Bitmiyor bu konu bu tartışma..misafirlik süresi

yaaaa ahhahaha muhtemelen bende öyle olacağım hani simdi böyle konusuyorum da simdi bide aram bozuk ya fesatlandim biraz hem sen kendi bütçenle yapacakmışsın simdi. O esimin tam da düğün hazırlığı masrafın en bol oldugu dönemde esimin parasiyla yaptı. Insan biraz insaflı olur sabredemedi sanki kaçan var..

Ahhahhaah ,almak istediğim bir takı var,eşime diyorum ki gelin melin almadan alıcaz valla onu,sonra kv beni kıskandı aldı der gelinler, sana ekşirim ona göre

Allah yardımcınız olsun benimkilerde böyleydi şimdi aynı şehirde yaşıyoruz meğer beterin beteri varmış hayatımız alt üst oldu her dk. duygu sömürüsü ajitasyon arkamdan eşimi doldurma ....vs. aman eşinizi kendiniz ile ailesi arasında bırakmayın olan size olur benden söylemesi madem onlar böyle arsız sizde çıkarmayın sesinizi ama onlar gelince de mesafeli davranın rahat edemesinler

tepki verme şekilleri bile çok komik kız kardeşinin de çok umrundadır eminim

demekki bokunu çıkarmakta üstlerinde yok
2 haftada birşey anlamıyoruz ne demek

gelinimiz şubat ta hayırlsıyla dogum yapacak inş
annem kız kardeşime gidecek onunla birlikte hast doguma gidecekler
2 saat kalıp eve dönecekler ,
anneme dedim ki sakın çok kalmayın nasıl biz kendi kv bunalıyorsak onlarda senden bunalır ,
gerek yok dedim , yoookkk kızım neden çok kalıpta kızı ( gelını ) bunaltayım ki ,
2 gun sonrada evıne gider hediyemi takar dönerim dedi ,

yaşlılar belki düşünemiyor olabilirler ama etrafındakıler hatırlatmak zorundalar .

Olayı normal karşılayanlar konudan çok şok etti beni. Nasıl hayatlar yaşanıyor güzel ülkemde.

Normal karşılayanlar, başkalarının evlerinde günlerce, haftalarca yatılı kalabilen üyeler. Yoksa bu kadar normal karşılayamazlar.

Benim gibi başkalarının evinde, tuvaletinde, yatağında rahat edemeyenler için iki hafta uzun bir süre.

Ben de rahat edemem asla. Bir de şu dikkatimi çekti “benim ailem gelse” git diyemem demiş birkaç kişi. Gelse işte ama gelmiyor değil mi, kız aileleri gelip çöreklenmiyor böyle. Ben daha kızının evinde 3 günden fazla kalan anne baba görmedim. Anne tekse maksimum 1 hafta. Erkek ailesi olunca akan sular duruyor. Gelip burda konu açıyorlar sonra amaaan pff.

Kayinvalidemin evinde Şubat ve yaz tatilinde her seferinde en fazla 5 gün kalıyorum.Resmen bagirsaklarim dugumleniyor

Olayı normal karşılayanlar konudan çok şok etti beni. Nasıl hayatlar yaşanıyor güzel ülkemde.
Ben yazlık bir yerde yaşıyorum.Arkadas oturmasinda birisiyle tanıştım.... esinin kayınvalidesinin bilmemnesinin bekar erkek olarak gelip 2 hafta kaldığını ,haziran ehlul aylari arasi tüm akrabaların gelip ikişer üçer hafta tatil yaptıklarını anlatti ..Kadın misafir bereketiyle gelir...ıvır zıvır içinde anlatıyor bunu ama benden kac yaş küçük kadincagiz annem kadar çökmüş haberi yok

tepki verme şekilleri bile çok komik kız kardeşinin de çok umrundadır eminim
Ahahahah evet canim kizkardesim ne alakaysa işte oda bu isten nasibini aldı tabi 2 küfür salladı ben tip tip baktim kizkardesime biliyor olanları. Ne diyim Allah akıl fikir versin kendilere

Ahhahhaah ,almak istediğim bir takı var,eşime diyorum ki gelin melin almadan alıcaz valla onu,sonra kv beni kıskandı aldı der gelinler, sana ekşirim ona göre
Ahahahaha ya kiyamam seni yerim. Simdikiler cok fena olmuslar degil mii bakalim yeni gelinler nasil olacak mesela 2030 gelinleri
Ben de biraz böyle gostermeyi severim. Gelinime altın kemer takcam diyorum. Tak hayatım diyor eşim takarim yani o zaman bütçem iyi olursa

Ahahahah evet canim kizkardesim ne alakaysa işte oda bu isten nasibini aldı tabi 2 küfür salladı ben tip tip baktim kizkardesime biliyor olanları. Ne diyim Allah akıl fikir versin kendilere
Amin canım Allah hepimizinkilere akıl fikir versin inşallah

Valla o çocukları kendinden feda ede ede bir büyüt meydana çıkar,o altın kemeri benden başka hakeden yok,haltetsin gelin der kendine takarsın emin ol

Valla o çocukları kendinden feda ede ede bir büyüt meydana çıkar,o altın kemeri benden başka hakeden yok,haltetsin gelin der kendine takarsın emin ol
hahahahahaha kahkaha atiyorummmmmmm ama oyle simdi oturdugum yerden sallamak kolay. Buyuk ihtimal yüksek ihtimal oyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…