- 7 Aralık 2016
- 176
- 218
- 33
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Evet tam da bu mesele.gelen nasıl rahat ediyor bilmiyorum.ben bişey demesem hep burda kalabilirler gayet de memnun bir şekildeÇok farklı bakış açılarıyla yorumlanabilir ama kim ne derse desin. 1 misafirin yanında insan ne kadar rahat olabilir kaldı ki eşinin ailesi.... dışarı çıkamazsın, bugün canım yemek yapmak istemiyor diyemezsin, rahat rahat kanepeye yayılamazsın, gaz bile çıkartamazsın! Ay benim içim şişer istemem. Çok istiyorsa oğlu alsın torunlarını gitsin onlarda 3-5 hafta kalsın çocuk büyüyünce
Aileler gelinleri kendi kızları gibi görüyor mu peki ? Bir şekilde idare edilmiyormuş demek kiBazen buradaki (konudan bagimsiz olarak) kv ve kp yorumlarini okuyorum da, ne kadar acimasiz, vicdansiz, ne kadar empati yapmaktan uzak. Kendi ailenize nasil onem veriyorsaniz, mutlu huzurlu bir evlilik icin esinizin ailesine de onem ve ozen gostermelisiniz. Ayni seyleri esiniz sizin anneniz babaniz icin soylese/yapsa/arkasindan konussa kiyameti koparirsiniz degil mi? Benim annem babam onlarinkiler gibi demeyin, bir sekilde idare edin. Akilli kadin olun azicik. Kk'daki nefret yorumlarini okudukca icim daraliyor. Biraz sevgi, sevgi olmasa da saygi gosterin; en azindan yaşlarina hurmeten..
Sorun da burda canım eşim evlenmeden önce ailesiyle beraber yaşıyormuş.evdeyken de her işi yapmış.şimdi kim gelirse gelsin şikayet etmem ben böyle gördüm diyor.ailesi hep böyleymiş yani.aynı şehirdeki teyzesi gelir bir ay sıradan bişey gibi kalırmışYüzsüzlük değil de nedir bu anlamadım? Açıkça soylenmiş hala 2 haftadan birşey anlamayız diyorlar. Bende anneyim evladım bana bunu dese ağlamak bir yana dursun yerin dibine geçerim rahatsızlık verdim demekki diye ki zaten kimsenin evinde o kadar uzun süre kalmam.
Bence gayet haklısınız,eşiniz işe gidiyor tüm gün misafir agırlayan sizsiniz. Madem öyle izin alıp yedirsin içirsin hizmet etsin 2 hafta sonra konuşsun hala gelme diyemem diye konuşabiliyorsa.
Siz ağırlayacaksanız ve istemiyorsanız size saygı duymalı. Gelmeyin diyemiyorsa bir bahane uydurabilir yani çok zor olmasa gerek
Korkunç ya.Sorun da burda canım eşim evlenmeden önce ailesiyle beraber yaşıyormuş.evdeyken de her işi yapmış.şimdi kim gelirse gelsin şikayet etmem ben böyle gördüm diyor.ailesi hep böyleymiş yani.aynı şehirdeki teyzesi gelir bir ay sıradan bişey gibi kalırmış
Arkadaşımın anne babası emekli maaşıyla geçiniyorlar. kış ayları pahalı olduğu için eşe dosta ziyaret diye herkeste 2-3 hafta kalarak kışı atlatıyorlar. Onların bir amacı var hadi diyelim bunlarınki keyfiEvet tam da bu mesele.gelen nasıl rahat ediyor bilmiyorum.ben bişey demesem hep burda kalabilirler gayet de memnun bir şekilde
Cok kalmayacaksin sen de oglunda.Esin nasıl soyleyebilmis hayret ettim.Yaptıkları doğru olmayabilir ama ilerde çok kaldığım için oğlum beni uyarirsa inan kahrolurdum,şu an bile gözlerim doldu.
