Bitmiyor. Şimdi de Yeni Doğum Yapan Eşini Bıçakladı Bir Yaratık

pazartesı ılk ısım kaymakamlıga mı gıtmem gerekıyor beledıyeye mı nereye gıtcem ben bu guvenlık meselesı ıcın kızlar bılen var mı

bu zamana kadar canı yanmıs olanların hatrına bundan sonrakılerın canı yanmasın guvenlık önemlı bunun ustune dusucem ama nereye gıtmelıyım hazır bu mevzu yenı olmusken bunu bahane edıp bu ust uste gelen olaylar netıcesınde talep etmelıyım haklarımız dogdu
erkekler madem öküz madem genlerı kodları bozuk yapacak bırsey yok bız harekete gecıcez napalım guvenlık artmalı

normalde kanun dedıgın boyle bır tesebbuse agırlastırılmıs muebbet vermelı aslında
yanı bırının ölmesı katledılmesı beklenmemelı
buna tesebbus edecek kısının agır sekılde ve gerı donusu olmadan ıcerde kalacagını bılmesı gerek oyle olsa bak nasıl azalıyor

yaya gecıdınde durmayan kısının omur boyu ehlıyetıne el konulsa mesela yada kırmızı ısıkta durmayanın bak bakalım herkes nasıl dıkkat edıyor

evlenırken nısanlanırken gelenek gorenek su kadar gr altım burda dügün su marka bohca dıye kanun gıbı bu gune getırılırken
toplum duzenını saglayan kurallar neden bukadar rahat ?

bu sahısın esı kurtulursa sadece tesebbus asamasında kaldıgından 5 yıl sonra cıkacak cıkınca yıne aynı seyı deneyecek ılla ölmesı mı lazım kadının bu adamın durması ıcın

bu ne gebeşlık bu ne rahatlık ben anlamıyorum cekırdek çıtleyerek kadınların katledılmesı neden ızlenılıyor sorumlular tarafından ! kabul edılır gıbı degıl

Bu olaylar ceza ile filan çözülmez çünkü bunda erkekler kadar bu insanları yetiştiren kadınlarında payı var.
Ne zamanki insanları din,namus vs diye baskı yapmadan yaşatırlarsa o zaman bu olaylar azalır.
Sen bunlara namus herşeyin onun için ölürsün vs diye canavara dönüştürürsen sonra böyle olunca aa öyle mi yapmış demiyeceksin,aha eleman öğretmenmiş alakası yok eğitimle filan bununda beyni yıkanmış.

Eki Görüntüle 2301283
Bende az önce bunu gördüm bu nası canilik gözü dönmektir Allahım
Öldürülen kadın özgecan aslanın kuzeni yazmışlar bir yerde.Aslı bar mı bilmiyorum ama haber kan donduran cinsten
Konuada öldürülen ladının eşi daha önce koluna kadının azını kazımış.yani saplantılıaşıkşardan da uzak durmak lazım.

İşte, kohnelesmis zihniyet ürünü bu diziler. Büyü kelimesini yasakla ama çukur diye sacmasapan bir dizide sinek öldürür gibi adam öldür. Kurtlar Vadisi türevi diziler yüzünden mafya tipli ergenler yetişsin. Aaah ah. Nereden tutsam elimde kalıyor.

Bende günlerdir kötüyüm ya biz böyleyiz ya onların aileleri ne haldedir kim bilir som olsun diyoruz ama olmuyo kimse böyle biseyi haketmiyo
Elim ayağım titriyor artık ya bu ne, gerçekten panik atak olucaz hepimiz

Bu kadınlar adam sanıp evlendiler bunlarla.
Tiplerine bakınca da normal sanıyor insan :S
Ruh hastası çıkınca kurtulmak isteyip kurtulamıyorlar.
Allah'ın cezası pisliklere hakettikleri cezanın verileceği yok.
Birbirlerinden güç alır gibi devam ediyorlar bir de.

Ahh bizim elimize verseler yapacağımızı biliriz diyorum bu kez de ne farkımız kalacak..
Bile isteye kötü de olsa bir canlıya zarar verince iyi hissedecek miyiz acaba gerçekten?

Çok çözümsüz hissettiriyor..

Üst üste bu haberler kahretti

Devlet gerekeni yapmiyo saliveriyo olan kadınlara oluyo sonra çıkıp vay efendim öyle boyle diyorlar

G.zekalı terimi çok hafifi kalır bu mal değneğine..nasıl böyle çalışıyor bunların kafası:/

G.zekalı terimi çok hafifi kalır bu mal değneğine..nasıl böyle çalışıyor bunların kafası:/
Bende bunu soruyorum hep bu insanların kafası nasıl çalışıyor diye.. Bu kadar kötü olunabilir mi sorguluyorum her defasında..

Maalesef bitmiyor bunlar

Kocamdan,babamdan kpderden herkesten supheleniyorum. Nerdeyse Allah ini seven bosanmasin diye yalvaracam. Geldiğimiz noktanin ....... ....... ........ ..........

Şunu şuraya iliştireyim belki bilmeyenler vardır.

Suçu ve suçluyu övme suçundan bu ve bunun gibi ahlak yoksunu insanları online olarak egmye isimsiz şikayet edebilirsiniz.
Bu sitede kaç kişiyi şikayet ettim, hepsiyle ilgilenip geri dönüş yaptı sevgili egm. Serkan inci denen insan daha önce de Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Cem garipoğlu'nu över şekilde tweet atmış, videonun yorumlarında öyle yazıyordu. Böyle insanlar cezasız kalmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…