- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Ya Allah aşkına bıraksınlar.Ya çok özür diliyorum ben böyle bir g.zekalilik görmedim hayatımda. Güya çocuğunun psikolojisini düşündüğü için öldürmüş yani oyle mi, allahın belasi. O yüzden mi çocuğuna yaşattı o anları. İste bu görüşleri kullanarak tahrik indirimi alacak o pislik belkide.
Suçu ve suçluyu övmek suçtur. Cezası vardır. Egmye online şikayette bulunabilirsiniz, isimsiz olsa da dikkate alıp inceleme başlatıyorlar.Senin adiden farkın ne pezevenk adam ya onayliyo yüzsüz böyle insanlarada ceza gelmeli
Bu özgecan Aslan'ın kuzeniymiş ya, çok üzüldüm bu kadına.Bu eski bir haber kuzum. Detaylar yeni cıkmış ortaya demek ki hatta bu siteden bir arkadaşımızın kuzeni konu açmıştı kendisi de.
Ben etmedim, ama eden vardır muhakkak. Ahh ah. Bu herif kaç kere göz altına alındı her seferinde burnunu dike dike çıktı. Yine girer yine hiç bir şey olmamış gibi çıkar. Ama Keşke bir işe yarasa tek dileğim. Keşke bu insanlar cezalarını çekse. Ama olmuyor işte..Şunu şuraya iliştireyim belki bilmeyenler vardır.
Suçu ve suçluyu övme suçundan bu ve bunun gibi ahlak yoksunu insanları online olarak egmye isimsiz şikayet edebilirsiniz.
Bu sitede kaç kişiyi şikayet ettim, hepsiyle ilgilenip geri dönüş yaptı sevgili egm. Serkan inci denen insan daha önce de Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Cem garipoğlu'nu över şekilde tweet atmış, videonun yorumlarında öyle yazıyordu. Böyle insanlar cezasız kalmamalı.
Yarın bir yerde bıçaklanarak, doğranarak öldürülmeye çalışılsak yardım ederler mi, yapana ceza verirler mi emin değilim ama bir Videomuz olacağından eminim.Ben etmedim, ama eden vardır muhakkak. Ahh ah. Bu herif kaç kere göz altına alındı her seferinde burnunu dike dike çıktı. Yine girer yine hiç bir şey olmamış gibi çıkar. Ama Keşke bir işe yarasa tek dileğim. Keşke bu insanlar cezalarını çekse. Ama olmuyor işte..
Bu ahlaksız bile bırakılmış.. Artık hiç umudum kalmadı bu ülkeden..Metrobüs'teki cinsel saldırı zanlısına tahliye
Metrobüs'te bi kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan zanlı, serbest bırakıldı.www.ntv.com.tr
Sadece kadın olduğumuz için resmen hayatta kalma mücadelesi vermemiz çok acı..yüzlerce kadın katlediliyor ve bir gün bunlardan birisi olmayacağımızın hiç bir garantisi yok.Yarın bir yerde bıçaklanarak, doğranarak öldürülmeye çalışılsak yardım ederler mi, yapana ceza verirler mi emin değilim ama bir Videomuz olacağından eminim.
Allah ıslah etsin, artık kendi imkanlarımız korunacağız, başka yapabileceğimiz hiçbirşey kalmadı. Sadece 2019 yılında 200 civarı kadın öldürüldü, bu ülkede kadın, çocuk, hayvan olmak suç. Onu anladım..
Valla ben artık kimseden birşey beklemiyorum, ben kadınım, kendi adaletini kendim yaratacağı bundan sonra. Ben öldükten sonra beni öldüren pislik takım elbise giyip iyi hal indirimi alacaksa ne yapayım öyle şeyi.Sadece kadın olduğumuz için resmen hayatta kalma mücadelesi vermemiz çok acı..yüzlerce kadın katlediliyor ve bir gün bunlardan birisi olmayacağımızın hiç bir garantisi yok.
Bu arada emniyet genel müdürlüğü, Kades adında bir uygulama geliştirmiş. Kamu spotunu şuan gördüm, bilmeyenlerimiz varsa şu videoyu şuraya bırakıyorum, belki birilerine faydası olur.
Evet ☹Bu özgecan Aslan'ın kuzeniymiş ya, çok üzüldüm bu kadına.
bu konuda mesajlarımı begenmeyen bırı oldunormalde kanun dedıgın boyle bır tesebbuse agırlastırılmıs muebbet vermelı aslında
yanı bırının ölmesı katledılmesı beklenmemelı
buna tesebbus edecek kısının agır sekılde ve gerı donusu olmadan ıcerde kalacagını bılmesı gerek oyle olsa bak nasıl azalıyor
yaya gecıdınde durmayan kısının omur boyu ehlıyetıne el konulsa mesela yada kırmızı ısıkta durmayanın bak bakalım herkes nasıl dıkkat edıyor
evlenırken nısanlanırken gelenek gorenek su kadar gr altım burda dügün su marka bohca dıye kanun gıbı bu gune getırılırken
toplum duzenını saglayan kurallar neden bukadar rahat ?
bu sahısın esı kurtulursa sadece tesebbus asamasında kaldıgından 5 yıl sonra cıkacak cıkınca yıne aynı seyı deneyecek ılla ölmesı mı lazım kadının bu adamın durması ıcın
bu ne gebeşlık bu ne rahatlık ben anlamıyorum cekırdek çıtleyerek kadınların katledılmesı neden ızlenılıyor sorumlular tarafından ! kabul edılır gıbı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?