Bitsin istiyosun ama bitmiyo,bitirmiyo...

Hasta sapik birak soylesin. Baslangicta hoslandim sonra olmayacagini anlayip vazgecince yediremedi iftira ediyor dersin. Havlayan kopek isirmazmis sen de onu tehdit et bakalim ne diyecek

Aynı şeyleri kaç kere söyledim ona zaten,böylelerinin herşeye verecek bi cevabı oluyor,elindeki msjları öne sürüyo,ne tehditler ne küfurler ettim canım sağol yorumun için.

Herşey sanal ortamda kalsaydı keske,bizim tanışmamız sanalda kaldı sadece,gerisi reelde yaşandı maalesef.Tlfn kullanmıyorum artık,onada dedim son görüşmemizde,beni ararsan ulaşamazsın tl kullanmycam artık dedim,çünki aradığımda açmazsan evine gelirim demişti ki geldi zaten bir kere ve dışardan zile bastı hani blöf yapmıyorum anlamında,o yüzden açıklama yapmak zorunda kaldım tl kullanmıycam diye,işte bana yaptıği o bi sure toparlanmak ve düşünme süreci teklifini de bu yüzden kabul etmek zorunda kaldım çünki o anda hayır deseydim çok daha kötü şeyler olacaktı,bu süre icerisinde beni unutabilir aklından çikarabilir belki ve bende bu arada napcagımı daha iyi düşünebilirim en azından dedim kendi kendime.iki aydır hiç ses yok bakalım inşaallah bigün tekrar çıkmaz karşıma ama çıkacağinı düşünüyorum çünki sabırlı biri,işte o an gelince fikrimi söyleyecegim ne kadar yemin ettiysede fikrime saygı duyacağına,doğru olmadığını biliyorum çünki fikri sabit,evlenicez,bana kendini sevdirecek,çok pışman olacağım onu hep reddettiğime,kraliceler gibi yaşatacak beni,peh!Bu konular hariç dengesiz bi hal görmedim genel anlamda,hele yüzyüzeyken tlde söylediği hakaretleri bile etmiyor,son görüşmemizde resmen psikopatı oynadım bağardım vurdum bak beni ne hale getirdin dedim,önemli bazı şeylerini dağıttim falan,bunlarin acısi senden kdvsiyle çıkacak dedi ben o kadar sinirliyim o gülmemek için zor tutuyodu sanki kendini hadi yüzüme konuş simdi diyorum bi kaale almamazlıklar sanki sinek vızıldıyor,sabrimı taşırma diyor o kadar,ama tlde tartıştığımızdada,yapıcam dediği şeyi gerçektende yapıyor,yani blöf yaptığını sanmıyorum pek..

Buna benzerini yaşadım maalesef.
19 yaşındayım ben gerçi.
Çocuk sevgilim bile değildi. Bir süre konuştuğum biriydi sadece.
Konuştum ama sevmedim, bir şey hissetmedim. Bunu da ona açıkladım "Senin beklediğin şekilde sevemicem seni" diye.

Ama ne hakaretler, ne küfürler duydum.
Sapık gibi gece gündüz onlarca kere aradı. Yalvardı, yakardı. Ailene anlatırım dedi.
Ki dediğim gibi sevgilim bile değildi, ağzımdan bir "canım" bile çıkmadı ona karşı.
Ama yalanlar söylerim ailene dedi .
Ben onu kabul etmedikçe çirkefleşti. Başka şehirde olmasına rağmen kalktı geldi.

Okulda sınıf kapılarında bekledi.
Bahçede kolumdan çekiştirip zorla konuşmaya kalktı.
Takip etti kapımda sabahladı.
Onun yüzünden 2 kere numara değiştirdim.

Bir arkadaşım sevgilim rolü yaptı. Çocuğun da duymadığı küfür kalmadı.
Ama onu gördükten sonra soğu herhalde benden.

Gerçi 2 sene geçti ama twitterını sadece bana hakaret etmek için kullanıyor gerizekalı.
Benim yazdığım her tweetle , koyduğum her fotoğrafla dalga geçiyor, bana küfürler sallıyor.
Bu saçma hareketleri dışından bir şeyi kalmadı çok şükür.

Aynen bende aynı karşılıkları verdim,küfürune küfür tehditine tehdit.Ama bunlar kar etmedi ona ya sanki benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor,benimle oynadın diyosun ama asıl benimle oynayan sensin dedim sen daha oyun görmedin böyle yapmaya devam et bak nasıl oynatcam seni dedi,yaptığımda ayrilmak istemek yani ha!Neyse evet madem bi oyun oynuyoruz oyunu kuralına göre oynayacağım bende ne gerekiyosa onu yapıcam.

Sizi bilemem ben 24 yaşında sevgilimi vs. rahatça konuşabiliyorum ailemle. Yarın öbür böyle tehdit edilsem ilk sığınacağım yer yine ailem olur.
Babanıza gidin baba ben bu adamla öpüştüm, seviştim beni tehdit ediyo deyin demiyoruz tabii ki denmez, diyeceğiniz şey "ben bu adamla tanıma amaçlı görüştüm uygun olmadığını görünce uzaklaştım ama rahatsız ediyo"cümleleri...

