- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
-
Biri var hayatımda,çıkmasını istediğim halde çıkmıyor,aramızda çok fark var pek çok bakımdan,bi hata yaptım onunla görüşmeye başlayarak,daha sonra farkına vardım ayrılmak bitirmek istedim,ama o istemiyor,bir buçuk senedir bunun mücadelesindeyim,ne desem ikna olmuyor,o zaman sen benimle oynadın,ben de seninle oynayacağım diyor.Evimi yerimi,kimlik noma kadar herşeyimi öğrenmiş,elim kolum bağlı sanki,inanın o kadar dil döktüm,yeri geldi kavga ettim hatta küfürleştik bile maalesef ama seni bırakmıycam diyor hala,öldürmekle bile tehdit etti.Beni sevdiğine falan inanmıyorum,işi inada bindirdi sadece,birazda yaş farkından dolayı bana saygı duymadığını düşünüyorum açıkçası!Ben olgun biriyim,otuzdört yaşındayım,o da elliüç yaşında ama ben yaşımı göstermiyorum,yanyanayken baba-kız gibi duruyoruz nerdeyse,benim fazla ilişki yaşamadığımı bildiğindende beni toy gibi görüyor sanırımm,düşüncelerimi sözlerimi pek kaale almıyor.Ailemi ne kadar önemsediğimi biliyor ve bunu da koz olarak kullanıyor,onunla az çok yakınlaşmamız oldu,bunu ailene anlatırsam nasıl bakacaksın yüzlerine diyor,halbuki abartılcak hiçbişiy yapmadım ki,ama bu bile ona göre bi koz,iyi o zaman ailene de öyle söylersin diyor,sen benim namusumsun,bunlar senin için normal olabilir ama benim için değil,seni yarı yolda bırakmıyorum evlenmek istiyorum diyor,bende bırak diyorum benim ALLAH tan başka kimseye verecek hesabım yok diyorum yine aynı yine aynı.Neyse bakalım bi anlaşma yaptık iki ay önce,o tamamen uygun şartları oluşturup karşıma öyle çıkacak ve ben sırf inadımdan hiç düşünmeden ona hayır demiycem,düşünücem,degerlendiricem,o da cevabım ne olursa olsun saygı gösterip kabul edicek-mişş..Hiç ihtimal vermiyorum,beni yine rahat bırakmayacağını düşünüyorum,o na da dedim zaten eğer o zaman da beni rahat bırakmazsan ya sen öldür beni,ya da ben öldürürüm kendimi,mücadeleye gücüm yok artık emin ol bunu yaparım dedim.Yaşamadan bilinmiyor hiç bişiy,çok yıprandım aslında ve etrafimda kimseye anlatamıyorum,utanıyorum çünki hiç bana yakışmayan şeyler yaptım,çok pişmanım çok..
Biri var hayatımda,çıkmasını istediğim halde çıkmıyor,aramızda çok fark var pek çok bakımdan,bi hata yaptım onunla görüşmeye başlayarak,daha sonra farkına vardım ayrılmak bitirmek istedim,ama o istemiyor,bir buçuk senedir bunun mücadelesindeyim,ne desem ikna olmuyor,o zaman sen benimle oynadın,ben de seninle oynayacağım diyor.Evimi yerimi,kimlik noma kadar herşeyimi öğrenmiş,elim kolum bağlı sanki,inanın o kadar dil döktüm,yeri geldi kavga ettim hatta küfürleştik bile maalesef ama seni bırakmıycam diyor hala,öldürmekle bile tehdit etti.Beni sevdiğine falan inanmıyorum,işi inada bindirdi sadece,birazda yaş farkından dolayı bana saygı duymadığını düşünüyorum açıkçası!Ben olgun biriyim,otuzdört yaşındayım,o da elliüç yaşında ama ben yaşımı göstermiyorum,yanyanayken baba-kız gibi duruyoruz nerdeyse,benim fazla ilişki yaşamadığımı bildiğindende beni toy gibi görüyor sanırımm,düşüncelerimi sözlerimi pek kaale almıyor.Ailemi ne kadar önemsediğimi biliyor ve bunu da koz olarak kullanıyor,onunla az çok yakınlaşmamız oldu,bunu ailene anlatırsam nasıl bakacaksın yüzlerine diyor,halbuki abartılcak hiçbişiy yapmadım ki,ama bu bile ona göre bi koz,iyi o zaman ailene de öyle söylersin diyor,sen benim namusumsun,bunlar senin için normal olabilir ama benim için değil,seni yarı yolda bırakmıyorum evlenmek istiyorum diyor,bende bırak diyorum benim ALLAH tan başka kimseye verecek hesabım yok diyorum yine aynı yine aynı.Neyse bakalım bi anlaşma yaptık iki ay önce,o tamamen uygun şartları oluşturup karşıma öyle çıkacak ve ben sırf inadımdan hiç düşünmeden ona hayır demiycem,düşünücem,degerlendiricem,o da cevabım ne olursa olsun saygı gösterip kabul edicek-mişş..Hiç ihtimal vermiyorum,beni yine rahat bırakmayacağını düşünüyorum,o na da dedim zaten eğer o zaman da beni rahat bırakmazsan ya sen öldür beni,ya da ben öldürürüm kendimi,mücadeleye gücüm yok artık emin ol bunu yaparım dedim.Yaşamadan bilinmiyor hiç bişiy,çok yıprandım aslında ve etrafimda kimseye anlatamıyorum,utanıyorum çünki hiç bana yakışmayan şeyler yaptım,çok pişmanım çok..
cnm ınsanogluyuz herkes hata yapar. onemli olan hatalardan ders cıkarmak . o adam senı ailene solemekle tehdıt edıyor olabilir ama aılen sanamı ınanacak onamıı. o yuzden hıc korkma. eger gercekten onu istemıyorsan gene hayır de ki umudunu yıttırsın artk pesinide bıraksın.
