Bitmiyor bu konu bu tartışma..misafirlik süresi

Evet tam da bu mesele.gelen nasıl rahat ediyor bilmiyorum.ben bişey demesem hep burda kalabilirler gayet de memnun bir şekilde

Aileler gelinleri kendi kızları gibi görüyor mu peki ? Bir şekilde idare edilmiyormuş demek ki

Yüzsüzlük değil de nedir bu anlamadım? Açıkça soylenmiş hala 2 haftadan birşey anlamayız diyorlar. Bende anneyim evladım bana bunu dese ağlamak bir yana dursun yerin dibine geçerim rahatsızlık verdim demekki diye ki zaten kimsenin evinde o kadar uzun süre kalmam.
Bence gayet haklısınız,eşiniz işe gidiyor tüm gün misafir agırlayan sizsiniz. Madem öyle izin alıp yedirsin içirsin hizmet etsin 2 hafta sonra konuşsun hala gelme diyemem diye konuşabiliyorsa.
Siz ağırlayacaksanız ve istemiyorsanız size saygı duymalı. Gelmeyin diyemiyorsa bir bahane uydurabilir yani çok zor olmasa gerek

Sorun da burda canım eşim evlenmeden önce ailesiyle beraber yaşıyormuş.evdeyken de her işi yapmış.şimdi kim gelirse gelsin şikayet etmem ben böyle gördüm diyor.ailesi hep böyleymiş yani.aynı şehirdeki teyzesi gelir bir ay sıradan bişey gibi kalırmış

Korkunç ya.
Tamam misafir gelsin eyvallah ama onlar öyle yaşamaya alışmışsa sizin günahınız ne ki?
Bilemedim,Allah sabır versin.

Evet tam da bu mesele.gelen nasıl rahat ediyor bilmiyorum.ben bişey demesem hep burda kalabilirler gayet de memnun bir şekilde
Arkadaşımın anne babası emekli maaşıyla geçiniyorlar. kış ayları pahalı olduğu için eşe dosta ziyaret diye herkeste 2-3 hafta kalarak kışı atlatıyorlar. Onların bir amacı var hadi diyelim bunlarınki keyfi

Esin nasıl soyleyebilmis hayret ettim.Yaptıkları doğru olmayabilir ama ilerde çok kaldığım için oğlum beni uyarirsa inan kahrolurdum,şu an bile gözlerim doldu.
Cok kalmayacaksin sen de oglunda.
Gelin sana aylarca hizmet etmek zorunda degil
1 hafta git kal yeter
Oglunsuz yasayamacakssan da evlendirmeyeceksin.

Kimse kizini sizin gibi zihniyetteki kv ve kv adaylarina aylarva haftalarca hizmetcilik etsin diye buyutmuyor.

Not, ben de bir kv olucam ilerde insallah

Gelini biktirana kadar kalmam
1 hafta yeter

Vallahi bayıldım yorumunuza.. Çok doğru kimse kızını kendini bilmez densiz kayınvalide ve kayınpederlere hizmet edip üstüne onların kaprisini çeksin diye büyütmüyor. Bi düşsünler artık oğulların ve gelinlerin yakasından.

Ay birak Allahaskina
Vicdansizlikla ne alakasi var

Asil geline 2 ay hizmetcilik yaptiran kv ler vicdansiz
Gitsin kizinin evinde kalsin o kadar gun de goreyim
O da evladi onun dogurdugu da torun
Kizi kendisine 1 ay hizmetcilik yapsin da goreyim
Kimse senede 1 kere 1 hafta 2 hafta gelen kv ye birsey demez zaten

Oglunuz size bize geldiğinizde cok kalmayın dese ne hissedersiniz. Bazen toplum olarak vahşileştiğimizi düşünüyorum
Hicbisey dusunmem
Keyfi olarak 2 haftadan fazla kalirsam uyarabilir oglum beni.

Uzulur insan tabii.
Ama dogru lafa ne denir? Diye dusunurum.
Valla dogru dedi oglan ben abarttim gelin de yoruldu sabah aksam hizmet etmeye o da insan hakettim ben.
Der
Haklisin oglum.
Der giderim

Dedirttirmeyin o zaman. Misafirliginde bir adabi var.
Hayırdır bu atariniz kime gidip kimsenin evinde yıllarca kaldığım yok ya insan gibi cevap verin yada yorumlarınızı kendinize saklayın ha sıkıyorsa bir de kendi ailelerinize söyleyin bunları eşinailesi olunca hepiniz kaplan karşılıyorsunuz !!!

Bekara bosamak kolay derler bence sizinki o hesap

Oğlunun, kizinin hatta babanin evi olsa farketmez, 2-3 hafta misafirlik mi olur yapmayin.
Bu insanlarin ozeli var, cinsel yasami var, hastaligi var, belki gecim derdi var, hepsini altust edersiniz. Bir gun yaslanip da kafayi cizersem, cocuklarima boyle bir sey yasatirsam tabi ki kovsunlar beni.

Kendim milletin evinde kaç gün kalıyorsam o kadar gün kalınmasını doğru buluyorum yani istisna durumlar hariç 0 uzaktan gelen varsa 1 otel günü mantığı hastalık yaşlılık parasızlık söz konusu ise bir hafta sonrası ben el kızı olduğuma göre beni bayabilir oğlunun evine ara ara yerleşme planı ön krokisi durum kritiği yapanlardan da tiksiniyorum büyük ihtimalle kendim de kocam ölürse kimseyi taciz etmeden huzur evinde yaşar arada torunlarla görüşür ölür giderim... onların zoruna giden bu yalnızlık gerçeği..

Bekara bosamak kolay derler bence sizinki o hesap

Hahahaahahaha

Sen cok merakliysan kv nin hizmetciligini yapmaya aylarca buyur yap canim.

Ay insalllah senin gibi bir gelinim olur

Bak kaliriim kiz o zaman 2 ay.

Yani baktim gelin yalvariyor kal anne kal anne diye senin gibi kalirim vallahi

Hahahaahahaha

Sen cok merakliysan kv nin hizmetciligini yapmaya aylarca buyur yap canim.

Ay insalllah senin gibi bir gelinim olur

Bak kaliriim kiz o zaman 2 ay.

Yani baktim gelin yalvariyor kal anne kal anne diye senin gibi kalirim vallahi
Seviye yerlerde her sey mustehak size

Pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…