Bitmeyen tatil

Belki farklı bir birikimi vardı belki altınları fazlaydı belki sizin bilmediğiniz kaynak vardı belki kayınpederleri vs hediye etti para verdi yani sçeenek çok beraber kuruşu kuruşuna aynı parayı harcamadığınıza göre bilemezsiniz. 6bin lirayla bize geçinemiyor çoğu insan kirasıydı elektrik su doğalgaz benzin vs yetiştiremiyor sizde haklısınız tabiki ama demekki onların bütçeleri varmış ki geziyorlar. Hayırlısı olsun herşeyin.

Beyefendinin keyfini beklemeyin.
Tek başınıza yaşayın.
Ya da dostlarınızla, ailenizle..

İlerde çok pişman olursunuz..

Ucu ucuna yetiyor gibi diyebilirim ev aldık borcumuz bitti elden borcumuz var 20 bin kadar ondan sonra borcumuz bitecek inşallah.
Bak ne güzel ev almıssın
Ben yaklasık bir yıldır evliyim ne ev ne araba aldık ancak balayı hariç 7 ülke 10dan fazla da türkiye de sehir gezdik hala daha seyahatlerimiz var
Sen kendi gelecegine yatırım yapmıssın ben an a :)
Elindekine bakıp sevinmelisin her karakter her hayat farklı

Ya yukarıyı düzgün okumadınız sanırım. Kira ev olduğu için uyduruk şeyler aldım evime çoğuda eşimin bekar evinden gelme eşyalar. Normal dışaı bile çıkmıyoruz ki neyden biriktirelim. Bu kadar net konuşmanın anlamı yok bilmediğiniz bir hayat için. ekmeğim olsun pastam dursun yapmadım hiç.

Zaten eşim öyle diyor üniversitelere görevlendirme alacağım her yeri gezdiricem diyorda benim eşime pek sabrım kalmadı diğer forumlarda bahsettim

verdiğiniz doneler üzerinden yazdım onların iki katı maaşımız var takımız da fazla oldu diyorsunuz ee demek ki siz onlardan kat be kat fazla borç yapmışsınız. Evinizin ortasında bir delik varsa bilemem

Ev benden önce alınmış daha görmedim bile başka bir ilde eşim doktorayı bitirince gidicez hiç hevesim yok kayınvalidem ortak eve. O yüzden baktığımda elimde hiç bişey yok

Kesinlikle öyle haklısınız hayırlısı inşallah

Oturup arkadaşının tatil sayısını , mobilya fiyatını takib etmeyi , bunuda dert etmeyi bırakmalısın bence. Kıyaslayarak mutlu olamazsın.

Her insanin kendine gore butcesi var.bizde kac yildir evliyiz balayi disinda bi yer gidemedik.once evlilik borclari tam bitti derken ev kredisine basladik.istesek kredi kartini zorlar gideriz tatile ama mantik oalrak bi haftalik keyif icin butun sene surunmek istemiyorum.herkesin kendine gore bi yasayis bicimi var.sizde kiskanmayin belki onlarda baska seylerden kisip tatile gidiyorlar

verdiğiniz doneler üzerinden yazdım onların iki katı maaşımız var takımız da fazla oldu diyorsunuz ee demek ki siz onlardan kat be kat fazla borç yapmışsınız. Evinizin ortasında bir delik varsa bilemem
Kyk borcu elden borçlar vardı benden çnce ev almış eşim o yüzden. Evimin içinde delik yok şükür. Hep toplayıcı taraf oldum. Sizde kusur bulmak için hazırde mı bekliyosunuz. Kusurumda olabilir zaten de yani konuşma tavrınız biraz sert değil mi

Şeyma subaşı başlık açtı sandım

İleri gittiysem kusura bakmayın sizi tanımıyorum be kalbinizi kırmak istemem ama bir de benim baktığım yerden bakıp belki yeni bir bakış edinirsiniz diye yazdım

Satarsınız ilerde
Hem gecinden versin kv ye bişey oldumu size kalıcak öyle düşünün
Bize filan kalmayacak ya sorunda o 5 kardeşler. Hangi birini razı edicem evi alıcam ben onlardan. Kv yaşlı zaten eşimle çekişiyorum boşa para ödemişsin o eve diye. Ben daha oraya gitmeden sen git bizde gelcez evimize diyorlar ay neyse bu başka bi sorun hiç düşünmek bile istemiyorum

Aynı şeyi eşimin arkadaşlarında da görüyorum öyle lüks yaşıyorlar öyle mekanlar geziyorlarki. Ki onların eşi de çalışmıyor ben çalışıyorum. Tek maaşla öyle yaşanmaz. Bir de kira veriyorlar. Ama konuşma arası geçti hep bir maaş eksideler kartlar dolu borç içindeler. Üzülünecek haldeler. Siz öyle düşünmeyin herkes rahat olduğu şekilde yaşıyor. Mesela bn de borç olunca huzursuz oluyorum

Siz niye calısmıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…