Bitsin Artık Bu Çile, Diyenler de Buyursun Gelsin ;)

canım hafta sonu pek düzenli olmasada dikkat etmeye çalışıyorum menülerim çok
karmaşık onun için menü paylaşmıyorum
fakat dikkatliyim bırakmak yok

midemi bastırsın diye beyaz peynirli tost ayran çeri domates kıvırcık yarım elma yarım armut
2014-12-22 15.03.40.webp
2014-12-22 15.03.40.webp

oglusum sen gelmesende ben devam ediyorum en kısa zamanda dönmen dileğiyle
sabah saat 06.00
1dilim ç ekmegi 1 tahıl
yarım h. yumurta 0.5 et
yarım dilim peynir 0.5 et
5 zeytin 1yağ
1bardak süt 1 süt
1kuru incir 1meyve
böylece enerjik bir şekilde güne başladım uzun süre tok kaldım ara öğüne gerek kalmadı bütün besin gruplarından yemiş oldum

Evet tatlım unuturmuyum seni nasıl gidiyo hamilelik ne kdr oldu. Tsk edetim 66.5 kiloyum cnm işte 57 olana kdr dvm.
Az kaldi canim benimde ocak 12 gibi dogum olcak Insallah kizi birsz buyutum bende donerim artik sahalara :)) sen masallah guzel verdin 80 li rakamlarla baslamistin galiba ben dondugumde buralarda olursan motivasyonuna ihtiyacim olabilir. Ama ins o zamana kadar ideal kilona ulasirsin

Az kaldi canim benimde ocak 12 gibi dogum olcak Insallah kizi birsz buyutum bende donerim artik sahalara :)) sen masallah guzel verdin 80 li rakamlarla baslamistin galiba ben dondugumde buralarda olursan motivasyonuna ihtiyacim olabilir. Ama ins o zamana kadar ideal kilona ulasirsin

Evet cnm 88 ile başlamıştım.
Sen emzireceksin daha rahat kilo verirsin ayrıca beslenmene dkkt de etmen lazım ki sütün olsun. İnş yardımcı olurum tabiki bende 2. Hamileligime daha dikktli olurum deneyimliyim artık:)

oglusum sen gelmesende ben devam ediyorum en kısa zamanda dönmen dileğiyle
sabah saat 06.00
1dilim ç ekmegi 1 tahıl
yarım h. yumurta 0.5 et
yarım dilim peynir 0.5 et
5 zeytin 1yağ
1bardak süt 1 süt
1kuru incir 1meyve
böylece enerjik bir şekilde güne başladım uzun süre tok kaldım ara öğüne gerek kalmadı bütün besin gruplarından yemiş oldum

Cnm benm ismim Tuba öyle yazarsan memnun olurum;)
Ben regl dönemi geçirdim o yuzden yok gibiydi ama buralardayım .

Back
X