bitmeyen sorunlarrrrrr................

Dayı neden mal oluyor ben anlamadım . Biri benim annem için çok da tın diye mesaj atsa eşime annemi direk arayıp ispiyonlamam belki ama o kişiyi de kolay kolay bırakmam.

dayı denen şerefsız

takıntılı bıraz da bnım kv

dayı ş.refsiz, dayı mal, kaynana takıntılı, ama konu sahibesi sütten çıkma ak kaşık

yengeyı aramıyım mı kocanın yaptığı ne böyle dıe ıkımızı de gambazladı dıe arıyım mı kı
Kesinlikle arama ne yapacak ortalık daha çok karışır sen yaptıysan yengede yapmış muhabbeti sana laf atanı yengeye atsın boşver takma taktıkça üstüne gelirler duyma bak duymuyorsun diye huzur bozacak bişey bulamayacak valide

Kimsede ben validemin muhabbetini yapmadım demesin kimsede bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değildir tarafsız olun
Ya kusura bakmayın da yaptıysak da gidip eşimin ailesine yapmam saf gibi
Ne sandım yenge sırdaşım olacak mı?
Ha duyulsun istersem gider eşimin ailesinden birine söylerim ancak

Bu konudan tek anladığım herkesin işsiz olduğu. Sosyal medyadan birinin sizin silmesi mesele olmuş komik buldum

silip engellemek eskide kalmadı mı ya. niye sosyal medyayı bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki
yengeye de gidip arkadan konuşabiliyorsanız bunun kulaklarına gideceğini bilmemek için 3 yaşında filan olmak lazım
hala arayayım mı diyorsunuz, bir de yengeyi arayı aklı sıra dayıya laf söyleyeceksiniz. "senin kocan bizi nasıl gammazlar" bu da ayrı bir terbiyesizlik oluyor bana göre

Buda tecrübe olsun size birdaha birisi k.v. hakkında eleştiri yaptığında sakın malzeme vermeyin...nefret bile etseniz çok seviyorum deyin bu ilk kural
Maalesef ailelerde kim kimden yana kim kimi satar belli olmuyor...dayının yaptığı terbiyesizlik sonuçta kaç yaşında insanlar görmezden gelebilirdi belliki ortalığı karıştırmayı seven tiplerden
K.validenizin annenizin yanında size söylenmesi sizi kışkırtma çabaları tamamen....bütün kaynanalar aynı ...annelerimizi görünce böyle bir saçmalama , aşağılama laf söyleme gibi dürtüleri var annelerimizde genelde aman kızımın yuvası bozulmasın diye susarlar ki bu çok yanlış çünki onlar sustukça bunlar daha beter azıtırlar...şaşmaz...
Ben yeni evliyken annemler ne zaman gelse hemen k.v. k.pederde gelir beni onların yanında aşağılar benimle tartışmaya girer ağlayama kadar uğraşırlardı şrfsizler....annen babam gık demezdi üz0lürlerdi ama
Amaan boşver dünür bunlar cahil işte derdi annem konuyu kapatırdı...o öyle yapınca bunlar dahada coşardı...
Aradan yıllar geçti şimdi babam o kadar gergin ki bunlar ağzını açınca lafı ağızlarına tıkayıveriyor bir bağırıyor bir sinirleniyor k.peder azını açamıyor:) hatta geçen sene bizimkilere gitmişler oturmaya babam kovmadan beter etmiş kendini ilgilendirmeyen bir konuya yorum yaptığı için ....bir gittik oraya k.valide ve k.peder kıpkırmızı...
Eskiden babama boş adam derdi arkasından şimdi mükemmel bir insan diyor...ıstediği agresif bir dünürmüş demekki...
Yani kısacası annenize söyleyin öyle fazla susmasın versin ağzının payını yoksa bu böyle gider yıllarca ...ne demek sorun falan desin asıl sorun senin böyle konuşman falan desin...carlasın çemkirsin...bişey olmaz korkmayın aksine arkanızı sağlam görürlerse bulaşamazlar size

yengeyı aramıyım mı kocanın yaptığı ne böyle dıe ıkımızı de gambazladı dıe arıyım mı kı
Ara sonra da yengeyle birbirinizi engellerseniz...
Ne bos islerle ugrasiyorsunuz valla 7 senelik evliyim 3 sene nisanlilik 10 senede bir kez olsun esimin ailesinden kimseyi kimseye anlatmadim agzimdan laf almaya calisanlara cevap bile vermedim ki cokkkkkk konusulacak seyler olmasina ragmen ablama anlatirdim yani arkadaslarima bile degil...
Yapmayin allah askina bu kaos engellemeler....
Ağır olun biraz.

