- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Belki farklı bir birikimi vardı belki altınları fazlaydı belki sizin bilmediğiniz kaynak vardı belki kayınpederleri vs hediye etti para verdi yani sçeenek çok beraber kuruşu kuruşuna aynı parayı harcamadığınıza göre bilemezsiniz. 6bin lirayla bize geçinemiyor çoğu insan kirasıydı elektrik su doğalgaz benzin vs yetiştiremiyor sizde haklısınız tabiki ama demekki onların bütçeleri varmış ki geziyorlar. Hayırlısı olsun herşeyin.Fakirlik zenginlik değilde bütçe yetiştirmesi ne bileyim ben onu düşündüm yani. Tatile çıkmak için bütçe gerek netice de. Ama dediğiniz gibi kat kat iyisini yaparız elbet birgün. Kat kat olmasına gerek de yok gezelim yeter
Valla öyle. Ya biraz benim eşimle de sorunlarım var o yüzdende çıkamıyoruz eşim karakter olarak gezmeyi de pek sevmiyor yani kendi gezceğini gezmiş zaten yurtdışı yurtiçi hevesi kalmamış benimde onun yanında hevesimde kırıldı. En güzelini söylediniz ama
Ucu ucuna yetiyor gibi diyebilirim ev aldık borcumuz bitti elden borcumuz var 20 bin kadar ondan sonra borcumuz bitecek inşallah.Tramwayla çarsıya inememişsiniz ancak altıbin maaş var
Ay sonu ucu ucuna mı yetiyor yoksa birikimmi yapıyorsunuz
Bak ne güzel ev almıssınUcu ucuna yetiyor gibi diyebilirim ev aldık borcumuz bitti elden borcumuz var 20 bin kadar ondan sonra borcumuz bitecek inşallah.
Ya yukarıyı düzgün okumadınız sanırım. Kira ev olduğu için uyduruk şeyler aldım evime çoğuda eşimin bekar evinden gelme eşyalar. Normal dışaı bile çıkmıyoruz ki neyden biriktirelim. Bu kadar net konuşmanın anlamı yok bilmediğiniz bir hayat için. ekmeğim olsun pastam dursun yapmadım hiç.Siz takılarınızı ne yaptınız? Belki onlar düğüne sizden az harcadı ya da evini daha güzel döşedi ama daha az harcadı. Ya da günlük lüksünden kısıyor işe yürüyerek gidiyor ama tatilinden vazgeçmiyordur. Eğer siz de gezmeyi o kadar çok isteseniz başka bir şeylerden kısıp para biriktirirdiniz. Ben de tatile gezmeye çok para harcarım mesela ama evimde ikea tabak çanaklar var halım yok düğün yapmadım gelinlik giymedim. Bunlar hep tercih hem tatilim olsun hem pastam dursun olmuyor maalesef
Zaten eşim öyle diyor üniversitelere görevlendirme alacağım her yeri gezdiricem diyorda benim eşime pek sabrım kalmadı diğer forumlarda bahsettimNe borcu bu
Yani 6000 maaş eşinin kitap vs parası düşünce çok yüksek olmayabilir de çocuk olmayınca iyi para
Ama arkadaşın da her şehre gidip onda bunda kalıyorsa çok para harcamaz ki
Bir tanıdık var sözde çok tatile gider gezer vs ama terminale gitmek için taksiye binmez ona buna rica eder
Gece ikide beni terminale bırak işte şuraya gezmeye gideceğiz biz ise bir gün eksik gider ama kimseden bir şey istemeyiz
Ya da gece gelir üç araç değiştirerek eve ulaşır 20 TL vermemek için o parayı bu şekilde harcamayı sevmez
Siz özenmişsiniz ama eşinizin doktorası bitince sempozyuma vs gidince mutlaka siz de gidin
verdiğiniz doneler üzerinden yazdım onların iki katı maaşımız var takımız da fazla oldu diyorsunuz ee demek ki siz onlardan kat be kat fazla borç yapmışsınız. Evinizin ortasında bir delik varsa bilememYa yukarıyı düzgün okumadınız sanırım. Kira ev olduğu için uyduruk şeyler aldım evime çoğuda eşimin bekar evinden gelme eşyalar. Normal dışaı bile çıkmıyoruz ki neyden biriktirelim. Bu kadar net konuşmanın anlamı yok bilmediğiniz bir hayat için. ekmeğim olsun pastam dursun yapmadım hiç.