Adamın elinde kanıt var mı? Aileniz size mi inanır elin adamına mı? Aileme söyleyemem diye evlenin ozaman adamla:44:

Çamur at izi kalsın denir ya,sizinkisi de o hesap olmuş sizi böyle sindirmeye çalışmış aklınca.Maalesef bizim toplumumuzda erkeğin elinin kiri kadınin yüzünün karası mantığı işledikçe erkeklerin kozlarıda hep bu yönde oluyor.

Allah yardımcınız olsun gecen sene benımde basımdan boyle bır olay geçtı gerçi ondan oncekide psıkopat gibiydi anlamıyorum bu erkekler gururlarına mı yediremiyor nedir bir saplantılı hallere bi psikopata donusuyorlar ben de bu durumu anneme açmıstım tabı babamın tepkısı buyuk olcagı ıcın enısteme soyledım o konustu hallettik ama Allah bir daha yasatmasın gerçekten cok zor Akıl fıkır versın boyle ınsanlara sizde annenize söyleyin çekinmeyin yaşınız ne olursa olsun siz onun yavrususunuz sıze bırsey olsun asla istemez söylemeyip o kişiden ogrenırse daha çok sinirlenir bence benım annemde kızdı kızmadı degıl ama sonra neler yapabılırız dıye dusundu yasınız ne olursa olsun siz annenizin kucuk kızısınız asla çekınmeyın..

Ben babamla böyle konuları konusacak kadar samimi olamadım hiç ama annemle hemen hemen her şeyimi paylaşırım,birtek bunu gizledim çünki çok yanlıştı,saçmaydı,yakışmıyordu bana,bi yandan da düşündüm ya artik bu yaştan sonra bazi şeylerde bende kalsın,kendime özel bi hayatım olsun,herşeyi anlatmama ne gerek var,bigun biriyle iş ciddiye binerse anlatırim artık diye düşünüyordum.Bu iş sarpa sarmaya başlayınca da kendi kendime hallederim,ortalığı velveleye vermeye gerek yok diye düşündüm ama bi yandan da çok huzursuz hissetmeye başladım,suçlu hissetmeye başladım,bunu onunla da paylaştım birgün,aileme karşı cok mahcup hissediyorum artık dedim,tutamadım kendimi agladım,hay demez olaydim ağlamaz olaydım işte bundan sonra asıl ailemle tehditler başladı.Adamın elindeki tek kanıt msjlar,onlarda hani boyle herkesin bildigi turden msjlar işte,daha sonraki zamanlarda da küfurlü tehditli msjlarim var maalesef..Ailem tabi ki bana inanir ama tamamende herseyi inkar edemem bişiyler yaşandığını da kim olsa anlar,adam durup dururken peşime düşmedi tabi yani kızım sen naaptın yaa diyip çok üzulecekler benden hiç ummadıkları için,ben istedim ki ailelerimizin yüzü kızarmasın,güzellikle bitsin.Ailem öğrenince ne olacak,seninle evlenmek zorunda mı kalacağimi sanıyosun dedim,ki biz ileri derece bisiyler yaşamadık kesinlikle,kızlarının neler yaptığinı ögrensinler işte diyor,yani zihniyet itibariyle o kadar afedersiniz ama kroymuş ki anlatamam.

Çok teşekkür ederim sagolun,evet çok zor,o insanlardan korktuğun icin değil güvenlerini sarstığın için çekiniyorsun anlatmaya,annemin babamın yüzünü hayal ediyorum anlatırken,o çok güvendikleri yaşı büyük aklı yaşından da büyük sandıkları kızları meğer nelerle uğraşıyormuş,nasıl saman altından su yürütmüş meğer..işte bu suçluluk duygusu elini kolunu bağlıyor insanın yoksa başka bişiy değil,ya şimdi aileden aileye de fark var,başları benim yüzümden ağrısın istemiyorum,üzülsünler istemiyorum,anlatmazsam da bir gün adam gerçekten psikopatlık yapıp bana bişiy yaparsa,bi anda ortadan kaybolursam naparlar,kime giderler nerde ararlar beni,hiçbişiý bilmiyorlar ki birinin peşine düşsünler,etrafımda bir ALLAH ın kulu da bilmiyor bunları.Yani belkide çok abartıyorum ama en kötü ihtimalleride düşünmek zorundayım,neler duyuyoruz okuyoruz,en dogru karar herşeyi anlatıp yinede rahatsız edilirsem kanunlara sığınmak olacak.

allah yardımcın olsun canım.ne desem bilemedim aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık misali.
çok zor durumdasın gerçekten.
benim merak ettiğim bu adam evli mi? yoksa boşanmış mı? kızı da varmış terbiyeden yoksun adamın.
sende kızıyla tehdit et onu.nasıl olur bilmiyorum ama herhalde kızını korumak için biraz geri çekilir herhalde ve ya "ilerde benim yerimde senin kızın olsa ve senin gibi bir sapığa mahkum olsa"ne yapardın de.belki kafasına dank eder.
ne desem bilemedim ki şimdi.sen en iyisi annene söyle.belki annen yardımcı olur sana.babana söylemek için acele etme bence.bu adam bu kadar terbiyesiz biriyse büyük sorunlar çıkabilir babanla onun arasında.

