Bitmeyen tatil

Ay inşallah canım umarım öyle olur yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hayırlısı ile.
Yengecin gerçekten çok faydası oldu bana da farklı açıdan bakmamı sağladı sağolsun

Siz bence anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Gerçekten hayatınızda hiç bişeyi kıskanmayacak kadar mükemmel değilsiniz sadece kendinize itiraf edemiyorsunuzdur. Kıskançlık insanın doğasında olan birşey fazlası anormaldir ben bu zamana kadar kimsenin hiç bişeyine kıyas yapmadım ilk defa böyle düşündüm ve paylaştım. Benim birileri ile yarışım olsaydı burada mutsuzum diye ağlamazdım. Aksine Mutluyum diye anlatırdım. Ben kimse haketmiyor da ben hakediyorum demedim hiç bir cümlemden böyle bir anlam çıkaramazsınız. Ben şartları anlattım bunun formülü varda ben mi bilmiyorum ben neden yapamıyorum diye kendime kızıyorum. Benim hayatta bir birikimim yok eşim benden önce almış evi kv ile ortak ben bu borcu neye ödüyorum onu bile anlayamıyorum birikimim olsa keşke de içim rahatlasa! Eğer yorumlarıda düzgün okusaydınız bunları yazmazdınız. Siz cımbızla nasıl laf sokarım diye ayıklamışsınız yazılanları. Sürekli kıskanarak demişsiniz benim sürekli kıskandığımı neye dayanarak söylüyorsunuz. Siz çok doğru biz yanlış. İnsanlar herzaman doğru olmaz eksikleri hataları olabilir siz anca uzaktan gazel okuyup yargı cümleleri kurun. Çünkü siz çok mükemmelsiniz ya. Sizin gibilerde burada ego tatmin ediyor mesela. Laf sokarak en iyisi doğrusu benim diye başkalarını yargılayarak. Lafınızı sokup egonuzu tatmin edip rahatladıysanız güle güle.

Sizin üzerinizden egomu neden ve ya nasıl tatmin edeyim? Düşüncenizin normal olmadığını söylüyorum.

Sizin üzerinizden egomu neden ve ya nasıl tatmin edeyim? Düşüncenizin normal olmadığını söylüyorum.
Doğruculuk ile gayet tatmin olmuştur. Neyse önemli değil sizin ne düşündüğünüz. Ben düşüncemin zaten doğru olduğunu da söylemedim. Ama yargılamak size düşmez. Düzgün yorum yapacaksanız yapın. Yapmayacaksanız forumdan dışarı alayım.

Biz de çok gezeriz eşimle ve onun haricinde arkadaşlarımla ve yalnız da gezmeye bayılırım. Gezmek düşündüğünüz kadar pahalı bir şey değil. Tabii ki tamamen de parasız olmaz ama en çok giden şey kalacak yer parasıdır. Kız onu bedavaya getirmeye çalışarak geziyor. Eğer sizde kalmış olsa yol parası hariç en fazla 100 lira harcar. Boşuna kıskanmayın, hayat tarzı meselesi... Bence onu kıskanmak yerine onun deneyimlerinden faydalanarak siz de gezin. Gezmek gerçekten Harika bir şey. Zaten hepi topu 3 kez tatil yapmış kızcağız eşiyle :)

hicbir arkadasimin maasini bilmiyorum. evini nasil dosemis dugunde ne kadar taki takilmis bilmem takip etmedim ilgilenmedim. belki de buyuzden boylesiniz... elinizdekilere bakmak yerine baskalarinkini gorup kiyasliyorsunuz.

Birinçisi borcu siz ödemiyorsunuz,eşiniz ödüyor!!!
Kendi emeğinizden kendi paranizdan birşey gitmiyor.
Illaki gezmek istiyorsaniz gidin herhangi bir yerde çalişip destek olun .
Kpssy i beklemeyin ,hem ders yapip hemde çalişan insanlar var.
Bu konudada kendinize pay çikartin biraz.
Evlendim ben üstüme kapatildi diye düşünüyorsaniz,evlendiniz artik sizde eşinize destek olun .

Çok takmıyordur. Gencim daha çocukta yok yeni evliyiz deyip geziyordur.
Biriktir biriktir nereye kadar mezara mı gidecek o paralar sizde gezin bu kadar özendiyseniz.

gezmek kadar güzel birşey yok .bızde çok gezeriz ama bırılerın evınde kalarak değil..neyse sen onlar adına mutlu ol ki sanada en güzel şekılde nasip olsun.hayıflanma boş yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…