Bitmiyor. Şimdi de Yeni Doğum Yapan Eşini Bıçakladı Bir Yaratık

Ya Allah aşkına bıraksınlar.
Çocuğun psikolojisini düşünen insan gidip evladını yanına alır.
Çocuk sadece yapılıp ortaya bırakılmaz, baba da anne kadar bakmalı. Ama ülkemizdeki genel kanı "anne çocuk bakar, anne ev temizler,anne boşanamaz, anne bir daha evlenemez." olduğu için böyle düşünmeleri çok normal. Allah bu gibi ahlak yoksunlarını ıslah etsin.

Senin adiden farkın ne pezevenk adam ya onayliyo yüzsüz böyle insanlarada ceza gelmeli
Suçu ve suçluyu övmek suçtur. Cezası vardır. Egmye online şikayette bulunabilirsiniz, isimsiz olsa da dikkate alıp inceleme başlatıyorlar.

Ben etmedim, ama eden vardır muhakkak. Ahh ah. Bu herif kaç kere göz altına alındı her seferinde burnunu dike dike çıktı. Yine girer yine hiç bir şey olmamış gibi çıkar. Ama Keşke bir işe yarasa tek dileğim. Keşke bu insanlar cezalarını çekse. Ama olmuyor işte..
Bu ahlaksız bile bırakılmış.. Artık hiç umudum kalmadı bu ülkeden..

Yarın bir yerde bıçaklanarak, doğranarak öldürülmeye çalışılsak yardım ederler mi, yapana ceza verirler mi emin değilim ama bir Videomuz olacağından eminim.
Allah ıslah etsin, artık kendi imkanlarımız korunacağız, başka yapabileceğimiz hiçbirşey kalmadı. Sadece 2019 yılında 200 civarı kadın öldürüldü, bu ülkede kadın, çocuk, hayvan olmak suç. Onu anladım..

Sadece kadın olduğumuz için resmen hayatta kalma mücadelesi vermemiz çok acı..yüzlerce kadın katlediliyor ve bir gün bunlardan birisi olmayacağımızın hiç bir garantisi yok.
Bu arada emniyet genel müdürlüğü, Kades adında bir uygulama geliştirmiş. Kamu spotunu şuan gördüm, bilmeyenlerimiz varsa şu videoyu şuraya bırakıyorum, belki birilerine faydası olur.

Valla ben artık kimseden birşey beklemiyorum, ben kadınım, kendi adaletini kendim yaratacağı bundan sonra. Ben öldükten sonra beni öldüren pislik takım elbise giyip iyi hal indirimi alacaksa ne yapayım öyle şeyi.
Evet evet bu uygulama süper bi uygulama.
Aslında internette televizyonda boş boş reklamlar verileceğine bu uygulamanın reklamı verilse süper olur. Belki bir kadının hayatı kurtulur. İnşallah aha da yaygınlaşır bu uygulama.

Allah kahretsin ya
Psikolojimizi bozdular
İçim acıyor nasıl bu kadar vicdansız olunabilir
Gitgide daha kötü oluyor
Ne cezanın ne idamın çözebileceği bir durum değil bu; kadınlarımızın eğitilmesi, değişimin kökten yapılması gerekiyor, bu pislikleri de yetiştiren kadınlar maalesef, siz hiç gelinini döven oğluna karşı tavır alan anne gördünüz mü? Varsa bile iki elin parmaklarını geçmez. Mantıksız bir şekilde kadınlar geri geri gidiyor, kadın kocasından boşanmak istiyor ama boşanmak istediği adamın çocuğunu doğurmak üzere hastanede aklım almıyor benim bunları, gitgide saçmalaşıyor her şey, abidik gubidik katilleri savunan adamlar, her türlü şiddete hem boyun eğip hem zemin hazırlayan kadınlar, saçma sapan kanunlar, ne tarafa dönsem çarpık bir şeyler. Çokta umudum yok açıkçası umut edemiyorum artık....

Üstelik öldürülen kadın engelli. Kadın cinayetleri hortladı.

bu konuda mesajlarımı begenmeyen bırı oldu
şok gecırdım bukadar hassas ve onemlı konuda mesajlarımı begenmedı
kadın olarak utandım cok uzucu...
insan bu konuda mesaja begenmedım yaparken eli titrer ya yazık... ailesi de evladım oldu dşye sevınmıstır yazık... neyse goz ardı ettım cırkınlıgı gormemek ıcın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…