bitmiyor dertler

bsryilmaz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
155
74
13
32
herkese merhaba annem için yazdıklarmı artık çoğunuz biliyorsunuz. annemin bir derdi daha var.. son zamanlarda karnında hep bir şişkinlik hissediyor. gergin hissediyormuş. açken rahatım karnım tokken çok gergin hissediyorum diyor.
tuvalete çıkma konusunda problem yok. sağlık ocağındaki dr genel cerraha git demiş ama annemde miyomlar da var acaba kadın doğuma mı gitse cerraha mı?
bu şişkinlik neden olur neye bağlıdır bilen yaşayan var mı

herkese merhaba annem için yazdıklarmı artık çoğunuz biliyorsunuz. annemin bir derdi daha var.. son zamanlarda karnında hep bir şişkinlik hissediyor. gergin hissediyormuş. açken rahatım karnım tokken çok gergin hissediyorum diyor.
tuvalete çıkma konusunda problem yok. sağlık ocağındaki dr genel cerraha git demiş ama annemde miyomlar da var acaba kadın doğuma mı gitse cerraha mı?
bu şişkinlik neden olur neye bağlıdır bilen yaşayan var mı
Anneniz kac yasinda acaba?

Annenizin diger sorunlarini bilmiyorum ama acil sifalar diliyorum.
Dertlesme isteginizi anliyorum ama burasi bir saglik kurulusu degil lutfen bu tarz konularda bir doktora danisin.

bunu doktor bılır
belkı gıda ıntoleransı vardır ?

bu vakte kadar bi problem yoktu son zamanlarda gelişen bi durum bu açıkçası o yüzden sordum
hersey olabılır bunca zaman olmayan bırsey sonradan da olabılır
mesela benım dogdugumdan berı aspırıne alerjım vardı bır kere öluyordum bu yuzden amelıyat olurken bıle dosyama koca koca kırmızı yazıyla aspırıne alerjısı var dıye hep yazıldı bugun ogrendım alerjım gecmıs baska bırseye alerjım baslamıs :D 33 yıldan sonra...

ınsan vucudu bu hersey olabılır hıcbırsey olmayabılır

oyuzden doktora gıtmek lazım

Dr degilim ancak anneniz sarisin&beyaz tenliyse safrasina da bir baktirsin.

Back
X