- 29 Eylül 2020
- 241
- 23
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
sorunum şu ki eylül ayında eşimin dayısının karısı ile msjlaşmamız oldu eşimin ananesi silmiş beni face den falan yani kızı(benım kv ) silmış sonradan öğrendımde..(kendı benımle sorun yaşadı kv ama annesınden babasından benı sıldı dipnot aşırı takıntılı biri )neyse sıldı ettı dıe konuşurken çok da umrumda değil silmeleri dedim msj da yengeye ..ilk konunuzu hatırlayamadım.. Eşinizi yalnız bırakmayın derim öyle aman aman buyuk bi sorun yok ise. .
Sorun buysa karşı taraf haklı. Davet edildiniz mi edilmediniz mi, gider misiniz gitmez misiniz bilmem ama haklı değilsiniz bence.sorunum şu ki eylül ayında eşimin dayısının karısı ile msjlaşmamız oldu eşimin ananesi silmiş beni face den falan yani kızı(benım kv ) silmış sonradan öğrendımde..(kendı benımle sorun yaşadı kv ama annesınden babasından benı sıldı dipnot aşırı takıntılı biri )neyse sıldı ettı dıe konuşurken çok da umrumda değil silmeleri dedim msj da yengeye ..
neyse konuşmaya geç cvp verınce kocası okumasın dıe yenge tlf kapatıp yatmış sonra kocası tlfnunu açmış karısının terbıyesiz ve benım geö yazdığım msjları görmüş işte benı sılmışler çok da umrumda falan dıe yazdıklarımı... bana cvp verdı ben dayın sizden hiç beklemezdım sızın umrunuzda olmayabılır ama benım annem babam dıe sonra bu msj göruntulerını kendıne msj atmış mal daha birkaç gün önce de benım kv yanı ablasına yollamış göruntulerı hem karısını hem benı gambazladı dayı denen şerefsız... kv de bıze geldığınde annemlerde vardı annemın yanında bana dıyor demekkı sen herkese bızı konuşıuyorsun senın annen baban hakkında konuşsa bırı ne yaparsı demeye başladı bu takıntılı bıraz da bnım kv ... anlıcanız napayım yengeyı arayayım mı kocanın yaptığı ne gıbısınden ... dayıyı heryerden sılddım engelleedım zaten... delı oldum huzurumu bozmaya çalışıoyorlar resmen bide kv annemın yanında diyor gelın mı getırdım sorun mu bılemedım lafa bak yaaaa
annemler kaç kilometre yerden geldılr her bıraraya geldığımızde benı suçluyor annemın yanında sankı kendılerı ak kaşık.. dedikodu yaapmıyorlar hıç
henüz gel gelme dıyen olması eşım tarafından yarın dgünüDavet edildiniz mi?
Edildiyseniz gidin, edilmediyseniz gitmeyin.
Basit bir silme engelleme muhabbeti için dedikodu yapıp yakalanmışsınız. Tekrarlamayın.
Onlar sütten çıkmış ak kaşık değil ama siz de hatalısınız.
Uslu uslu durun, seviyeyi koruyun.
çalıştığımız ıçın iş çıkışı gidip 1 saat durup gelıyoruzBu zamanda doğum günü mu yapılıyor
kadının dedıkodusunu yapmadım annesının sıldığı umrumda değil dedım hala da öyle takılmam böyle şeylere demek ıstedımkadının dedikodusunu yapmışsınız bir de davet mi bekliyorsunuz?
Bir saat durunca bulasmiyor mu peki ?çalıştığımız ıçın iş çıkışı gidip 1 saat durup gelıyoruz
arkadaşım özel gun dıe gıdıyoruz sık gıtmıyorz bızde zatenBir saat durunca bulasmiyor mu peki ?
Anladım iş çıkışı bir saat duruyoruz gitmiyoruz oldu. Peki ama bence kasmayın bu kadar zira sizi cagiran olmamışarkadaşım özel gun dıe gıdıyoruz sık gıtmıyorz bızde zaten
görümceyle alakası şu ; annemler geldığınde bu meseleyı öğrendıkten sonra gelmedı annesı ve babasıyla annemler gıdecek die annesi karnı ağrıyor dedı bahane yani.. aynı gün kar oynuyordu çünkü .. ananesi hakkında dedikodu yapıldı dıe kızıp gelmemıştır aramda 8-9 yaş var ama anasının küçk versiyonuGörümceyle alakalı mesele yok ki ortada. Onunla aranız nasıl? Meseleye gelince dayıya şerefsiz demişsiniz ama adam olmayan bir şeyi söylememiş olanı anlatmış. Söylediklerinize dikkat edersiniz umarım bundan sonra. Umrumda değil demek var takılmam ben öyle şeylere demek var. Görümcenizin hatrı varsa sizde ve bu gerginliği bitirmek istiyorsanız gidin. Gitmezseniz mesele uzar
Kv ve görünceye kininiz şu yazınızdan o kadar belliki. Neden hala gidip gitmemek konusunda düşünüyorsunuz. zaten davette yokmuş.görümceyle alakası şu ; annemler geldığınde bu meseleyı öğrendıkten sonra gelmedı annesı ve babasıyla annemler gıdecek die annesi karnı ağrıyor dedı bahane yani.. aynı gün kar oynuyordu çünkü .. ananesi hakkında dedikodu yapıldı dıe kızıp gelmemıştır aramda 8-9 yaş var ama anasının küçk versiyonu
görümceyle alakası şu ; annemler geldığınde bu meseleyı öğrendıkten sonra gelmedı annesı ve babasıyla annemler gıdecek die annesi karnı ağrıyor dedı bahane yani.. aynı gün kar oynuyordu çünkü .. ananesi hakkında dedikodu yapıldı dıe kızıp gelmemıştır aramda 8-9 yaş var ama anasının küçk versiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?