- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
-
Hasta sapik birak soylesin. Baslangicta hoslandim sonra olmayacagini anlayip vazgecince yediremedi iftira ediyor dersin. Havlayan kopek isirmazmis sen de onu tehdit et bakalim ne diyecek
Çok iyi demissin. Ayni korkuyu biraz da o yasasin. Bakalim nasil oluyormuş. Çok da bulaşma biraz korkut yeter.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elinizde öldürme tehdidine dair delil olursa yaklaşmama cezası verirler sanırım. Ya şimdi öyle konuşmak kolay, polisi işin içine karıştırdın mı çoğu tırsar kaçar zaten. Anca sanal erkeklik taslarlar. Tabi ben şimdi bildiğimiz örenklerden veriyorum, yoksa Türkiye'de 3. sayfa haberlerini hepimiz biliriz, sapkın bir aşkı olup cinayet işleyenler hakkında. Siz daha iyi tanıyorsunuz onu, blöf mü yapıyor, ciddi psikolojik sorunları mı var, bizden daha iyi bilirsiniz.
Telefon numaranızı değiştirin. İletişimi kesin. Yüzyüze görüşme ihtimaliniz varsa onu da bir şeklide atlatmanız lazım. Uzak durmakta fayda var böyle tiplerden.
genç derken bende 26 yaşındaydım tüm bunlar olurken.. ve tıpkı dediğin gibi ailesine değer veren aile tepkisinden korkan biri olduğumu biliyorduu..oda 30 küsür yaşındaydı.. ben ona birazda bana davrandığı gibi davrandım.. o beni tehdit etti bende onu ettim ,senin ne kadar psikopat biri olduğunu anlatırım herkese diye..çünkü çevresi tarafından sevilen biriydi güya..birazda bundan korktu.. oda sizdeki şahıs gibi direk öldürürüm asarım keserim değilde,artık kadın cinayetlerini işleyenlere hak veriyorum gibi üstü kapalı msjlar veriyordu.. lütfen sende korkma ailenden birine bahset durumdanda bir gün kızarlar,iki gün kızar üçüncü gün seni korumaya çalışırlar...
Arkadaşım çok haklısinız yaşım itibariyle yaptığım şeyden daha bi utanç duyduğumu ve fazla ilerlemeden hatamın vicdan azabımin farkına varıp dönmeye çalıştığımı belirttim zaten.Ya ALLAH aşkına hangimiz istersek elli yaşına gelelim ailemize kardeşlerimize rahat rahat anlatabiliyoruz özel hayatımizı?Ancak evlilik düşündüğümüzde açabiliyoruz konuyu diymi?İşte benimkiside daha zor bi durum ya,bu ıüzden ağır geliyor diyorum,kolay mı sizce.
Buna benzerini yaşadım maalesef.
19 yaşındayım ben gerçi.
Çocuk sevgilim bile değildi. Bir süre konuştuğum biriydi sadece.
Konuştum ama sevmedim, bir şey hissetmedim. Bunu da ona açıkladım "Senin beklediğin şekilde sevemicem seni" diye.
Ama ne hakaretler, ne küfürler duydum.
Sapık gibi gece gündüz onlarca kere aradı. Yalvardı, yakardı. Ailene anlatırım dedi.
Ki dediğim gibi sevgilim bile değildi, ağzımdan bir "canım" bile çıkmadı ona karşı.
Ama yalanlar söylerim ailene dedi .
Ben onu kabul etmedikçe çirkefleşti. Başka şehirde olmasına rağmen kalktı geldi.
Okulda sınıf kapılarında bekledi.
Bahçede kolumdan çekiştirip zorla konuşmaya kalktı.
Takip etti kapımda sabahladı.
Onun yüzünden 2 kere numara değiştirdim.
Bir arkadaşım sevgilim rolü yaptı. Çocuğun da duymadığı küfür kalmadı.
Ama onu gördükten sonra soğu herhalde benden.
Gerçi 2 sene geçti ama twitterını sadece bana hakaret etmek için kullanıyor gerizekalı.
Benim yazdığım her tweetle , koyduğum her fotoğrafla dalga geçiyor, bana küfürler sallıyor.
Bu saçma hareketleri dışından bir şeyi kalmadı çok şükür.
Sizi bilemem ben 24 yaşında sevgilimi vs. rahatça konuşabiliyorum ailemle. Yjarın öbür böyle tehdit edilsem ilk sığınacağım yer yine ailem olur.
Babanıza gidin baba ben bu adamla öpüştüm, seviştim beni tehdit ediyo deyin demiyoruz tabii ki denmez, diyeceğiniz şey "ben bu adamla tanıma amaçlı görüştüm uygun olmadığını görünce uzaklaştım ama rahatsız ediyo"cümleleri...
