Bitmiyor. Şimdi de Yeni Doğum Yapan Eşini Bıçakladı Bir Yaratık

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.530
448

Dünyanın çivisi baştan beri mi çıkıktı yoksa son yüzyıl lanetli insanların yüzyılı mi bilmiyorum. Bir insan(!) nasıl yavrusunu doğuran kadını bıçaklar? Hiç mi gururun, insanlığın yok? Seni istemeyenden vazgeçecek kadar normal olmayı beceremiyor musun? Kadını döv, evde huzur verme, ayrılmak isteyince de hazmedeme. Ve bu şerefsiz ile aynı meslekten olmak kanıma dokunuyor. Okuduğun okuldan hiçbir halt öğrenmedin mi? Umarım açığa alınır ve ömür boyu sürünürsün orada burada.

"ben bu çağdan nefret ettim. Etimle kemiğimle nefret ettim." demiş Zarifoğlu..
Aynı o hislerdeyim. Caydırıcı yaptırımlar olmayacağı sürece, bir kesimin (hemncinslerimizin de dahil olduğu) ataerkil düzeni destekleyen düşünceleri bitmedikçe bunlar son bulmayacak. Çok üzülüyorum ve diyecek bir söz bulamıyorum artık.
Bu videoyu izlemenizi öneririm. 1.13 dakika da olduğu gibi resmen katili savunacak insanlarımız var.
Artık bu düzenin son bulması tek dileğim..

Amin. Düşünsene evde iki çocuk var, bir de yeni doğmuş tamamen anneye muhtaç bir bebek var. El yapsa yine acı ama babanın anneyi bıçaklamasi o çocuklar için büyük travma. Kadının dişlerini dökecek kadar hırsla saplamis üstelik. Hiç mi hakkı yok, hiç mi güzel gününüz olmadı? Sana üç çocuk vermiş kadına nasıl bu kadar kin duyabilirsin? Aklım almıyor.

Ya o kadar yüzeysel bakıyoruz ki olaylara hala.
Şimdi sizin konunuzu görünce girip baktım habere. Haberin altına küfürler etmiş insanlar, öfke ve üzüntülerini dile getiriyorlar. Ben çok sağlıklı buluyorum küfrü ancak bir kadın cinayetinin altına cinsiyetçi küfürler yazmak... İşte bu cehalet. İşte bu erkek egemen zihniyet. İşte bu kadin bedeni üzerinden prim yapmak.
Yapamazsınız. Cinsiyetçi zaten kufredilmez bu ayrı, ama bir kadın cinayetine olan ofkenizi bilmemkimin çocuğu diye dile getirdiginizde sizin aslında kadın cinayetlerine sebep olan ve bu cinayetleri normalleştiren zihniyettten tek farkımız bir kadını öldürmemis olmak olur. Henüz oldurmemis olmak.
Söylemek istediğim bir diğer nokta da, bıçaklayan öğretmenmis. Yani üniversite okumuş. Sınavlara girmiş kazanmış. Dünyayla ilgili bir fikri var. Ancak neyi yok bu kişinin? Ailesinin ve toplumun kafasına vura vura öğretmesi gereken kadinlardan daha üstün olmadığı bilgisi yok. Bir kadının onun namusu olmaidigi bilgisi yok. Vazgeçilemez olmadığı bilgisi yok. Erkeklik egosunun bir anlam ifade etmediği bilgisi yok. Bir kadın isterse çeker gider ve kendisi olmadan hayatını devam ettirebilir, ona muhtaç değil. Bunun bilgisi yok.
Her yerde diyorum, kadınlar olarak erkek çocuklarımızı kız çocuklarımızdan çok çok daha duyarlı yetiştirmek zorundayız. Bu coğrafyada buna mecburuz.
Ve kadınlar olarak, erkekleri hayatlarimizin merkezine değil hayatımızın bir kenarına almalıyız. Onlara hak ettiklerinden çok kıymet vermemeliyiz.
Ah daha neler var soylecek. Dilerim yoğun bakımdan çıkar ve yavrusunu kucagina alır bıçaklanan kadın.

Tüylerim diken diken burnum sızlayarak okuyorum. ALLAH BELANIZI VERSİN.. ALLAH BELANIZI VERSİN YAKIP KAVURDUNUZ İNSANLIĞI

Resmen her kadin cinayeti adamlara ornek oluyor.

