusal anlamda somurerek eksik kisimlarini tatmin etmeye ugrasiyor olabilir.. Her seyi gectim, "ben evlenme dersem evlenmezsin dmi?" sorusunda cidden bi sakatlık var, normal mi Allah askina, ne sacma bi soru bu..
2 sene önce sormuştu o soruyu benim acaba dediğim zamanlarda, zaten benim ona hssikerm artıp duygulrımı ifade edince uzaklatı, neden benim gibi bir adamı sevdin oldu

2 sene önce sormuştu o soruyu benim acaba dediğim zamanlarda, zaten benim ona hssikerm artıp duygulrımı ifade edince uzaklatı, neden benim gibi bir adamı sevdin oldu
Offf, resmen ego tatmini, hem pastam dursun hem karnim doysun, oldu paşam..
"Neden ben, anlatsana biraz" gibi bi sey olmus bu, ıssız adam tripleri.. Beni öv deseymis keske dogrudan..
Bu adam saglikli, duzgun biri olsaydi istemiyorsa duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi..

son sorum böyle bir insana ders nasıl verilir yani ''duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi.'' diyorsunuz ya bunu demek isterim yüzüne bunların farkınfa olduğunu söylemem iyi olur mu, içimdeki o şeyin geçmesini istiyorum çünkü

Bu adamla konussan bile bas edemeyeceksin muhtemelen.. Seni etkisi altina alip haksiz cikarmasi cok kolay su aşamada, manipüle edecek yani direkt.. Duygularin var, vicdan yapip suclu bile hissedebilirsin kendini.. O nedenle, sahsi fikrim ve nacizane onerim, bu adamdan tamamen uzaklasman ve onunla mutlu olma beklentisini, dusuncesini aklından tamamen silmeye cabalaman.. Ders istiyorsan da, inan bana en agir tepkin yok saymak olur.. Triplere girerek veya afra tafta yaparak degil, gercekten yok sayarak, umursamaz olarak.. Biliyorum, kolay degil..
"Sen zaten beni hic sevmemissin, sen zaten beni anlayamadin, sen zaten bla bla, ben şunları yaptim senin icin" gibi taarruzlar karışısında da asla tartismaya girmemelisin.. Kendini suclu hissedersin eninde sonunda, demedi deme..

Bazen insanlara en büyük ders hayatlarından öylece açıklama bile yapmadan ansızın çıkmaktır.

Çünkü bu sefer o düşünecek NEDEN diye.

Bak sen sayfalardir neden diyorsun. Bırak o da günlerin i neden diye geçirsin.

Ben karşılıklı konuştuğum zaman siz diye hitap ediyorum merak etmeyin
Ohh, geçti merakım Çünkü öğrencim, bana sen diyemez, böyle konuyu konuşmayı bırakın, mesaj bile atamaz.. Numaram özelim, mail atsın derdi ne ise.. Sizde mesafeyi korumak istiyorsanız, resmi bir dil ile mail yolunu seçebilirsiniz..
İnşallah atlatırsınız..

narşist kişilik bozukluğunu tekrar baktım ve bir sitede uzun bir yazı ile karşılaştım, dikkatli olacağım çok teşekkür ederim

Buyuk ihtimalle hesap soracaktir sana, sorarsa kisa ve net bi cevap verebilirsin, hic uzatmadan, soylemek istediklerini yazip veda edebilirsin..

Hocayi dusunerek butun okul hayatini sacmasapan bitireceksin farkinda misin?
Okul arkadaslarndan biriyle gercek Aski yasamak varken ... olmayacak bi beklenti kendini teselli etme cabasi.. umut vermeyen hoca ama mesafeyi sen kendin koyduguna inandirmisin kendini.. gecen zamanina yazik .. en guzel yillarin bi hic olacak bunu okul bittignde anlayacaksin..
( yorumlara baktmda ne alaka oldum yanlis mi anladim konuyu )

Genç bir kadının ilgisi hoşuna gitmiş işte
İlla ki bir hoşlantısı vardır ama ciddi birsey değildr o yüzden senle bir ilişlki yaşayıp seni ortada bırakmak istemiyordur
İnsan olarak değer veriyordur ama güçlü birsey hissetmiyordur
Bu tip olaylar başıma geldi
Seni kaybetmek istemiyorum vs ler
Çektim kapıyı çıktım
Ben kimsenin oyuncağı olamam
Böyle düşün
Seni gerçekten istese ikilem yaşatmaz sana
Başka erkek mi yok ya ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…