Adamın elinde kanıt var mı? Aileniz size mi inanır elin adamına mı? Aileme söyleyemem diye evlenin ozaman adamla:44:
Allah yardımcınız olsun gecen sene benımde basımdan boyle bır olay geçtı gerçi ondan oncekide psıkopat gibiydi anlamıyorum bu erkekler gururlarına mı yediremiyor nedir bir saplantılı hallere bi psikopata donusuyorlar ben de bu durumu anneme açmıstım tabı babamın tepkısı buyuk olcagı ıcın enısteme soyledım o konustu hallettik ama Allah bir daha yasatmasın gerçekten cok zor Akıl fıkır versın boyle ınsanlara sizde annenize söyleyin çekinmeyin yaşınız ne olursa olsun siz onun yavrususunuz sıze bırsey olsun asla istemez söylemeyip o kişiden ogrenırse daha çok sinirlenir bence benım annemde kızdı kızmadı degıl ama sonra neler yapabılırız dıye dusundu yasınız ne olursa olsun siz annenizin kucuk kızısınız asla çekınmeyın..
allah yardımcın olsun canım.ne desem bilemedim aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık misali.
çok zor durumdasın gerçekten.
benim merak ettiğim bu adam evli mi? yoksa boşanmış mı? kızı da varmış terbiyeden yoksun adamın.
sende kızıyla tehdit et onu.nasıl olur bilmiyorum ama herhalde kızını korumak için biraz geri çekilir herhalde ve ya "ilerde benim yerimde senin kızın olsa ve senin gibi bir sapığa mahkum olsa"ne yapardın de.belki kafasına dank eder.
ne desem bilemedim ki şimdi.sen en iyisi annene söyle.belki annen yardımcı olur sana.babana söylemek için acele etme bence.bu adam bu kadar terbiyesiz biriyse büyük sorunlar çıkabilir
Teşekkür ederim,sağolun,eşiyle uzun süredir ayrıymışlar,evet bi kızı var,dedim hepsini dedim,aynen sizin gibi sordum ona,benim kızim böyle bisiy yapmaz,kızımı kendinle niye kıyaslıyosun o kaç yaşinda sen kaç yaşindasın diyor,o senin yaşına geldiğinde çoktan hayatını kurmuş olur diyor,kızından konu açınca hemen bi şekilde beni susturmaya çalışıyor,anladım ki onun en hassas noktası kızı,ya daha neler neler söyledim ne örnekler verdim,anlamak istemiyor ki,bazı şeylerde kızını karıştirdığımda evet biraz geri çekildi,benim kozumda bu oldu ama nereye kadar,ya bunlar olsun istemiyorum işte senin kızındı benim annemdi,ben üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum,nedendir işi bu hale getirme çabaları,bu erkekler niye böyle,ne sevdikleri belli ne sevmedikleri,ben bu adamı fazla tanımadan evlenseydim sirf beni seviyor diye acaba şu an ne haldeydim,bilmiyorum herkese böyle yapabilir mi yoksa beni mi saf buldu bu.
Arkadaşlar yorum yapan herkese çok tşekkür ederim,bazıları gercekten beni anliyor bazılarida haklı olarak biraz hakaretvari yazmış onbeş yaşinda gibi davranıyorsun diye,evet çalışmiyorum ama ekonomik özgürlüğüm olmadığından degil ailemden çekinmem,yani çalışiyor olsaydım kolayca rest mi çekmeliydim aileme,yaptıysam yaptım size ne oluyor mu diyecektim,hayır asla tabi ki!Düşünün altmış yaşında bir kadın genç bir erkekle birlikte olsa bunu çoluğuna çocuğuna nasıl açiklar,işte benim durumumda böyle,korku değil utanç!Ayrıca ben bu adama süre falan vermedim beni en azından bi sure rahat birakacağı ve belkide bu sürede benden soğuyacağı umudu keseceği düşüncesiyle teklifini kabul ettim çümki beni o zamana kadar asla aramayacağına hiçbir şekilde hayatıma müdahil olmayacağına yemin etti ve o an için en dogru karar bunu kabul etmemdi hakkaten iki aydırda hiç tık yok ama yinede hep tedirginim ansızın karşıma çıkacak diye ya da takip ediyordur diye,zaten başka hıç bi yol bulamazsam aileme açacağım konuyu,ha savcilık diyorsunuz,savcıĺığın ne kadar ilgilendiğinide görüyoruz,ya yaşamadan bilinmiyor,beni anlamayanları da anlıyorum çünki bende saçma bulurdum önceden.
