Bitsin istiyosun ama bitmiyo,bitirmiyo...

Uyarınız için teşekkürler sağolun,inanın ölmektende korkmuyorum aslında,o beni bununla da tehdit ediyordu zaten,bi gün çok bunalimlı bi anımda,eeh öldür be dedim,bununla mı korkutacaksın beni,baktı ki ben bunada çektim restimi,yok,sana daha kötü şeyler yapıcam dedi.Birtek ailem konusunda rest çekemiyorum işte,eeeh konuşursan konuş be diyemiyorum.

Polise gitsem ailem yine öğrenecek hemde benden değil karakoldan,yani sonuçta kapıya bi polis gelir eve bi evrak gelir falan,hiç böyle bişiy yaşamadım ki kimseye duyurmadan halledebilirmiyim bu şikayet meselesini?
Evet aynen öyle diyor evine gelir herşeyi anlatırim diyor zaten bir kere gelmeye kalktı,manyaklığin yaşla başla ne alakası var.

Son düzenleme:

Gercekten zor isiniz. Peki sikayette bulunacam deseniz? Belki isin ciddiyetini anlayip pesini birakir :/

Çok üzüldüm yaa :S

Korkulmayacak gibi değil.
Ama sanırım ailenin duymasından daha korkunç şeyler var düşünmen gereken.
Adam öldürmekten beter ederim demiş. Manyaksa yapar Allah korusun aklıma kezzap falan geldi

Bence ailen duysun bırak, sana bir şey olsa daha mı az üzülürler sanıyorsun?

Gercekten zor isiniz. Peki sikayette bulunacam deseniz? Belki isin ciddiyetini anlayip pesini birakir :/

Zor olduğu için çıkmazda kaldım zaten,bir buçuk senedir bunun mücadelesindeyim ve etrafımda kimseyede çaktırmadım,düşünün evde ailece oturuyorsunuz,tlinizde bir msj;aç kapıyı geliyorum!O anda naparsınız?Elim ayağım nasıl birbirine dolaşıyordu anlatamam,ağlasam ağlayamıyorum,arayıp bağırsam çağırsam evdekiler duyacak yapamıyorum,hemen odama gidip ellerim titreye titreye msj yazmaya uğraşıyodum,bazen bilhassa cvplamıyor,bazende,bekle gelince konuşucaz gibi daha da tedirgin edici cevaplar...yani bir sürü bir sürü psikolojik baskılar,insan olan mantığınıda kaybediyo çırpındıkça daha da batıyosun ama farkında diilsin,sadece o günü kurtarıyosun ve en kötüsüde ne biliyomusunuz çevrenizde kimseye anlatmadığınız için herşeyi içinize atmanız,dertleşip fikir alabileceğiniz kimse olmaması.
Şikayetçi olucam zaten ama daha önce de yazdım,bi süre var ve sonunda yine durum değişmesse şikayetçi olucam,inşaallah gerçekten korkağın biridir ve peşimi bırakır yoksa başka bi çarem de kalmıyo artik.

Son düzenleme:

Teşekkürler,ben bunları düşunmüyormuyum elbette düşünüyorum,ya kendimden geçtim ailem için bile endişeleniyorum zaman zaman ALLAH korusun,ya büyük ihtimalle bunlar onun dilinde elinde degil,çünki bana fiziksel hic bi siddet ve zorlamada bulunmadı,ne yapıyosa psikolojik olarak yapıyo,ama tabi ben her ihtimali düşünüyorum çünki bu tiplere hiç belli olmayabilir bugün söver yarın döver,ya da eline geçtığin anda gerçek yüzünü tam olarak gösterebilir,şu an sınırları dahilinde ileri gidemiyodur belkide,sonuçta ben cezamı çekiyorum.

Canım ben canlı tanığıyım o olayın karşı apartmanımızın bahçesinde öldirüldü kadının orada yatışını hala unutamıyorum sokağımızın başındaki kuaför ve olay çok benziyor bende bunu yazaktım. Benim takıldığım bu yaşta adam bekar mı evli mi boşanmış mı durum nedir hiçbirşey candan daha değerli olamaz aileye söylese ne yapacaklar öldürecekler mi nereye kadar gidecek böyle aile bence önce bu adamdan kurtarmaya bakar evladını sonra hesabını sorar. böyle hayat geçer mi biz burada ne yapalım ailesine söyleyip savcılığa gidecek.

Bi laf vardir havlayan köpek isirmaz, insallah o misaldir. Keske ailenize anlatma cesaretiniz olsaydi. Ne yapabilirler ki döverlermi ? Yasiniz da kücük degil akli basinda koskoca kadinsiniz. Belkide ailenize anlatamadiginizi bildigi icin bu kadar kendinden emindir. Eger Allah korusun size bi zarar verecek olsa aileniz yaptiginiz hatadan cok size zarar geldigine üzülür. Yani karsinizda resmen bi psikopat var. Tek basina nereye kadar mücadele edebilirsinizki?

