- 7 Kasım 2016
- 14
- 1
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor sizin bizim yapabileceğimizden daha çok şey yapabilir bu kesin3 aylık kızım var ve ayak baş parmağı batmış.Yani tırnağı batmış.Çok kötü iltihaplı falan.Doktora gitmeliyim evde yapılabilecek bi çözüm yolu var mi.Bizim ailede tırnak batma hep var.Ve ameliyat olunuyor kızım daha çok küçük doktora gitsem bile ne yapabilir ki ?
Çok komiksin Küçük olduğu için dedim napabilrki diye yavrun olduğu için kiyamiyosun yoksa gitmek problem değilDoktor ne mi yapabilir 3 ihlas bi fatiha okur gonderir
Yani yavrun oldugu icin kiyamayip hemen gitmen lazim benceÇok komiksin Küçük olduğu için dedim napabilrki diye yavrun olduğu için kiyamiyosun yoksa gitmek problem değil
Hiç kesmedim ki zaten yumuşacık ya tırnakları kendiliğinden kopuyordu ama şuan parmağı sis bide çok zor tırnak batması bendede var ben bile dayanamıyorum temizlerkenKıyamam daha çok küçükmüş canım yanlış kesmekten mi oluyor ki, belki bebeklere farklı bi uygulama yapıyorlardır bi Dr gidin bakalım İnşallah çabucak atlatır
Evet biz bile dayanamıyoruz haklısın ama canım belki bi kremle vs iltihabı akar.Allah büyük vardır bi çaresiHiç kesmedim ki zaten yumuşacık ya tırnakları kendiliğinden kopuyordu ama şuan parmağı sis bide çok zor tırnak batması bendede var ben bile dayanamıyorum temizlerken
Çok güzel söylüyorsunuz da benim parmağımı kenardan kesti parmagim yarim gibi şuan diğer tirnagimda ayni.Ve kestikten sonrası çok zor dikkat etmek lazım bu daha bebek çorap giymese olmaz hareket ediyor çözüm yolu arıyorum kendimce.Krem falanda fayda etmiyor.bebegimede aynısı olur diye korkuyorum belki bi yöntemi vardır diye bi çaba sadeceburdan verilen herhangi bir öneriyi daha 3 aylık bebeğe uygulamaya cesaret edebilecek misiniz?
yani atıyorum biri kalkar bilmemne otunu kaynat bilmemneye karıştır macun yap onu sür dese sürebilecek misiniz? yapmayın lüften, doktora gidin, daha çok küçük, deneme yanılma yöntemi uygulayamazsınız bu kadarcık bebeğe, istemeden ciddi zarar verebilirsiniz.
Rica ederim canınızı sıkmayın Allah derdi verdiyse dermanı da vardır. Önce bi dr A sorun zaten hemen bişey yapmazlar bi baksınlar bakalım belki kolayı vardırOkudum sagolun :)
Çok güzel söylüyorsunuz da benim parmağımı kenardan kesti parmagim yarim gibi şuan diğer tirnagimda ayni.Ve kestikten sonrası çok zor dikkat etmek lazım bu daha bebek çorap giymese olmaz hareket ediyor çözüm yolu arıyorum kendimce.Krem falanda fayda etmiyor.bebegimede aynısı olur diye korkuyorum belki bi yöntemi vardır diye bi çaba sadece
Benim oğlumda da oldu krem vermişti3 aylık kızım var ve ayak baş parmağı batmış.Yani tırnağı batmış.Çok kötü iltihaplı falan.Doktora gitmeliyim evde yapılabilecek bi çözüm yolu var mi.Bizim ailede tırnak batma hep var.Ve ameliyat olunuyor kızım daha çok küçük doktora gitsem bile ne yapabilir ki ?