kızlar günaydın ;
sorunum şu ki eylül ayında eşimin dayısının karısı ile msjlaşmamız oldu eşimin ananesi silmiş beni face den falan yani kızı(benım kv ) silmış sonradan öğrendımde..(kendı benımle sorun yaşadı kv ama annesınden babasından benı sıldı dipnot aşırı takıntılı biri )neyse sıldı ettı dıe konuşurken çok da umrumda değil silmeleri dedim msj da yengeye ..
neyse konuşmaya geç cvp verınce kocası okumasın dıe yenge tlf kapatıp yatmış sonra kocası tlfnunu açmış karısının terbıyesiz ve benım geö yazdığım msjları görmüş işte benı sılmışler çok da umrumda falan dıe yazdıklarımı... bana cvp verdı ben dayın sizden hiç beklemezdım sızın umrunuzda olmayabılır ama benım annem babam dıe sonra bu msj göruntulerını kendıne msj atmış mal daha birkaç gün önce de benım kv yanı ablasına yollamış göruntulerı hem karısını hem benı gambazladı dayı denen şerefsız... kv de bıze geldığınde annemlerde vardı annemın yanında bana dıyor demekkı sen herkese bızı konuşıuyorsun senın annen baban hakkında konuşsa bırı ne yaparsı demeye başladı bu takıntılı bıraz da bnım kv ... anlıcanız napayım yengeyı arayayım mı kocanın yaptığı ne gıbısınden ... dayıyı heryerden sılddım engelleedım zaten... delı oldum huzurumu bozmaya çalışıoyorlar resmen bide kv annemın yanında diyor gelın mı getırdım sorun mu bılemedım lafa bak yaaaa
annemler kaç kilometre yerden geldılr her bıraraya geldığımızde benı suçluyor annemın yanında sankı kendılerı ak kaşık.. dedikodu yaapmıyorlar hıç
Bence siz sosyal medya kullanmayın .Boş verın.

Eşimin kuzeniyle çok iyi anlaşırım çokta severim. Kvdem teyzesi oluyor. Kızla o kadar dertleşiriz tutarım kendimi kv duyduğunda kendimi mahçup hissedeceğim bişey söylemem. Çünkü o laf gidebilir. Risk almışsınız, elinizde patlamış. Ama kv'nin anneniz varken öyle yapması çok ayıp.

kızlar günaydın ;
sorunum şu ki eylül ayında eşimin dayısının karısı ile msjlaşmamız oldu eşimin ananesi silmiş beni face den falan yani kızı(benım kv ) silmış sonradan öğrendımde..(kendı benımle sorun yaşadı kv ama annesınden babasından benı sıldı dipnot aşırı takıntılı biri )neyse sıldı ettı dıe konuşurken çok da umrumda değil silmeleri dedim msj da yengeye ..
neyse konuşmaya geç cvp verınce kocası okumasın dıe yenge tlf kapatıp yatmış sonra kocası tlfnunu açmış karısının terbıyesiz ve benım geö yazdığım msjları görmüş işte benı sılmışler çok da umrumda falan dıe yazdıklarımı... bana cvp verdı ben dayın sizden hiç beklemezdım sızın umrunuzda olmayabılır ama benım annem babam dıe sonra bu msj göruntulerını kendıne msj atmış mal daha birkaç gün önce de benım kv yanı ablasına yollamış göruntulerı hem karısını hem benı gambazladı dayı denen şerefsız... kv de bıze geldığınde annemlerde vardı annemın yanında bana dıyor demekkı sen herkese bızı konuşıuyorsun senın annen baban hakkında konuşsa bırı ne yaparsı demeye başladı bu takıntılı bıraz da bnım kv ... anlıcanız napayım yengeyı arayayım mı kocanın yaptığı ne gıbısınden ... dayıyı heryerden sılddım engelleedım zaten... delı oldum huzurumu bozmaya çalışıoyorlar resmen bide kv annemın yanında diyor gelın mı getırdım sorun mu bılemedım lafa bak yaaaa
annemler kaç kilometre yerden geldılr her bıraraya geldığımızde benı suçluyor annemın yanında sankı kendılerı ak kaşık.. dedikodu yaapmıyorlar hıç
Kim olursa olsun bu şekilde bi üsluba gerek var mıydı ? Biraz mesefe ve saygı her şeyi çözer bence çok yüz göz olmuşsunuz

Keşke yazarken dil bilgisi kurallarına da dikkat etseydiniz. Gözlerim yoruldu okurken. Hiç bir şey anlamadım.

O msjları yenge bilerek isteyerek dayıya gönderdi bence güvenme kmseye eş akrabasına eşn annesiyle ilgli konuşlmaz

ya bırakın çok takılmayın kim ne yapıyorsa yapsın görusmeyın olsun bitsin. . .

Hem suçlu hem güçlüsünüz,bunun farkına varın önce.

Back
X