Olayı bana da anlatırmısınız?

ayyy canım yaa gordun mu sen bıde ay cok fena yaa düğünümde ona gitmıstım offf cok uzuluyorum haklısın yanı boyle seyler şakaya gelmez b..k yoluna gıder ınsan mazallah Allahım korusun

Teşekkür ederim,inşaallah.Diyorum ya ailemden korkmuyorum utanıyorum,tabiki utancımda bir yere kadar,anlatacağım,burda yorumlar fikirler aldıkça daha da motive oluyorum cesaretleniyorum,aynı olayı yaşayanlarda var,kısacası çevremde bulamadığım desteği burada buluyorum,herkesten ALLAH razı olsun,inanın ki çok faydası var.

Olayı bana da anlatırmısınız?

Canım olay şöyle olmuş. Adam 60 küsür yaşlarında kadında 40 küsür yaşlarında kadın zaten bizin sokağın başındaki kuaförün sahibiydi. Biz silah sesi duyduk birkaç el koştuk adamı ben göremedim ama karşı apartmandakiler görmüş polisi ambulansı aradılar kadın öylece kanlar içinde yatıyordu kadını sonra ambulans geldi götürdü ama maalesef kurtarılamadı adam da kaçarken görülmüş evine gidilmiş adam da intihar etmiş tüfekler filan. Adam ile kadın 1.5 senedir çıkıyormuş kadın ayrılmak istiyor ama adam bırakmıyor o gün de gel sokağa konuşalım diyor kadın geliyor ve olay yaşanıyor adam evliymiş ama boşanmak üzereymiş iki çocuğu varmış, kadın boşanmış 3 çocuğu var o çocuklar öksüz kaldı. Ama şöyle bir söylenti de vardı kadın üzerine ev dükkan yaptırıyor bundan birkaç gün sonra da ayrılmak istediğini söylüyor. Sürekli o kuaföre gidenlerin anlattıkları bunlar tabi. Ama çok acı bir olay. Bu insanlar gözü dönmüş oluyor. Ne olursa olsun ailen bu adam kadar zarar veremez sana bir hatadır olmuş ailen de senin iyiliğini düşünür. Peki bu adam bu yaşta evlenmemiş mi boşanmış mı nedir yani.

ayyy canım yaa gordun mu sen bıde ay cok fena yaa düğünümde ona gitmıstım offf cok uzuluyorum haklısın yanı boyle seyler şakaya gelmez b..k yoluna gıder ınsan mazallah Allahım korusun

Ya canımm bizde tüfek seslerini duyduk koştuk yerde yatıyordu ambulans beklendi ama geçmedi o zaman sanki sonra götürdüler ben yukarıdan baktığım için boyunluk filan takmışlardı tanıyamadım bir gün sonra resimlerini görünce tanıdım. Zaten sonra olay yeri inceleme geldi 5 el ateş edilmiş yerlerine sayılar koydular anladım zaten kurtulamaz dedim çok yakından ateş etmiş. Lanet adam da zaten evinde kendini öldürmüş yazık 3 çocuk öksüz kaldı bu yüzden hiçbirşeyden korkmadan şikayet etmek lazım.

Ayyyynni ben. Sadece yas farklarimiz var, bende 25 onda 32. Ama ayni ben. Ayni biz yani. Baska tarifi olmaz. Onun dediyin laflarin hepsini hepsini hepsini benim "ciktigim" cocukta bana demisti.

Bos seyler bos. Duzelmiyorlar. Mantiksiz akilsizca careler bulmak istiyorlar guyaaa.... Bos ama. Hicbiri duzelmiyor. Olmuyor. Hep aynilar. Allah cezalarini versin onlarin.

Koskoca kadınsınız . Niye ailenizden bu kadar çekiniyorsunuz ki ? Zaten bi halt yapamaz. Ailenizden korktuğunuzu farkettiği için bu konuda sizi tehdit ediyor. Ben olsam bende tehdit ederdim. Mutlaka bi çevresi var belki ailesi , kızı varmış , arkadaşları var. Eğer böyle bişey yaparsa sizde çevresine ne kadar adi bi insan olduğunu anlatacağınızı söyleyin. O çirkinleşirse , sizde çirkinleşin. Bunlar başka türlü anlamazlar .

Peki siz nasıl kurtuldunuz?

Yapmadığımımı zannediyorsunuz,her yolu denedim nerdeyse ve her aklıma gelen şeylede tehdit ettim,tek yapmadığım kendi ailemle ve onun ailesiyle konuşmak,bundan sonra ilk yapacağımda bunlar olacak ve sonrada suç duyurusunda bulunmak.

Bence ailenize soyleyin, bu tarz tehditlere de kulak asmayin yoksa asla pesinizi birakmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…