• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitsin artık bu çile..

papatya999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
122
37
98
İçim çok sıkıldıgi için yazıyorum kizlar...ben bu sene istanbulda bir uni kazandım üstelik istediğim bir bölümdü dis hekimligi ama ben normalde izmirde yaşıyorum ailemden ayrilmak gerçekten çok zor geldi burda yurtta kalıyorum ve buraya geldiğim günden beri Ağlıyorum yaklaşık 1.5 aydır allahın her gunu .. :( ailemi Evimi izmir deki çevresi çok özlüyorum bu şehre yurda burdaki insanlara bir türlü alisamadim ve alisamicam sanırım eve dönüp tekrar sınava hazirlanicam :(

İstanbul öyledir. Birkaç ay ağlarsın, sonra bakmışsın, İstanbul'a bir alışmışsın gidemiyorsun. Büyümek, pişmek, olgunlaşmak böyle bir şey.. Bugünleri hatırlayıp gülümseyeceksin ileride. Dönme fikrini çıkar aklından. İstanbul'un tadını çıkarmaya bak.

Bence sakın öyle bir şey yapma. Ne güzel istediğin bir bölüm ve İstanbul kötü bir şehir değil ve aksine çok güzel. Bende İzmirliyim tabi ki İzmir i çok seviyorum ama orada temelli değilsin ki

ama alismalisiniz, hem istediginiz bölüm, sonra devam etmediginizin pismanligi dahada kötü olur. Bence dayanmaya bakin, tahammülün meyvesi tatli olur ...

Üniversite İstanbul da okunur tatlım sakın öyle bir hata yapma, bitirince geri döneceğin için çok üzüleceksin tecrübe konuşuyor :)

İstanbul bana hep; çirkin ama çekici kadınlar gibi gelmiştir. :)

Zaman kaybına uğrama canım, onca emeğin boa gitmesin madem istediğin bir bölümü kazandın. Biraz sık dişini.

nekadar güzel bir bölüm kazandın ve sen ayrı bir şehirdesin diye hemen pes ediyorsun...sakın böyle birşey yapma..herkes nasıl alışıyor nasıl okuyor sende alışacaksın..

İyi taraflarını görüp alışmaya çalış.
İlerde çok pişman olabilirsin bırakırsan eğer istediğin bölümü.

İstanbul'a gel olgunlaşırsın. burası insanı kendine getiriyor. Üstelik en güzel üniversiteler burada :)

Canım biraz daha bekle alışma sürecindesin.
Sabırlı ol..
Bölümünü sevmesen dön tekrar hazırlan derim ama şimdilik zaman bırakmalısın biraz.
Ailenden ilk kez ayrılıyorsan çok daha zor olur ama mutlaka alışırsın.

Bende istanbulu istediğim bölümü kazanmıştım 10-15 gün dediğin moddaydım ama dönmek istemedim okul bitince... dediklerimi okulun bitince anlarsın ama sakın bırakmaya kalkışmaa

Genelde okul ortamında herkes ilk gün kafasına göre 1 2 arkadaş bulunur. Çünkü orda herkes yalnız herkes senin gibi birine ihtiyaç duyar. Girişken biri değil misiniz?

Sakın geri dönmeyi düşünme bile. Sen psikolojik olarak kendine mutlu olamicam deyip durduğun için bir türl mutlu olamıyorsun. Daha 1 buçuk ay geçmiş bence geri dönmek değil de oraya uyum sağlamak alışmak konusunda düşüncelerin olsun. Hemen önyargıyla yaklaşma ilk önce dene eminim çok mutlu olacaksın Hoppa

Asla öyle bir hata yapma. Bende İzmirliyim 18 yıl İzmirde durduktan sonra İstanbula gelın geldım :)
İzmir kadar sevmesemde İstanbul'uda sevıyorum. Zaten üniv. İstanbul'da okunur ya.
İyi yanlarını görmeye çalış...

İçim çok sıkıldıgi için yazıyorum kizlar...ben bu sene istanbulda bir uni kazandım üstelik istediğim bir bölümdü dis hekimligi ama ben normalde izmirde yaşıyorum ailemden ayrilmak gerçekten çok zor geldi burda yurtta kalıyorum ve buraya geldiğim günden beri Ağlıyorum yaklaşık 1.5 aydır allahın her gunu .. :KK43: ailemi Evimi izmir deki çevresi çok özlüyorum bu şehre yurda burdaki insanlara bir türlü alisamadim ve alisamicam sanırım eve dönüp tekrar sınava hazirlanicam :KK43:
Ben de İstanbul'da okudum ilk başlarda kafam kazan gibi oluyordu gürültüden :) Her gün halsiz her gün mutsuz ama sonradan arkadaşlar edindim.Arkadaşlar edinirsen şehri sevmek için nedenlerin olur :)

Back
X