Bitmeyen tatil

Çok makbule geçti harikasınız :)

Eee hızlı tren?
Birçok yere oldukça ucuza gidebilirsiniz, gezer yer dönersiniz ne var ki bunda?
Bir sürü eğlence mekanı da var orada, konser biletleri 20 tl arkadaşım.
Senin galiba gezme anlayışın şehir şehir güzel mekanlarda yeme içme, iyi yerde konaklama falan.
Biz Ankara’dan günübirlik Eskişehire gezmeye geliyoruz ya, değişiklik, gezmece, bir yemek ve tamam.

Yahu amma takıldınız tamam verecek fikrinizi aldım birde ahkam kesmeyin. Herkesin bütçesi kendine göre 1 yılda ben 100 bin borç ödedim siz ödeyebilir misiniz bir yılda 100 bin lira borç? Bu yüzden gidemiyorum. O bahsettiğiniz 20 tl lik konserler alkollü bar mekanlarda diye biliyorum o mekanlarda öğrenciler için ben nasıl gideyim? Alkol kullanmıyorum. İnsanı azarlar gibi ne konuşuyorsunuz ya normal fikir verecekseniz karşınızda çocuk yok. hayret birşey.

O zaman kiyas yapamazsiniz zaten belki borçları yok sizin gibi eskiden gelen borcu öduyormuşsunuz ama konunuzda öyle anlaşılmıyor biz gecinemiyoruz 3binle geciniyorlar bide tatile çıkiyorlar yazmışsınız kısaca

Arkadaşımın benden fazla borcu var çünkü takısını erkek tarafı aldı. Bu kadar detaya gerek görmediğim için yazmadım. Borç ödediğim içinde geçinemiyorum resmen

Azar?
Emin olun azarım bambaşkadır ama sizde gezmemenin ya da bilmemenin acısı var ki, böyle agresifsiniz.
Anladım 100 bin borç ödemişsin, yani alkışlayalım mı?
Yapmasaydın o zaman, ona göre eşya vs alsaydın, borçsuz koca ile evlenseydin diyeceğim ayıp olacak.
Ve evet, yılda 200 bin de öderim, daha fazlasını da.

Alkol kullanmak zorunda mısın eğlence mekanında, nasıl bu kadar bilmeden konuşuyorsunuz?
Milley gezmeye Eskişehir’ e gider, kalkıp burda ahkam kesiyorsunuz para yok pul yok burada bir şey yok imreniyorum diye.
Sonra öneri verince fırça yiyoruz.
Otur arkadaşım evinde bana ne Allah allah!

Kalmıyor muş elinde kocasın eski borcunu sırtlamış
E o zaman kendini kıyaslamayacak.
Ne kadar maaş aldığını yazıp, yarısı alanın gezdiğini ve bunu nasıl yaptığını sorgulamayacak.
Borcu bitene kadar oturacak, biz ne yapalım yani bedava öneri veriyorum, al bir sandviç çık diye fırça yiyorum hayret bir şey.
Sanki benim borcumu ödüyor da bana övünüyor 100 binle...

Azarınız beni ilgilendirmez bambaşkaysa eğer. Ama yargılamayı kesin yorum yapmıyorsanız. Kadının öbürü ile birlik olmuş eleştiriyorsunuz burası eleştiri forumu değil bdv ben kendimce düşündüğüm bi konuyu açtım yorum yapmak zorunda da değilsin. Fikrini verdin aldım teşekkür de ettim kalkıp yargılamak senin elinde değil. Bende gezememenin acısı değil sıkıntısı var acısı ne biçim kelime her forum açtığımda sizin gibi kadınlarla karşılaşıyorum pes. Alkollü mekanda durmak hoşuma gitmiyor sen içmeden de durabilirsin. Bilmemezlik değil tercih etmemezlik.
200de öde 500 de öde ben bu kadar yaptım sen elinden geldiğini yap beni ne ilgilendirir. Ama yargılama ben seni yargılamıyorum hayatınla yaptıklarınla. Ben evimde otururum sende bu forumda amma dert ettin sanane be allah allah!

Ne övünmesi söylediklerim dokundu sana herhalde. Ben bu borcu 1 senede ödedim ama hayatımdan bıktım. Önerini aldım ama geri kalanı seni ilgilendirmez seninle aynı düşünmeyebilirim kendimce kuyas yaparım ederim bu benim karakterim seninle aynı olmak zorunda değilim. Sende benimle öyle. Ama saygı duy sanane ya dert ettin allah allah ya!

Bu arada sorun sadece para değil ki zaten eşin seni biyere gezmeye de götürmüyor dimdi en azından param yok diye kendini avutabilirsin
Sıkıldım evet eşimden de hayatımdan da herşeyden sıkıldım. Götürmüyor götürmeye paramızda yok nasıl yok onuda bi türlü anlayamıyorm üf aman. Neyse.

Sıkıldım evet eşimden de hayatımdan da herşeyden sıkıldım. Götürmüyor götürmeye paramızda yok nasıl yok onuda bi türlü anlayamıyorm üf aman. Neyse.
Ya sakin olun her yokuşun bir inişi mutlaka vardır borç çok can sıkıcı bir şey, görünmeyen bir el boğazınızı sıkıyor gibi.
Ama Allahın izniyle bu günler de geçer elbet, her şey yoluna girer bu kadar sıkmayın canınızı.
yenGEnC adlı üyenin yorumları çok hoşuma gitti bana bile ilham verdi, ben tatili gidip 5 yıldızlı otele bir maaş yatırmak diye algılıyordum oysaki yeni yerler gezmek görmek sandığımız kadar maliyetli şeyler değil. Miş :))

Yok biz o kadar degil ya gene bazen cikiyoruz borç yapmiyoruz suan evin borcunu bitirmeye calisiyoruz :) o bitse rahatlicaz insallah . 2 3 ay kaldı rahatlammamiza allahn izniyle.

Değil değil kesinlikle
Ucuz tatilin adresi olarak her zaman, her türlü sorunuzu cevaplayabilirim
Boşverin beş yıldızlı otelleri, bin yıldızlı çadırlar varken ..

Gerçekten inanamıyorum. Ne çok insan var başkasındakini kıskanan, hayretle okuyorum. Bir de hepinizin ortak bir yanı var ki beni benden alıyor; sanki bu insanlar haketmiyor da, siz hakediyorsunuz herşeyi.
Vay ben 6 bin lira alıyorum, o gider ben nasıl gidemem. Bir de içiniz rahatlamış, "ileride benim birikimim olacak onların olmayacak, nanik"!Peki insanları sürekli kıskanarak yaşadığınızı değiştirecek mi bu birikimler?
Böyle devam ederseniz inanın bana hiç bir zaman mutlu olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…