Aynen canımgercekten allaha emanet yasıyoruz
Bu ne zaman olmuş ki
Öldürülen kadın özgecan aslanın kuzeni yazmışlar bir yerde.Aslı bar mı bilmiyorum ama haber kan donduran cinsten
Canim tamamini izle. 13 dakikalik bi video . Bak ben burda çıldırıyorum
Yok mümkün değil izleyemem. Cildiririm çünkü biliyorum.Ay o zaman izleme o serkanin tamamini canim.
İşte, kohnelesmis zihniyet ürünü bu diziler. Büyü kelimesini yasakla ama çukur diye sacmasapan bir dizide sinek öldürür gibi adam öldür. Kurtlar Vadisi türevi diziler yüzünden mafya tipli ergenler yetişsin. Aaah ah. Nereden tutsam elimde kalıyor.Çok başka bir açıdan bakacağım olaya epey süredir TV dizilerine hiç baktınız mı
Hetcailer sen anlat bilmem neler eşkiya lar çukurlar dolu
kan şiddet kadına taciz tecavüz adam kaçırma kafa kesme sahnesi eksik olmuyor dizilerde
En ufak öpüşme sahnesine ceza yağdıranlar bira bardağı için dizi kaldıranlar bu şiddet sahnelerinin hiç birini görmüyor mu
Ve yahut biz halk tam manasıyla bunu mu istiyor da bunlar çok izleniyor
Öpüşme ahlak yapısını bozuyor bir kadının parmaklarını kırıp imam nikahıyla zorla evlenip tecavüz etmek ahlaki yapıyı bozmuyor
Harry Potter daki büyü kelimesi çocuğa kötü örnek oluyor gidip bir kahvehaneye adam tarayan tipler kötü örnek olmuyor
Elim ayağım titriyor artık ya bu ne, gerçekten panik atak olucaz hepimiz
Devlet gerekeni yapmiyo saliveriyo olan kadınlara oluyo sonra çıkıp vay efendim öyle boyle diyorlarÖldürülen kadın özgecan aslanın kuzeni yazmışlar bir yerde.Aslı bar mı bilmiyorum ama haber kan donduran cinsten
Konuada öldürülen ladının eşi daha önce koluna kadının azını kazımış.yani saplantılıaşıkşardan da uzak durmak lazım.
Ben yeni sandım ama eskiymis eski yeni farketmiyo tabiBu ne zaman olmuş ki
G.zekalı terimi çok hafifi kalır bu mal değneğine..nasıl böyle çalışıyor bunların kafası:/Serkan inci denilen ahlak ve edep yoksununun videosunu da buraya bırakacağım. Ne kadar kişi izlerse o kadar iyi çünkü bu insan Bi kesim tarafından şişirilip pohpohlanan bir insan. Bana göre potansiyel bir katil. Kimse unutmasın istiyorum bu isimleri ve bu yaşanılanları,çünkü bu ülkede her şey çok çabuk unutuluyor, malesef..
Bende bunu soruyorum hep bu insanların kafası nasıl çalışıyor diye.. Bu kadar kötü olunabilir mi sorguluyorum her defasında..G.zekalı terimi çok hafifi kalır bu mal değneğine..nasıl böyle çalışıyor bunların kafası:/
Maalesef bitmiyor bunlar
Dünyanın çivisi baştan beri mi çıkıktı yoksa son yüzyıl lanetli insanların yüzyılı mi bilmiyorum. Bir insan(!) nasıl yavrusunu doğuran kadını bıçaklar? Hiç mi gururun, insanlığın yok? Seni istemeyenden vazgeçecek kadar normal olmayı beceremiyor musun? Kadını döv, evde huzur verme, ayrılmak isteyince de hazmedeme. Ve bu şerefsiz ile aynı meslekten olmak kanıma dokunuyor. Okuduğun okuldan hiçbir halt öğrenmedin mi? Umarım açığa alınır ve ömür boyu sürünürsün orada burada.
Şunu şuraya iliştireyim belki bilmeyenler vardır.Serkan inci denilen ahlak ve edep yoksununun videosunu da buraya bırakacağım. Ne kadar kişi izlerse o kadar iyi çünkü bu insan Bi kesim tarafından şişirilip pohpohlanan bir insan. Bana göre potansiyel bir katil. Kimse unutmasın istiyorum bu isimleri ve bu yaşanılanları,çünkü bu ülkede her şey çok çabuk unutuluyor, malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?