Evet ya resmen birbirlerinden destek aliyorlar. Caydırıcı cezalar yok ki! adam biliyor ki üç beş sene yatar çıkarım en fazla. bu kadın yoğun bakımdan çıkar insallah, evladını kucağına alir. Peki o kanı bozuk adi kocası kaç yıl yatacak da çıkacak?

İşte bu yüzden ilk tokatı attığı anda boşayın.
Yoksa 8-10 sene katlanıp çocuklar doğuruyorsun ama şiddet bitmiyor, artıyor.

Canına tak ettiğinde de çok geç kalınmış oluyor çünkü ruh hastası çoktan kafayı yediği için kadının canına kastediyor.

Lütfen kadınlar;
Sevgiliyken, sözlüyken, nişanlıyken, yeni evliyken ilk tokatı, ilk ihaneti affetmeyin.
Sabrederseniz ödülü ölüm oluyor maalesef.

O kadından sonra ya sabır çekip devam ettim izlemeye. Sonra 2.36 daki yaratık " Suçu olmasa belli ki adam kesmezdi." dedi ya, daha da izleyemedim. Bu nasıl bir hayvanlık? Ya hamileyim zaten, karnımdaki bebeği üzmek istemiyorum o yüzden devamını izlemeyecegim. Ama o baştaki kadın(!) Ve bu 2.36'daki adam(!) umarım... Ya da neyse, beddua etmek istemiyorum. Ya ben beddua bile edemezken nasıl böyle düşünür insanlar? Delirmek üzereyim. Ülke resmen b.k çukuru.

caydırıcı cezalar, açıkçası idam olmadıkça artarak devam edecek bu olaylar. yeter artık !

Reactions: Kuf

Bu kadar olur yani ya. Ne desek boş, ne yapsak boş artık. Böyle rezil konuşmaları gördükçe benim hiç umudum kalmıyor artık bu ülkeye dair.

Ahh ah.. İnanın kahroluyorum bunları gördükçe. Ve sadece bu videodaki şahıslar değil. Destekleyen insanlar daha fazla. İşte bu insanı mahvediyor. Mesela az önce gördüğüm "boşanmış ve mağdur erkekler derneği" isimli bir kuruluşun başkanı olacak adamın yazdıklarını gördüm. Katil için "helal olun aslan parçasına" diye başlayan ve onu öven bir mesaj yayınlamış. Mesajın ekran görüntüsünü atmak dahi istemiyorum. İsteyen bakabilir. Neyseki göz altına aldılar bu şeref yoksununu.
İçimizde o kadar potansiyel katil varki.. İnsanı işte bu çok kötü ediyor. Bir gün herşeyin son bulması için dua ediyorum..

Reactions: Kuf
Cehalet pacalarindan akıyor bunların. Sinirim çok bozuk. Dillere pelesenk olmuş artık cinsiyetçi küfürler. Hani namus kadına ait ya o yüzden küfür de kadın üzerinden ediliyor. Daha yememiz gereken bin fırın ekmek var.

Bir de Serkan İnci gibi bir herif var ki açtığı sözlük lağım çukuru, oradan bile anlaşılır zihniyeti. O da katili anlayalim minvalinde bir şeyler yazmış. Akılları sıra insancıl yaklasiyorlar olaya. Hani her eylemin sebebi vardır misali. Be arkadaş, çocuğunun önünde annesini öldüren bir herifin sebebi isterse dünyanın en geçerli sebebi olsun. Kabul edilebilir mi? İnsanlar kör olmuş, vicdanen.

uuuf sinirim zipladi daha fazla izleyemedim Allah islah etsin şu pis dusuncedekileri. Bu ne be.. bu kadar cahil insan var bu memlekette yine iyi ayakta duruyoruz. Gercekten yuh artik!!!

Bu nasıl bişey ya ne diyo bu insanlar
Herkes bişeylere suç atıyor kendi keyfine göre
Eğitim, şu bu hepsi bir kenara

"Vicdan" yok bu hayvandan daha alçak canilerde "vicdan". !!!

Serkan inci denilen ahlak ve edep yoksununun videosunu da buraya bırakacağım. Ne kadar kişi izlerse o kadar iyi çünkü bu insan Bi kesim tarafından şişirilip pohpohlanan bir insan. Bana göre potansiyel bir katil. Kimse unutmasın istiyorum bu isimleri ve bu yaşanılanları,çünkü bu ülkede her şey çok çabuk unutuluyor, malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…