Bitonproblem yardım

Enserar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
7
0
1
29
Selamlar yorumlarınız benim için çok değerli çünkü gittikçe mahfoluyorum . Öncelikle belirteyim 18 yasinda beyin kanamasi sonucu beynimde damar yumagi tespit edildi anjiyodan sona taburcu edildim uniye basladim 3. Sinifa kadar geldim bu yil tekrardan kasilmalar bayilmalar oluyodu. Sonuc olarak gamma knife onerdiler. Ozel Emar sonucunda doktor gamma knife ta beyinde ödem riskin var acik ameliyatta körlük riskin var dedi. Mm ydi cm olmus ve benim ayilip bayilmalarim oluyo okulda devam problemim var ve sabah derslerinden hep kaldim. Uykumu duzene sokmaya calisiyorum ama olmuyor uykuda dis sıkıyorum dis plagi kullandim ama agzim kan oluyo uyaninca. Bas agrisiyla uyaniyorum geceleri uyuyamiyorum. Gecen yolda bayildim mesela annem geldi sen kendini bilmiyomusun daha geceleri otur sen dedi tamam anne gidebilirsin eve ben aratmadim seni zaten dedim sonra arkadasim geldi yanima cagirmadigim halde geldi kiz hastahaneye gittik. Annem emar cektirme bosver zaten biliyoruz ne oldugunu dedi ben cektirdim emar sonucu hafif kanama olmus tekrardan dedi doktor. Yani yine moral olarak coktum. Sigara iciyorum birakmaya calisiyorum ama olmuyo . Annem gecen beni yollladin arkadasin gelmis hastahaneye git o baksin sana dedi . Yani beni delirtiyo agladim hasta olmasan aglamazsin dedi cok siddetli tartistik bana hasta deme yeter dedim sonra odanin icinde ben hastayim ya evet benim hasta kotuyum ben diye bagirmaya basladi . Ben intiharda ettim evet yaptim cunku okula gidemiyodum ailem odaya gelip suratima tukuruyodu huzur bozuyosun git git diye evden kactim olmadi en son öl git yeter lafini duydum biton hap ictim 7 saat uyudum ustune teyzem yalnz yasiyo o isten gelmis odasina gitmisti birden uyandim kan kusmaya basladim bana sove sove hastahaneye goturdu . Sonra ilac miktari cikti kanimda babam hala keske ilac ictim demeseydin şovunu yaptin okadar para verdik diyo. Ben artik ne yapicagimi bilmiyorum birini seviyorum mesela cok seviyorum hemde ama ona kendimi layik gormuyorum yukumu cekmek zorunda degil ki sevmiyoda zaten duygularini cozemedim . Sizce ben ne yapmaliyim. Gercekten az once annem geldi neden uyumadin baban calisiyo senin icin sana yaziklar olsun dedi gitti . Ben bu evde nefes alamiyorum sabret diyceksiniz ama cok denedim nefes alamiyorum artik kardeslerim bile bana hasta demeye basladi cunku annem kavgada ben kipkirmizi olup sus dememe ragmen odanin kapisini kapamaya calisiyo ac dememe ragmen gozlerini acip ustume yuruyo nolur git dememe ragmen kardeslerime hasta o yavrum filan diyo ben deliriyorum gercekten biton agir laf soyluyorum dayanamayip . Bana akil verin

İmtihan. Ne diyeceksin ki. Allah şifa versin, kolay geçitlerden geçirsin.

Allah şifa versin . Dua edeceğim sizin için.

Canım sen suan annenin hasta demesine cok alınıyorsun.Yasın küçük daha.bunalımda gibi olduğun için bazı seyleri yanlış anlıyor gibisin.sanki sende cok mu isyankar genci oynuyorsun.o yüzden annen sinirleniyor olabilir mi.hepimizin annesi zaman zaman sinirlenir.Benim annemde defol git demiştir bana sinirli anında kac kere.Ama elbette annen ailen seni cok seviyor.şuan öyle bi psikolojidesin ki göremiyorsun.
İntihar etmeyi kafandan sil bi kere.İyleşeceksin inşallah.dua et namaz kıl ama kötü düşünceleri bırak.okuluna git.kendine söz ver .anne yüreği o kimbilir neler düşünüyor içi yanıyor.Onun için canını sıkma .Senin gibi olup iyleşen binlerce insan var.yaslı olup bu ameliyatı olan sapasağlam insanlar var.sen daha gencsin.Allah a dua et.Kimseye isyan etme.Ailene sarıl onlarla ol.
İnşallah tez zamanda şifa bulursun tüm sıkıntılar gecer .buraya yaz sürekli

çok geçmiş olsun. kaç yaşındasın şuan bilmiyorum ama her şeyini bu hastalığa bağlıyorsun.
annenin hasta o demesine çok kızıyorsun ama belki sen sürekli kendini bu psikolojiye sokuyorsundur düşündün mü hiç?
kendini hayattan soyutlamış gibisin, ne demek intihara kalkışmak. hem de annen babanın lafları yüzünden? belki hata onlardadır, onlar iyi bir anne baba değildir. bunun cezasını neden sen çekesin?

üzülme hayat bu, inişler kalkışlar olur. şuan kötü hissediyorsun kendini ama dua et bol bol.
Rabbim isteyince olmayacak şey var mı?
öyle başkalarına layık değilim, yüküm gibi de düşünme.
ne zaman öleceğimiz, kimin bize iyi geleceği, kimin dibe vurduracağı belli değil.
şuan tek amacın okulunu bitirmek ve kendi hayatını kurmak olsun.
Rabbim değiştiremediğimiz şeyleri kabul etme gücü versin. şifa versin inşaallah..

Çok geçmiş olsun
İnşallah bi an önce sağlığınıza kavuşursunuz

Cok gecmis olsun.anneniz sizden tam olarak ne istiyor?Neden ters dusuyorsunuz?Mutlaka bir nedeni olmali.

Cok gecmis olsun.anneniz sizden tam olarak ne istiyor?Neden ters dusuyorsunuz?Mutlaka bir nedeni olmali.
Bugun eve arkadasi gelicekti gecen gun teyzem yatiya geldi ondan sonraki gunde diger teyzem geldi .bende cok misafir geliyo artik ev bi bos kalmiyo dedim . Annemde babama yurda ver bunu coraplarimi satarim gerekirse yurda ver diye bagirdi . Of cok sinirlerim bozuk bu evde istenmiyorum resmen

Bu ne be aileye bak kiz zaten caninin derdinde kusura bakmasinlar ama annelik boyle olmaz bunlar saglikli insan laflari degil bizimde sert annemiz var ama hastalandigimda damari tutar dayanamaz siz gercekten sabresin buyuk bir imtihandan geciyorsunuz Allah cc sevdigi kullarina hastalik verir bela verir Yaradana siginin intihar dusunmesyin sakin dunya ahiret mafolursunuz haramdir dua edecegim sizin icin bir kapi acar yaradan merak etmeyin size duzgun bir psikoloji sunamayan ailenizin yapmadigini Rabbul alemin yapar uzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…