Kesinlikle ailen ile paylas.ana baba kardes bugunler icin lazimdi.zor zamanlarimizda birbirimizin yarasini sarmak icin variz.bak canim hatalarindan utanma.kaldiki ortada hata yok bence.birisi ile tanismissin gorusmussun.normal bi iliski sureci yasamissin.sonra cirkin yuzunu gostermis adam.bu acik yureklilikle ve sade bir sekilde anlat ailene.sandigindan daha olgun karsilayacaklarini ve seni koruyacaklarini dusunuyorum.hep yasim yasim diyorsun ya asil su icinde bulundugun durumu ailenden saklaman yasina uymaz.korkma bu kadar.artik bu yaslarda kendi hayatina daha fazla sahip cikabilmen lazim
Pabuc birakma su kart zamparaya.dik dur karsisinda.bu kadar utanc duyulacak bir olsyin yok ki.resmen kendi kendini en agir sekilde yargiliyosun.bir yanlis yaptim pismanim kurtulamiyorum diyeceksin o kadar
iliskinizin her anini da anlatma zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle Allah yardımcınız olsun sizi anlıyorum korkunuz 'ailemin yüzüne nasıl bakaraım onlara bu utancı acıyı nasıl yaşatırım' ama amin olun hiçbir anne baba evladını o kadar kolay silmez aksine destek olur yanında olur. bence ailenize anlatamıyorsanız da bir aklı başında olgun akrabanıza anlatın durumu her insan hata yapar 15 ya da 35 fark etmez yaş...o akrabanız ya da aile dostunuz ailenizle aranızda köprü olur. anneniz sizi bir piskopatın pisikolojik şiddetine maruz kalın diye mi doğurdu bu yaşa getirdi. sisin mutsuz bir anınız ona zehir olur. hatanızı telafi etmek belki zaman alır ama sizden duymaları en azından güven kaybı yaşatmaz.
savcılık konusunda eğer gerçekten siz kararlı ve dik durursanız kesinlikle koruma kadından yana ama ilerde yok acıyıp şikayeti alim yok geri şikayet edim vs olursa o zaman siz zararlı olursunuz. eskisi gibi değil kanunlar kadından yana emin olun.

Teşekkur ederim,şu an beklemedeyim zaten,artık kararım belli,daha kötüsünü yaşamamak için,nerden başlarim,nasıl anlatirim bilmiyorum ama ailemle konuşacağim.İnşaallah buna gerek kalmaz ALLAH ım.

Teşekkür ederim,çok sağolun,evet aynen tek korkum bu,beni çok iyi anlamışsınız.Önce bi akrabama mı açsam acaba bu daha iyi olur gibi gercekten,hem onu daha sakin dinlerler.
Hayır asla acımam ALLAH acısın öylelerine,bir karar verdim mi kolay kolay dönmem ben,hele böyle bi konuda asla.İnşaallah o durumlara gelmeyiz yarabbim.

Allah yardımcınız olsun vallahi çok zor durum. Ben bir keresinde böyle takıntılı biriyle çıkmıştım ayrılmamak için bileklerini kesmişti çok çok zor bir durum yani anlıyorum sizi az çok.

yanı demıyım demıyım dedım ama kuaforumu erkek arkadası kı yaslarınız benzer öldürdü av tufegıyle unutamıyorum kadını hayat doluydu haberlerede cıktı bu kadın ayrılmak ıstemıs ayrılmamıs kuafore gelmıs adam bı gel dısarı demıs vurmus cıktıgı gıbı... yanı korkutmayayım dıcem ama korkun ve cok yaklasmayın bu pıskopata guvenmeyın gorusmeyın lutfen lutfennn koruyun kendınızı

Amcaya bak sen :100: Emekliligine bisey kalmamis bu yasta macera pesinde

Eger bukadar rahatsizsaniz ve ailenize anlatmaktan utaniyorsaniz polise gidin. Hem sizin özel bilgilerinizi ne yapacak onu pek anlamis degilim. Cocukta degilsiniz evinize gelip kizinizla beraberdim ama o beni istemiyor mu diyecek. Insanlar yaslandikca cocuklasiyormus ya harbidende öyleymis.

Allah yardımcınız olsun vallahi çok zor durum. Ben bir keresinde böyle takıntılı biriyle çıkmıştım ayrılmamak için bileklerini kesmişti çok çok zor bir durum yani anlıyorum sizi az çok.

Teşekkürler sağolun,yaşamadan bilinmiyor gerçekten.Bu da intihara falan kalkmıştı sözde,koskoca adam yakışıyomu sana ergenler gibi dedim,gençliğindede bi kız için yapmış,hastaneye falan kaldirmışlar doğruysa,eyvah dedim ya gerçekten yaparsa benim de başımı derde sokucak hiç yoktan,yani sevmiyorum ki ister ölsün ister yaşasın bana ne,amaçları ölmek değil karşıdakini germek,vicdan yaptırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…