Bu gibi insanlar saplantılı olur ve akli dengesinde vardır bir anormallik. Korktuğunu sakın belli etme, elinden geleni ardına koyma de. Savcılığa suç duyurusunda bulunmakla tehdit et. Ailesini ara onlardan yardım iste ama asla boyun eğme. Bende de vardı bir tane bundan. Ben artık niyeti bozmuştum ve korkusuzca hareket ettim, sonuç kaç yılın sonunda kazasız belasız kurtuldum...Rabbim senide kurtarsın birde ya- kahhar ismi şerifi bir araştır derim.
Ayy baban yasinda adam ne isin var.. Zaten saplantili da belli ki.. Bir daha seni tehdit ederse (sunu bunu ailene soyleyecegim ya da ölüm gibi) savciliga ver. Tehdit ciddi bir suc. Anasindan emdigi sut burnundan gelir.
Ayrica hicccc korkma. Ailene soylesin nolacak? Sonuna kadar inkar edersin. Deli bu herif bana takmis yalan soyluyo dersin. Kimse de inanmaz ona. Sen adamdan korkuyosun yok allahtan baska kime hesap vericem bilmem ne o da simariyo senin zaafini kullaniyo. Dikil karsina soyle aileme elinden geleni ardina koyma ben bu tehditleri de savciliga vericem goruscez seninle adliyede dur daha bunlar iyi gunlerin senin falan de, gor bak nasi kuzu oluyo o azgin teke
Takıntılı bir tip, böylelerinden herşey beklenir.
Ona korkmadığını göster. Hatta de ki benim tercihim başka yöndeymiş bunu farkettim erkeklere ilgim yok vs de.
İlk defa böyle bi öneri sunuyorum ama şu türkiye şartlarında insanlardan korkmak gerek.
Onu kendinden soğut.
Koskoca 30 küsur yaşında kadınsınız. Niçin aile duymasın istiyorsunuz anlamış değilim. Çıkıp karşılarına böyle böyle bi durum var, yardımınıza ihtiyacım var demek bu kadar zor olmamalı. İşi kolay yoldan çözmek varken yokuşa sürüyorsunuz. Siz bu kadar korkar, çekinirseniz adam da sizi ailenizle tehdit eder taabi.
Bunu da dedim,daha iyi olur diyo,savcılıga verirsen herşey ortaya çıkar o zaman ailenin yüzune nasıl bakarsın ya benim yüzüme nasıl bakarsin diyor,ver savcılıga ya da istersen ben veriyim diyo,ya zaten benim ondan korkum falan yok,tek korkum ailemin herseyi ögrenmesi,çok utanırim onlardan çok..yoksa diger tehditleri bana vız geliyo,öldürmekle tehdit ediyodu bi ara,korkmuyorum be öldür dedim,artık bu da sökmeyince tek zaafımın ailem olduğunu anladı,iste bende bunun için çırpınıyorum,onlar hiçbışiy duymadan,hissetmeden bu işten nasıl sıyrılırım,bunun derdindeyim,yoksa kesinlikle yaşayamam bu utançla.
Evet nerdeyse babam yaşında,hani yaşıtım biri olsaydı belki bu kadar utanmazdim aileme karşı daha rahat açılabilirdim ama hiçte tarzım olmayan ve kesinlikle karşı çiktıgım yaş farklı bi ilişkiyi ben yaşadım,büyük konuşuyormuşum demek ki.
Birde ben en başından beri çok temkinli davranmaya çalıştım,adımdan hariç kimligimle ilgili hiçbir bilgi vermedim ona,o da sormadı ve üstelemedi zaten.Ben artık ayrilmak için uğraşmaya başladığım zamanlarda,ki bu arada tlde hep tartışıyoruz,bi gün oturduğum semte kadar takip etmiş,bigün semtimde dolaşırken görmüş evime kadar takip etmiş bu kezde,adresimi öğrendi mi öğrendi,seçim zamanıda gelmiş,seçmen listelerinden adresimden yola çıkarak tüm kimlik bilgilerimi öğrenmiş,yani herşeyimi biliyor,işte ben böyle bi insanla karşı karşıyayım,istese tüm ailemin tl nolarınıda öğrenebilir çünki kullandığımız operatörde çalışan bi tanıdıği olduğunu istese herkesin nosunu bulabileceğini hep söylerdi,annemin,babamın adını da biliyor artık,ya benim anlamadığım şu,nasıl olurda seçmen listelerinde tüm kimlik bilgileri yer alır,öyleyse çok saçma ya!
Bunu da dedim,daha iyi olur diyo,savcılıga verirsen herşey ortaya çıkar o zaman ailenin yüzune nasıl bakarsın ya benim yüzüme nasıl bakarsin diyor,ver savcılıga ya da istersen ben veriyim diyo,ya zaten benim ondan korkum falan yok,tek korkum ailemin herseyi ögrenmesi,çok utanırim onlardan çok..yoksa diger tehditleri bana vız geliyo,öldürmekle tehdit ediyodu bi ara,korkmuyorum be öldür dedim,artık bu da sökmeyince tek zaafımın ailem olduğunu anladı,iste bende bunun için çırpınıyorum,onlar hiçbışiy duymadan,hissetmeden bu işten nasıl sıyrılırım,bunun derdindeyim,yoksa kesinlikle yaşayamam bu utançla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?