- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Bizim evin kredi boyunca kirasını eşim almış şimdide onlar alıyor ortalama olarka biz o eve taşınana kadar eşit almış olcaklar ama benim en ihtiyacım olduğu zaman aldılar elimizden ona çok bozulmuştum. Eşimin saçmalığı bekarken öyle anlaşmışlar yani.Kira niye bölüşülmüyor acaba enayi görüyorlar herhalde tövbe tövbe. Geçen sene Kp iki senelik evimizin vergi borcunu yatırmıştı 400 tl . Sonra biz onların evine izne gittik masada eşim yokken o parayı benden istedi . Ben öyle boş boş baktım cevap vermedim eşime de söylemedim bunu . Hem benim kredisini ödediğim evde otur hemde altı üstü 400 tl yi konuş oldu dedim içimden . Kv cam balkon istedi 2 balkon var birisi çocuk odasında ve daha küçük . Ben ona orayı da cam yaptır tüm kapatıp öldürme dedim . Ama gitmiş pimapen yaptırmış açılmıyorda . Sonra yine izinde masada oturuyoruz görümcem dedi ki annesine onların yerinde olsam sizden kira isterim kira ödemeniz lazım dedi . Kv de elini yanlara açtı cam balkonu gösterdi yaptırdım bak diye . Sanki ben istedim yaptırmasaydı hem yaptırıyor hem başımıza kakıyor böyle şey görmedim.
Sizin kv bayağı kendi evi sanıyor orayı. 400 lirayla ben fakir olmam da siz zengin olacakmısınız diye sorardım ben herhalde