Ev benden önce alınmış daha görmedim bile başka bir ilde eşim doktorayı bitirince gidicez hiç hevesim yok kayınvalidem ortak eve. O yüzden baktığımda elimde hiç bişey yokBak ne güzel ev almıssın
Ben yaklasık bir yıldır evliyim ne ev ne araba aldık ancak balayı hariç 7 ülke 10dan fazla da türkiye de sehir gezdik hala daha seyahatlerimiz var
Sen kendi gelecegine yatırım yapmıssın ben an a :)
Elindekine bakıp sevinmelisin her karakter her hayat farklı
Kesinlikle öyle haklısınız hayırlısı inşallahBelki farklı bir birikimi vardı belki altınları fazlaydı belki sizin bilmediğiniz kaynak vardı belki kayınpederleri vs hediye etti para verdi yani sçeenek çok beraber kuruşu kuruşuna aynı parayı harcamadığınıza göre bilemezsiniz. 6bin lirayla bize geçinemiyor çoğu insan kirasıydı elektrik su doğalgaz benzin vs yetiştiremiyor sizde haklısınız tabiki ama demekki onların bütçeleri varmış ki geziyorlar. Hayırlısı olsun herşeyin.
Satarsınız ilerdeEv benden önce alınmış daha görmedim bile başka bir ilde eşim doktorayı bitirince gidicez hiç hevesim yok kayınvalidem ortak eve. O yüzden baktığımda elimde hiç bişey yok
Oturup arkadaşının tatil sayısını , mobilya fiyatını takib etmeyi , bunuda dert etmeyi bırakmalısın bence. Kıyaslayarak mutlu olamazsın.Selam kızlar
Benim bu ara sıkıntılarım çok. iyi gitmeyen evlilik sağlık sorunları filan üst üste konu açıyorum arkadaşım pek yok ve buraya ihtiyacım var sanırım.
Yakın bir arkadaşım aradı önümüzdeki hafta 3 gün bize gelmek istedi eşiyle beraber. başka şehirde yaşıyor. Ama eşim doktora sürecinde annemi bile zor kabul ettirebildim ki sağlık sıkıntım sebebi ile herneyse işte. o yüzden de arkadaşımı kabul etmedim. Eşimi düşünmek zorundayım ekmek paramız neticede.
Sıkıntım şu sıkıntı da değil aslında sanırım azcık kıskandım mı ne. bu arkadaşım geçtiğimiz yaz evlendi bende evleneli bir yılı geçti. Benim eşim 6000lira civarı maaş alıyor onun eşi 3000 lira maaş alıyor. ben daha parasızlıktan borçtan gözümü açamadım balayına bile gidemedim. Kızın evi benimkinden kat kat güzel eşyalarla düzüldü takısı benim takımdan daha az oldu. Ben ucuz uyduruk ev kurdum kiradayım diye takımda yaklaşık 50bin civarındaydı. Ben bir yıl boyunca bir köye birde istanbula ailemin yanına gittim. Kızın evlendiğinden beri üçüncü tatili ve her gittiğinde minimum üç il geziyorlar. Ya ben anlayamadım insanların çok mu parası var yada ben mi geçinemiyorum garip geldi. sanırım birazda içime oturdu. Ben daha çarşıya inemiyorum tramvayla. Yaklaşık bir aydır da dışarı gezmeye çıkmadım. Ay ne biçin hayat benimki de. Kendi kendime öfkelendim.
