Bitmiyor. Şimdi de Yeni Doğum Yapan Eşini Bıçakladı Bir Yaratık

Bende kufur ediyorum da iste yazamıyorum buraya bu zor günleri ulkecek atlatsak ve böyle seyler yasanmasa keske bir daha

Az önce de Sezgi Kırıt davasının sonucunu okudum. Bu kararı verenlerin de Allah belasını versin. Yani ülkenin ne yanına baksak b.k içindeyiz. Bir süre hiç bir şey okumak, görmek, duymak istemiyorum. Aklımı kaçıracağım ya.

Kaç kere söylenildi şu hastanelerin ve okulların girişine x ray cihazı gibi bir şey konulsun silahlı güvenlik olsun diye
İlla birilerinin ölmesi lazım diyeceğim birilerinin ölmesi bile güvenlik önlemi aldırmaya yetmiyor

nasıl aramıyor canım ya burda tum hastanelerde kapıda mutlaka guvenlık var cantalar cıhaza sen x cıhazından gecıyorsun bıcak gıbı metaller cok otuyor kac kere esım tel saat ne varsa ortaya cıkarmak zorunda kaldı guvenlıkte kızımı muayene ıcın hastaneye goturdugumuzde
hatta gecen yıl kaynım amelıyat oldu yemek goturduk bırkac poset vardı ıcıne falan baktı ...
cok amelıyatlar oldum cok hastanelık ısım oldu hepsı gercekten guvenlıklı her katda var guvenlık gezıyorlar

hastaneye her turlu ınsan gelıyor sonucta canlı bombada gırebılır ozaman dimi ... burda buyuk ıhmal var cok cıddı ıhmal guvenlık ortada yok kadın bıcaklandıktan sonra gelmıs onca tartısmadan sonra

Evet ben hiç bir hastanede görmedim. Okulda da görmedim. Büyük sehirlerde de yok demek ki. Her anlamda falsoyuz yaaa şaka gibi gercekten. Maydanoz fiyatina can veriyoruz

Wattpad de öyle seyler de mi yaziyor gencler?
Evet hatta geçtiğimiz yıllarda Bi ara gündem olmuştu bu durum. Bütün kitapları değil tabiki, fakat bazı kitaplar böyle malesef. Küçük bir araştırma sonucunda kendim de bizzat böyle en az 4 tanesine denk geldim. Yaşları küçük insanlar yazmışlar bunu malesef. Suç onların değil suç onları özendirende...

Aaaaaa o zaman ciddi bir ihmal var gercekten. Bu kadar detayli ve prensipliyse ordaki hastaneler .. saka gibi nasil girdi de gozden kaçtı o bıçak acaba. Belkide hastaneden bi yerden aldı pislik !

Antepteyim güya ,şimdi burda gördüm haberi
Allahın cezaları bi tükenmediler,kendi pisliklerinde bogulurlar inş

Aaaaaa o zaman ciddi bir ihmal var gercekten. Bu kadar detayli ve prensipliyse ordaki hastaneler .. saka gibi nasil girdi de gozden kaçtı o bıçak acaba. Belkide hastaneden bi yerden aldı pislik !
kesınlıkle oyle dusunuyorum onceden bır sekılde saklanmıs veya ordan bulmus belkı yemekhaneye ındı lazım paket acıcam dedı aldı sorusturulur o zaten cunku ıcerı sokabılmesı cok zor...

hoş arda turan berkayın yanına hastaneye cebınde silahla zıyaret edıp kafasına dayamıstı ıstanbulda bellı olmuyor o ısler ama cok cok cıddı ıhmal var cunku gazıantep kucuk bır sehır degıl ve asırı göc alan bır yer ozellıkle son 5 senedır guvenlık hat safhada aldıgımız goclerden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı

bırde hastane bu burdakı ınsanlar bıraz sinirli cok et yedıgımızdenmıdır nedır hemen parlamaya hazırlar hastane ortamı kavga dövüşe meyıllı sıcak yer ınsanlar tahammulsuz hastanede guvenlık ıhmalı kabul edılemez bırsey

allahından bulsun boyle adamlar artık kelımelerım tukendı gercekten beddua etmekten yoruldum aglamaktan yoruldum kudurdular resmen ozellıkle bu sene okadar hızlı arttı kı sayıları

