- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.430
- 798
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Bence bu konuda eşlerin aynı düşüncede olması çok önemli.burda insanlar yorum yapmış kimi 1 haftayı uzun kimi 3 ayı kısa bulmuş.yani burdanda anlayacağınız üzre insanlar türlü türlü.eşiniz sizin gibi düşünmüyor burda yüzlerce insan sizi haklı bulsada sonuç değişmez.eminim bunun için boşanılmaz diyorsunuz yani şimdi adam ne diyecek ailemi kendi evimde istemedi.herkes sizi ayıplayacak falan.ama bana sorarsanız bu bir boşanma nedeni.çünkü ne o değişecek ne siz ne de ailesi.ve bu durum gittikçe dayanılmaz bir hal alacak.çiftlerin bu konuda ortak hareket etmeleri benzer aile geçmişine sahip olmaları çok önemli bence.Merhaba arkadaşlar..
Konum misafirlik süresi nedir ne kadardır.ben kimsenin evinde uzun kalamam fakat eşimin ailesi 4 aylık evliyken geldi iki hafta kaldı annesi,babası ve teyzesi.geçen sene 8aylık hamileyken geldiler kv,kp ve 15 tatil için görümce ve kızları.baya sıkıntılı günler geçirdim.uzun süre kalınca bunaldığımı ama kovulmuş gibi gitmeyin torununuzu görün gidin dedim doğumdan iki hafta sonra gittiler.neyse şimdi yine gelecekler eşimle hep tartışıyoruz bu konu yüzünden onlardan bahsedince moralim bozuluyor istemeden.eşime dedim konuş diye güya ,konuştu ama iki üç hafta kalırsınız dedim diyor.ama gitmeyeni kovamam onlar böyle alışmış diyor.iki haftada birşey anlamıyoruz kovulacaksak gelmeyelim demişler.eşim babam geçen sene ağladı içimde kaldı diyor.her zaman gelemiyoruz biz torun için geliyoruz demişler.valla çok bunaldım bana bir deyin doğrumu bu yaptıkları
Ne sıklıkta geliyorlar?
Senede bir gelip 2 hafta kalmalari cok degil ama zirt pirt gelip bir de 2 3 hafta kalirsalar ben de tahammul edemezdim.
2 hafta kalmıyolar, 2 hafta yetmiyormuş bişey anlamıyolarmış. Koloni halinde 2 haftadan fazla kalıyolarmış
Anlamak zor gerçekten.gelin deyince ilk andan itibaren sevgi,hizmet,güler yüz ve kv,kp e sonsuza kadar bakmaya heves bekleniyor.biz zamanında kb ne derse yapardık.şuna ben baktım buna ben baktım.hiç itiraz etmedim deniliyor.eşimde farkında aslında yanlışın fakat kendinden vermeye alıştırılmış ailesi tarafından.vicdan yapıyor.anlamıyorum bu aileleri ben 36 yaşında istediğim gibi yaşamayacaksam ne diye evlendim.kv kp bu çocuk zaten geç evlendi mutlu olsun istediği gibi yaşasın demiyor maalesef.Cok kalmayacaksin sen de oglunda.
Gelin sana aylarca hizmet etmek zorunda degil
1 hafta git kal yeter
Oglunsuz yasayamacakssan da evlendirmeyeceksin.
Kimse kizini sizin gibi zihniyetteki kv ve kv adaylarina aylarva haftalarca hizmetcilik etsin diye buyutmuyor.
Not, ben de bir kv olucam ilerde insallah
Gelini biktirana kadar kalmam
1 hafta yeter
El kızından nu kadar beklenti fazla.herkes kendi kızından beklesin o zaman.Bazıları gelin değil köle hasta bakıcı hizmetçi filan alıyorlar çünkü ondan evlen de evlen oğlum derler sonra gelinlerin başını yerler çoğunlukla.
Haklisim canimAnlamak zor gerçekten.gelin deyince ilk andan itibaren sevgi,hizmet,güler yüz ve kv,kp e sonsuza kadar bakmaya heves bekleniyor.biz zamanında kb ne derse yapardık.şuna ben baktım buna ben baktım.hiç itiraz etmedim deniliyor.eşimde farkında aslında yanlışın fakat kendinden vermeye alıştırılmış ailesi tarafından.vicdan yapıyor.anlamıyorum bu aileleri ben 36 yaşında istediğim gibi yaşamayacaksam ne diye evlendim.kv kp bu çocuk zaten geç evlendi mutlu olsun istediği gibi yaşasın demiyor maalesef.
Kayınvalidenize pırlanta yüzük alsaydınız sizin çok paranız mı var ne gerek vardı demezdi hiç sesi çıkmazdıOnu bekliyorlar zaten ben yüzüklerimi büyüttüm pirlantalarimi kaynanam küplere bindi. Hadi o neyse de zaten vardi yüzüğün neden büyüttün oglum sen niye bise demedin cok paraniz var herhalde falan demeye başladı
Evet cok paramiz var sanane diyemedim tabi
Ne kadar dedi 10 bin lira dedim
Ooooo dedi mosmor simsiyah oldu.
Ben yuvarlak hesap soyledim 8 bin tl vermistim
Gerizekaliya bakarmisin. Ona neyse sanki kendi vermis parasını diger altinlarimida pirlantaya cevircem
Kıskanç. Biz evlendik gitti kendine yatak odasi takimi aldı
Hahahahahaha tabi canim hemen takardı hatta gider komsusuna gösterirdi.Kıskanç haaaa. Biz nisanlaninca falan evini tadilat yaptırdı. Orayi burayı kırdırdı . Gecen de koltuklarimi kaplatcam falan diyordu . Biz evlendik gitti kendine yatak odasi takimi aldı. Hicte guzel degil de aa cok guzelmis anne dedim ayip olmasin diyeKayınvalidenize pırlanta yüzük alsaydınız sizin çok paranız mı var ne gerek vardı demezdi hiç sesi çıkmazdı
Hahahahahaha tabi canim hemen takardı hatta gider komsusuna gösterirdi.Kıskanç haaaa. Biz nisanlaninca falan evini tadilat yaptırdı. Orayi burayı kırdırdı . Gecen de koltuklarimi kaplatcam falan diyordu . Biz evlendik gitti kendine yatak odasi takimi aldı. Hicte guzel degil de aa cok guzelmis anne dedim ayip olmasin diyeannesi ve bacisi da onla dalga gecti sendemi geline ozendin gelin den mi gördün gibi biseler söylediler oda gülüyor.
Simdi benle konuşmuyor görümce de fotolarima like atmayi kesti sanki anlamadik ana kiz telefonda konusuolar gorumceninde olaylardan haberi var 2 side cok lâzımdı ya . Bide kizkardesime de like atmayi kesmiş görümce ah ne üzüldük yıkıldık resmen
Bak bak baaak,fesatlanma kızHahahahahaha tabi canim hemen takardı hatta gider komsusuna gösterirdi.Kıskanç haaaa. Biz nisanlaninca falan evini tadilat yaptırdı. Orayi burayı kırdırdı . Gecen de koltuklarimi kaplatcam falan diyordu . Biz evlendik gitti kendine yatak odasi takimi aldı. Hicte guzel degil de aa cok guzelmis anne dedim ayip olmasin diyeannesi ve bacisi da onla dalga gecti sendemi geline ozendin gelin den mi gördün gibi biseler söylediler oda gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?