Kyk borcu elden borçlar vardı benden çnce ev almış eşim o yüzden. Evimin içinde delik yok şükür. Hep toplayıcı taraf oldum. Sizde kusur bulmak için hazırde mı bekliyosunuz. Kusurumda olabilir zaten de yani konuşma tavrınız biraz sert değil miverdiğiniz doneler üzerinden yazdım onların iki katı maaşımız var takımız da fazla oldu diyorsunuz ee demek ki siz onlardan kat be kat fazla borç yapmışsınız. Evinizin ortasında bir delik varsa bilemem
Şeyma subaşı başlık açtı sandımSelam kızlar
Benim bu ara sıkıntılarım çok. iyi gitmeyen evlilik sağlık sorunları filan üst üste konu açıyorum arkadaşım pek yok ve buraya ihtiyacım var sanırım.
Yakın bir arkadaşım aradı önümüzdeki hafta 3 gün bize gelmek istedi eşiyle beraber. başka şehirde yaşıyor. Ama eşim doktora sürecinde annemi bile zor kabul ettirebildim ki sağlık sıkıntım sebebi ile herneyse işte. o yüzden de arkadaşımı kabul etmedim. Eşimi düşünmek zorundayım ekmek paramız neticede.
Sıkıntım şu sıkıntı da değil aslında sanırım azcık kıskandım mı ne. bu arkadaşım geçtiğimiz yaz evlendi bende evleneli bir yılı geçti. Benim eşim 6000lira civarı maaş alıyor onun eşi 3000 lira maaş alıyor. ben daha parasızlıktan borçtan gözümü açamadım balayına bile gidemedim. Kızın evi benimkinden kat kat güzel eşyalarla düzüldü takısı benim takımdan daha az oldu. Ben ucuz uyduruk ev kurdum kiradayım diye takımda yaklaşık 50bin civarındaydı. Ben bir yıl boyunca bir köye birde istanbula ailemin yanına gittim. Kızın evlendiğinden beri üçüncü tatili ve her gittiğinde minimum üç il geziyorlar. Ya ben anlayamadım insanların çok mu parası var yada ben mi geçinemiyorum garip geldi. sanırım birazda içime oturdu. Ben daha çarşıya inemiyorum tramvayla. Yaklaşık bir aydır da dışarı gezmeye çıkmadım. Ay ne biçin hayat benimki de. Kendi kendime öfkelendim.
İleri gittiysem kusura bakmayın sizi tanımıyorum be kalbinizi kırmak istemem ama bir de benim baktığım yerden bakıp belki yeni bir bakış edinirsiniz diye yazdımKyk borcu elden borçlar vardı benden çnce ev almış eşim o yüzden. Evimin içinde delik yok şükür. Hep toplayıcı taraf oldum. Sizde kusur bulmak için hazırde mı bekliyosunuz. Kusurumda olabilir zaten de yani konuşma tavrınız biraz sert değil mi
Bize filan kalmayacak ya sorunda o 5 kardeşler. Hangi birini razı edicem evi alıcam ben onlardan. Kv yaşlı zaten eşimle çekişiyorum boşa para ödemişsin o eve diye. Ben daha oraya gitmeden sen git bizde gelcez evimize diyorlar ay neyse bu başka bi sorun hiç düşünmek bile istemiyorumSatarsınız ilerde
Hem gecinden versin kv ye bişey oldumu size kalıcak öyle düşünün
Hahahah iyi güldüm allahta seni güldürsün :)Şeyma subaşı başlık açtı sandım
Siz niye calısmıyordunuzBize filan kalmayacak ya sorunda o 5 kardeşler. Hangi birini razı edicem evi alıcam ben onlardan. Kv yaşlı zaten eşimle çekişiyorum boşa para ödemişsin o eve diye. Ben daha oraya gitmeden sen git bizde gelcez evimize diyorlar ay neyse bu başka bi sorun hiç düşünmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?