Bide tamamini izlesen . Ben burda sinirden mahvoldum. Hukuksal duzenleme gelmeliymis erkeklere hayvan muamelesi yapılıyormuş
Bu insan bu işte , fazlası değil.Peşinden giden asosyal ergenlerin ilahı olma çabaları.Kendisi de farkında bence çirkinliğinin ama inci sözlükten para kazanıyor ve onların düşüncelerini yansıtıyor ki musluk akmaya devam etsin.Rahmetli Münevver'i katleden caninin ağzından espri kasıyor şu acı olayda bile.(Münevver'i ikiye ayırmıştı testereyle ya o insanlık dışı yaratık , ironi yapıyor kendince.)

Eklentiler

• image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 35
Antepteyim güya ,şimdi burda gördüm haberi
Allahın cezaları bi tükenmediler,kendi pisliklerinde bogulurlar inş
merhaba bende antepdeyım sız hıc guvenlık araması olmadan hastaneye gırdınız mı merak ettım benım gıttıgım hastaneler mı guvenlıklı hep acaba sormak ıstedım yanı hastanelere gırerken cıhazdan gecıyoruz ya hep
gecmedıgınız oldumu

Canım eşim polis oldugu için xraylardan gecmiyoruz biz ama çok fazla özel hastanelere gitmiş biriyim,cihaz var ama yanında duran şahıs yok.mesela insanlar geciyo hiç ötmüyo,yada ötüyo ama ilgilenen kimse olmadıgı için herkes elini kolunu sallayıp girebiliyor
Antepte bana göre tek güvenli yer avm ler
En yakın arkadasım avm nin birinde güvenlik amiri,onunlada bazen konusurz bu konuları.orda güvenlik daha ciddiye alınıyor

evet daha avm den yenı eve geldım avmler cok guvenlıklı
ben dıkkat ettım sımdı hangı hastanelere gıttımı fark ettım hep ozellere gıtmısım ozellerın hepsınde var devletlerde yok sanırım 25 aralıkta yok sımdı dusununce... kadın dogum hastanesınde de yok gercekten vıdeoda kı hastane yanı aaa devlet hastanelerınde guvenlık yok !
şaka gıbı

bız burdakı hanımlar hemen ımza kampanyası baslatıyoruz acilinden hemen tivitle toplayacagım guvenlıksız hastanemı olur ya hemde antepde bukadar asabi insanların oldugu yerde

kavga edıp hastanelık olan var elını kolunu sallayarak gırerler ıcerı vururlar adamı olacak ıs mı ya

Bak mesela gecen defa life hastanesine gittik,yeni acılmış güya.giriş kapısı arkamızda kaldıgı için biz acil kapısından girdik.ne cihaz var ne güvenlik(belki acillerin hiç birinde yoktur bilemiyorum)

Çıldırmak üzereyim artık katillere, tecavüzcülere böyle insanlara idam şart yoksa bunun sonu gelmez bunlar hapis yatabilir yicek, içecek yatıcak orda ziyaretine gelen olucak nefes alıcak ama ölmeyi göze alamazlar umarım idam cezası gelir gelmezse bu tür haberleri daha çok okuruz.

Bak mesela gecen defa life hastanesine gittik,yeni acılmış güya.giriş kapısı arkamızda kaldıgı için biz acil kapısından girdik.ne cihaz var ne güvenlik(belki acillerin hiç birinde yoktur bilemiyorum)
ozellerın hepsınde var bırtek devlet hastanelerımızde yok

cok buyuk ıhmal cok buyuk sacmalık hayatımda bukadar sacma bırsey daha gormedım hastanede nasıl olmaz nasıl aranmaz şaka gıbı savunmasız ıcerdekılerın hepsı hemen ne yapılması nereye basvurmamız gerekıyorsa basvuralım

Bundan çookk öncede dogum hastanesinde bebek kaçırmışlardı.korkundan özelde yaptım dogumumu.yaptıgım hastaneyi hatırlayınca ordada cihaz var ama basında duran kimse yoktu.insanlar gectikçe ötüp duruyodu

gercekten allaha emanet yasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…