- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Dediklerinizi çok iyi anlıyorum, tanıyorum, ailem tanıyor, ortak akrabamız var desem de göz ardı etmemem gerken bir durum ve bunun her zaman farkındayım, yinede hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.Ya bak. Biz kadinlar hissederiz. Sen içinde yasadığın için bazı şeyleri konduramazsin. Ama Suna emin olabilirsin
Annen vefat ettiğinde *mekanı cennet olsun * o an seni tanıyor olsam bende yanında olurdum. Vefa borcun yok adama. Yanında oldu diye bu onu melek yapmıyor canım.
Ve ben gerçekten kotu seyler hissettim. Sana samimi ve sıcak gelen o cümleler aslında öyle degiller. O cümleler de pis birseyler var.
Ve bu kesinlikle sevgi değil.
Lütfen eğer gerçekten fikirlerimize önem veriyorsan bu adamdan uzaklas.
Üstelik ben teyzesini cart curtun seni aramasına da anlam veremedim. Hayırdır seni ellerinden kaçırmak istemiyorlar sanki.
Burnuma kotu kokular geliyooooo
Ben mesafemi koydum zaten ona sadece bugün biraz hassaslaştım içime atmak yerine burda paylaşmak istedim ve herbiriniz tekrar hatırlattınız, teşekkür ederimNe olur guzelim senelerini daha fazla harcatma bu kisiye.. Seni hic tanımayan biri olarak inan endişeleniyorum..
Sen duygularindan oturu goremiyorsun belki ama bak kac kadin ayni seyi söyledi birbirinden habersiz.. Bu adamda bi sorun var ve sana iyilik etmiyor..
Bilincaltinin veya varsa rahatsızlığının etkisiyle istemdisi yapabilir tabiiki ama bu olayi masumlastirmaz.. Degisim nerdeyse imkansiz oldugu icin de ugrasmaman en hayirlisi.. Şöyle bi sey var, bu adam degisir mi diye yola cikmayacaksin, bu adam boyle ben ne derece idare edip mutlu olabilirim, diyerek karar alacaksin..peki insan farkında olmadan ego tatmini yapar mı ? Bana inanmayacaksınız ama benle konuşmadan tanısanız onu seversiniz yani tanıştırdığım herkes bunu söylüyor
Kendi sorunun farkında benceBilincaltinin veya varsa rahatsızlığının etkisiyle istemdisi yapabilir tabiki ama bu olayi masumlastirmaz.. Degisim nerdeyse imkansiz oldugu icin de ugrasmaman en hayirlisi.. Şöyle bi sey var, bu adam degisir mi diye yola cikmayacaksin, bu adam boyle ben ne derece idare edip mutlu olabilirim, diyerek karar alacaksin..
Bi de bu tipler genelde arkadas ve is ortaminda sevilir, sayilir, şaşırmadim
Ben karşılıklı konuştuğum zaman siz diye hitap ediyorum merak etmeyinSen değil siz demelisiniz hocanıza.. Siz şu an hâlâ öğrenci misiniz? Yüksek filan mı yapıyordunuz?
Ayrıca yaş farkı çokkkk fazla.. Bir 10 yıl sonra, ne kadar büyük bir hata olduğunu anlarsınız.. Karşılıklı, sonu duyguları hissedebiliceği kişileri sevmeli insan..
Seni duygusal anlamda somurerek eksik kisimlarini tatmin etmeye ugrasiyor olabilir.. Her seyi gectim, "ben evlenme dersem evlenmezsin dmi?" sorusunda cidden bi sakatlık var, normal mi Allah askina, ne sacma bi soru bu..Kendi sorunun farkında bence
2 sene önce sormuştu o soruyu benim acaba dediğim zamanlarda, zaten benim ona hssikerm artıp duygulrımı ifade edince uzaklatı, neden benim gibi bir adamı sevdin olduSeni duygusal anlamda somurerek eksik kisimlarini tatmin etmeye ugrasiyor olabilir.. Her seyi gectim, "ben evlenme dersem evlenmezsin dmi?" sorusunda cidden bi sakatlık var, normal mi Allah askina, ne sacma bi soru bu..
