- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Ne kadar doğru tespit evet bu farkı sanırım bir an farkedemedim tamamen gelecek odaklı olduğumdan bişey alırken düşünüyorum yada bi yere giderken düşünüyorum eksiye düşmemek için filan hakikaten. Teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı.Kimi insan para biriktirir, yarını için endişeler taşımaz.
Kimi insan güzel anılar biriktirmeye bakar, gelecek için kaygı yapmaz.
Siz kendinizi ne şekilde rahat hissedecekseniz öyle bir düzen oluşturmuşsunuz muhtemelen.
Başka hayatlarla kıyas yapmanız anlamsız.
Zaten yukarıda da söyledim kıskandım herhalde diye.Başka geliri vardır,nereden biliyorsunuz?
Kıskanıyorsunuz gibi geldi bana. Herşeyi birebir kuruşu kuruşuna aynı mı harcıyorsunuz? Cevabınız hayırsa gezmesi tozması para harcaması tatili sizi ilgilendirmez.
sefil hayatı değil borcum var ondan dolayı pek bir yere gidemiyoruzAltıbinlirayşa niye sefil hayatı yasıyorsunuz anlamadım
Ne kadar doğru tespit evet bu farkı sanırım bir an farkedemedim tamamen gelecek odaklı olduğumdan bişey alırken düşünüyorum yada bi yere giderken düşünüyorum eksiye düşmemek için filan hakikaten. Teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı.
Tramwayla çarsıya inememişsiniz ancak altıbin maaş varSe
sefil hayatı değil borcum var ondan dolayı pek bir yere gidemiyoruz
Valla öyle. Ya biraz benim eşimle de sorunlarım var o yüzdende çıkamıyoruz eşim karakter olarak gezmeyi de pek sevmiyor yani kendi gezceğini gezmiş zaten yurtdışı yurtiçi hevesi kalmamış benimde onun yanında hevesimde kırıldı. En güzelini söylediniz amaÇok da fazla düşünmeyin.
Her şey gençlikte güzel.
Sağlık vardı para gitmesin diye yaşamadık.
Paramız varken harcamaya sağlığımız yok der eskiler..
Her şeyin ortası karar tabi..
Fakirlik zenginlik değilde bütçe yetiştirmesi ne bileyim ben onu düşündüm yani. Tatile çıkmak için bütçe gerek netice de. Ama dediğiniz gibi kat kat iyisini yaparız elbet birgün. Kat kat olmasına gerek de yok gezelim yeterHa bu arada benimle denk insanlar da ülke ğlke geziyorlar hayatlarını yaşıyıp festivallere katılıyorlar. Ben gitmiyorum belki de 1 haftayı geçmiştir sinemaya gidip yemek yemeyeli. Bu benim fakir olduğum onların zengin olduğu anlamına gelmiyor. Ben bu şekilde rahat ediyorum onlar gezmeyi seviyor. Durumum onlardan belki de çok daha iyi ama gitmiyorum,gitmek istemiyorum yani bunda kıskanılacak bişey yok. Zamanı geldiğinde siz kat kat güzelini yaparsınız. Bende size kıskanmanıza gerek yok diyorum,bu durum sizin fakir olduğunuzu göstermez.
Se
sefil hayatı değil borcum var ondan dolayı pek bir yere gidemiyoruz
Olabilir. Evlendiğimden beri ışığımı kaybettim.bence sen aynaya bak ve silkelen, inanılmaz bir negatiflik var üzerinde.. açtığın konuları hatırlıyorum diş sağlığı problemin, kocanın anneni istemeyişi filan.. hayatını güzelleştirmek istiyorsan önce kendini sevmelisin. nickini bile umutsuz vaka olarak almışsın. o kızın parası senden az olabilir ama yaşamayı daha iyi biliyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?