Kesinlikle ailen ile paylas.ana baba kardes bugunler icin lazimdi.zor zamanlarimizda birbirimizin yarasini sarmak icin variz.bak canim hatalarindan utanma.kaldiki ortada hata yok bence.birisi ile tanismissin gorusmussun.normal bi iliski sureci yasamissin.sonra cirkin yuzunu gostermis adam.bu acik yureklilikle ve sade bir sekilde anlat ailene.sandigindan daha olgun karsilayacaklarini ve seni koruyacaklarini dusunuyorum.hep yasim yasim diyorsun ya asil su icinde bulundugun durumu ailenden saklaman yasina uymaz.korkma bu kadar.artik bu yaslarda kendi hayatina daha fazla sahip cikabilmen lazim
Pabuc birakma su kart zamparaya.dik dur karsisinda.bu kadar utanc duyulacak bir olsyin yok ki.resmen kendi kendini en agir sekilde yargiliyosun.bir yanlis yaptim pismanim kurtulamiyorum diyeceksin o kadar
iliskinizin her anini da anlatma zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelikle Allah yardımcınız olsun sizi anlıyorum korkunuz 'ailemin yüzüne nasıl bakaraım onlara bu utancı acıyı nasıl yaşatırım' ama amin olun hiçbir anne baba evladını o kadar kolay silmez aksine destek olur yanında olur. bence ailenize anlatamıyorsanız da bir aklı başında olgun akrabanıza anlatın durumu her insan hata yapar 15 ya da 35 fark etmez yaş...o akrabanız ya da aile dostunuz ailenizle aranızda köprü olur. anneniz sizi bir piskopatın pisikolojik şiddetine maruz kalın diye mi doğurdu bu yaşa getirdi. sisin mutsuz bir anınız ona zehir olur. hatanızı telafi etmek belki zaman alır ama sizden duymaları en azından güven kaybı yaşatmaz.
savcılık konusunda eğer gerçekten siz kararlı ve dik durursanız kesinlikle koruma kadından yana ama ilerde yok acıyıp şikayeti alim yok geri şikayet edim vs olursa o zaman siz zararlı olursunuz. eskisi gibi değil kanunlar kadından yana emin olun.
Biri var hayatımda,çıkmasını istediğim halde çıkmıyor,aramızda çok fark var pek çok bakımdan,bi hata yaptım onunla görüşmeye başlayarak,daha sonra farkına vardım ayrılmak bitirmek istedim,ama o istemiyor,bir buçuk senedir bunun mücadelesindeyim,ne desem ikna olmuyor,o zaman sen benimle oynadın,ben de seninle oynayacağım diyor.Evimi yerimi,kimlik noma kadar herşeyimi öğrenmiş,elim kolum bağlı sanki,inanın o kadar dil döktüm,yeri geldi kavga ettim hatta küfürleştik bile maalesef ama seni bırakmıycam diyor hala,öldürmekle bile tehdit etti.Beni sevdiğine falan inanmıyorum,işi inada bindirdi sadece,birazda yaş farkından dolayı bana saygı duymadığını düşünüyorum açıkçası!Ben olgun biriyim,otuzdört yaşındayım,o da elliüç yaşında ama ben yaşımı göstermiyorum,yanyanayken baba-kız gibi duruyoruz nerdeyse,benim fazla ilişki yaşamadığımı bildiğindende beni toy gibi görüyor sanırımm,düşüncelerimi sözlerimi pek kaale almıyor.Ailemi ne kadar önemsediğimi biliyor ve bunu da koz olarak kullanıyor,onunla az çok yakınlaşmamız oldu,bunu ailene anlatırsam nasıl bakacaksın yüzlerine diyor,halbuki abartılcak hiçbişiy yapmadım ki,ama bu bile ona göre bi koz,iyi o zaman ailene de öyle söylersin diyor,sen benim namusumsun,bunlar senin için normal olabilir ama benim için değil,seni yarı yolda bırakmıyorum evlenmek istiyorum diyor,bende bırak diyorum benim ALLAH tan başka kimseye verecek hesabım yok diyorum yine aynı yine aynı.Neyse bakalım bi anlaşma yaptık iki ay önce,o tamamen uygun şartları oluşturup karşıma öyle çıkacak ve ben sırf inadımdan hiç düşünmeden ona hayır demiycem,düşünücem,degerlendiricem,o da cevabım ne olursa olsun saygı gösterip kabul edicek-mişş..Hiç ihtimal vermiyorum,beni yine rahat bırakmayacağını düşünüyorum,o na da dedim zaten eğer o zaman da beni rahat bırakmazsan ya sen öldür beni,ya da ben öldürürüm kendimi,mücadeleye gücüm yok artık emin ol bunu yaparım dedim.Yaşamadan bilinmiyor hiç bişiy,çok yıprandım aslında ve etrafimda kimseye anlatamıyorum,utanıyorum çünki hiç bana yakışmayan şeyler yaptım,çok pişmanım çok..
Allah yardımcınız olsun vallahi çok zor durum. Ben bir keresinde böyle takıntılı biriyle çıkmıştım ayrılmamak için bileklerini kesmişti çok çok zor bir durum yani anlıyorum sizi az çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?