Cok kalmayacaksin sen de oglunda.
Gelin sana aylarca hizmet etmek zorunda degil
1 hafta git kal yeter
Oglunsuz yasayamacakssan da evlendirmeyeceksin.
Kimse kizini sizin gibi zihniyetteki kv ve kv adaylarina aylarva haftalarca hizmetcilik etsin diye buyutmuyor.
Not, ben de bir kv olucam ilerde insallah
Gelini biktirana kadar kalmam
1 hafta yeter
Gidip haftalarca kalmazsanız eger cocugunuzda sizi uyarmak zorunda kalmaz .Esin nasıl soyleyebilmis hayret ettim.Yaptıkları doğru olmayabilir ama ilerde çok kaldığım için oğlum beni uyarirsa inan kahrolurdum,şu an bile gözlerim doldu.
Dedirttirmeyin o zaman. Misafirliginde bir adabi var.Yanlış yapmış eşiniz nasıl diyebildi az kalın diye ben hayatta kimseye öyle bisey söyleyemem bana da söylenseydi bi daha asla o eve ayak basmazdım.
Bazen buradaki (konudan bagimsiz olarak) kv ve kp yorumlarini okuyorum da, ne kadar acimasiz, vicdansiz, ne kadar empati yapmaktan uzak. Kendi ailenize nasil onem veriyorsaniz, mutlu huzurlu bir evlilik icin esinizin ailesine de onem ve ozen gostermelisiniz. Ayni seyleri esiniz sizin anneniz babaniz icin soylese/yapsa/arkasindan konussa kiyameti koparirsiniz degil mi? Benim annem babam onlarinkiler gibi demeyin, bir sekilde idare edin. Akilli kadin olun azicik. Kk'daki nefret yorumlarini okudukca icim daraliyor. Biraz sevgi, sevgi olmasa da saygi gosterin; en azindan yaşlarina hurmeten..
Hicbisey dusunmemOglunuz size bize geldiğinizde cok kalmayın dese ne hissedersiniz. Bazen toplum olarak vahşileştiğimizi düşünüyorum
Hayırdır bu atariniz kime gidip kimsenin evinde yıllarca kaldığım yok ya insan gibi cevap verin yada yorumlarınızı kendinize saklayın ha sıkıyorsa bir de kendi ailelerinize söyleyin bunları eşinailesi olunca hepiniz kaplan karşılıyorsunuz !!!Dedirttirmeyin o zaman. Misafirliginde bir adabi var.
Bekara bosamak kolay derler bence sizinki o hesapHicbisey dusunmem
Keyfi olarak 2 haftadan fazla kalirsam uyarabilir oglum beni.
Uzulur insan tabii.
Ama dogru lafa ne denir? Diye dusunurum.
Valla dogru dedi oglan ben abarttim gelin de yoruldu sabah aksam hizmet etmeye o da insan hakettim ben.
Der
Haklisin oglum.
Der giderim
Bekara bosamak kolay derler bence sizinki o hesap
Seviye yerlerde her sey mustehak sizeHahahaahahaha
Sen cok merakliysan kv nin hizmetciligini yapmaya aylarca buyur yap canim.
Ay insalllah senin gibi bir gelinim olur
Bak kaliriim kiz o zaman 2 ay.
Yani baktim gelin yalvariyor kal anne kal anne diye senin gibi kalirim vallahi
Seviye yerlerde her sey mustehak size
PehhCok kalmayacaksin sen de oglunda.
Gelin sana aylarca hizmet etmek zorunda degil
1 hafta git kal yeter
Oglunsuz yasayamacakssan da evlendirmeyeceksin.
Kimse kizini sizin gibi zihniyetteki kv ve kv adaylarina aylarva haftalarca hizmetcilik etsin diye buyutmuyor.
Not, ben de bir kv olucam ilerde insallah
Gelini biktirana kadar kalmam
1 hafta yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?