Offf, resmen ego tatmini, hem pastam dursun hem karnim doysun, oldu paşam..2 sene önce sormuştu o soruyu benim acaba dediğim zamanlarda, zaten benim ona hssikerm artıp duygulrımı ifade edince uzaklatı, neden benim gibi bir adamı sevdin oldu
son sorum böyle bir insana ders nasıl verilir yani ''duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi.'' diyorsunuz ya bunu demek isterim yüzüne bunların farkınfa olduğunu söylemem iyi olur mu, içimdeki o şeyin geçmesini istiyorum çünküOfff, resmen ego tatmini, hem pastam dursun hem karnim doysun, oldu paşam..
"Neden ben, anlatsana biraz" gibi bi sey olmus bu, ıssız adam tripleri.. Beni öv deseymis keske dogrudan..
Bu adam saglikli, duzgun biri olsaydi istemiyorsa duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi..
Bu adamla konussan bile bas edemeyeceksin muhtemelen.. Seni etkisi altina alip haksiz cikarmasi cok kolay su aşamada, manipüle edecek yani direkt.. Duygularin var, vicdan yapip suclu bile hissedebilirsin kendini.. O nedenle, sahsi fikrim ve nacizane onerim, bu adamdan tamamen uzaklasman ve onunla mutlu olma beklentisini, dusuncesini aklından tamamen silmeye cabalaman.. Ders istiyorsan da, inan bana en agir tepkin yok saymak olur.. Triplere girerek veya afra tafta yaparak degil, gercekten yok sayarak, umursamaz olarak.. Biliyorum, kolay degil..son sorum böyle bir insana ders nasıl verilir yani ''duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi.'' diyorsunuz ya bunu demek isterim yüzüne bunların farkınfa olduğunu söylemem iyi olur mu, içimdeki o şeyin geçmesini istiyorum çünkü
son sorum böyle bir insana ders nasıl verilir yani ''duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi.'' diyorsunuz ya bunu demek isterim yüzüne bunların farkınfa olduğunu söylemem iyi olur mu, içimdeki o şeyin geçmesini istiyorum çünkü
Ohh, geçti merakımBen karşılıklı konuştuğum zaman siz diye hitap ediyorum merak etmeyin
narşist kişilik bozukluğunu tekrar baktım ve bir sitede uzun bir yazı ile karşılaştım, dikkatli olacağım çok teşekkür ederimBu adamla konussan bile bas edemeyeceksin muhtemelen.. Seni etkisi altina alip haksiz cikarmasi cok kolay su aşamada, manipüle edecek yani direkt.. Duygularin var, vicdan yapip suclu bile hissedebilirsin kendini.. O nedenle, sahsi fikrim ve nacizane onerim, bu adamdan tamamen uzaklasman ve onunla mutlu olma beklentisini dusuncesini tamamen silmeye cabalaman.. Ders istiyorsan da, inan bana en agir tepkin yok saymak olur.. Triplere girerek veya afra tafta yaparak degil, gercekten yok sayarak, umursamaz olarak.. Biliyorum, kolay degil..
"Sen zaten beni hic sevmemissin, sen zaten beni anlayamadin, sen zaten bla bla, ben şunları yaptim senin icin" gibi taarruzlar karışısında da asla tartismaya girmemelisin.. Kendini suclu hissedirsin eninde sonunda, demedi deme..
Buyuk ihtimalle hesap soracaktir sana, sorarsa kisa ve net bi cevap verebilirsin, hic uzatmadan, soylemek istediklerini yazip veda edebilirsin..son sorum böyle bir insana ders nasıl verilir yani ''duygularını acmani guzel bi sekilde engellemesi gerekirdi.'' diyorsunuz ya bunu demek isterim yüzüne bunların farkınfa olduğunu söylemem iyi olur mu, içimdeki o şeyin geçmesini istiyorum çünkü
Cogu sey uyacaktir eminim, uzgunum de..narşist kişilik bozukluğunu tekrar baktım ve bir sitede uzun bir yazı ile karşılaştım, dikkatli olacağım çok teşekkür ederim
Ama ben onceden gs liydim :) sonradan takim degisince herifide bosayim mi dedim :)))Geç alınmış bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?