- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
-
yanı demıyım demıyım dedım ama kuaforumu erkek arkadası kı yaslarınız benzer öldürdü av tufegıyle unutamıyorum kadını hayat doluydu haberlerede cıktı bu kadın ayrılmak ıstemıs ayrılmamıs kuafore gelmıs adam bı gel dısarı demıs vurmus cıktıgı gıbı... yanı korkutmayayım dıcem ama korkun ve cok yaklasmayın bu pıskopata guvenmeyın gorusmeyın lutfen lutfennn koruyun kendınızı
Amcaya bak sen :100: Emekliligine bisey kalmamis bu yasta macera pesinde
Eger bukadar rahatsizsaniz ve ailenize anlatmaktan utaniyorsaniz polise gidin. Hem sizin özel bilgilerinizi ne yapacak onu pek anlamis degilim. Cocukta degilsiniz evinize gelip kizinizla beraberdim ama o beni istemiyor mu diyecek. Insanlar yaslandikca cocuklasiyormus ya harbidende öyleymis.
Polise gitsem ailem yine öğrenecek hemde benden değil karakoldan,yani sonuçta kapıya bi polis gelir eve bi evrak gelir falan,hiç böyle bişiy yaşamadım ki kimseye duyurmadan halledebilirmiyim bu şikayet meselesini?
Evet aynen öyle diyor evine gelir herşeyi anlatırim diyor zaten bir kere gelmeye kalktı,manyaklığin yaşla başla ne alakası var.
Gercekten zor isiniz. Peki sikayette bulunacam deseniz? Belki isin ciddiyetini anlayip pesini birakir :/
Çok üzüldüm yaa :S
Korkulmayacak gibi değil.
Ama sanırım ailenin duymasından daha korkunç şeyler var düşünmen gereken.
Adam öldürmekten beter ederim demiş. Manyaksa yapar Allah korusun aklıma kezzap falan geldi
Bence ailen duysun bırak, sana bir şey olsa daha mı az üzülürler sanıyorsun?
yanı demıyım demıyım dedım ama kuaforumu erkek arkadası kı yaslarınız benzer öldürdü av tufegıyle unutamıyorum kadını hayat doluydu haberlerede cıktı bu kadın ayrılmak ıstemıs ayrılmamıs kuafore gelmıs adam bı gel dısarı demıs vurmus cıktıgı gıbı... yanı korkutmayayım dıcem ama korkun ve cok yaklasmayın bu pıskopata guvenmeyın gorusmeyın lutfen lutfennn koruyun kendınızı
Zor olduğu için çıkmazda kaldım zaten,bir buçuk senedir bunun mücadelesindeyim ve etrafımda kimseyede çaktırmadım,düşünün evde ailece oturuyorsunuz,tlinizde bir msj;aç kapıyı geliyorum!O anda naparsınız?Elim ayağım nasıl birbirine dolaşıyordu anlatamam,ağlasam ağlayamıyorum,arayıp bağırsam çağırsam evdekiler duyacak yapamıyorum,hemen odama gidip ellerim titreye titreye msj yazmaya uğraşıyodum,bazen bilhassa cvplamıyor,bazende,bekle gelince konuşucaz gibi daha da tedirgin edici cevaplar...yani bir sürü bir sürü psikolojik baskılar,insan olan mantığınıda kaybediyo çırpındıkça daha da batıyosun ama farkında diilsin,sadece o günü kurtarıyosun ve en kötüsüde ne biliyomusunuz çevrenizde kimseye anlatmadığınız için herşeyi içinize atmanız,dertleşip fikir alabileceğiniz kimse olmaması.
Şikayetçi olucam zaten ama daha önce de yazdım,bi süre var ve sonunda yine durum değişmesse şikayetçi olucam,inşaallah gerçekten korkağın biridir ve peşimi bırakır yoksa başka bi çarem de kalmıyo artik.
Olayı bana da anlatırmısınız?Canım ben canlı tanığıyım o olayın karşı apartmanımızın bahçesinde öldirüldü kadının orada yatışını hala unutamıyorum sokağımızın başındaki kuaför ve olay çok benziyor bende bunu yazaktım. Benim takıldığım bu yaşta adam bekar mı evli mi boşanmış mı durum nedir hiçbirşey candan daha değerli olamaz aileye söylese ne yapacaklar öldürecekler mi nereye kadar gidecek böyle aile bence önce bu adamdan kurtarmaya bakar evladını sonra hesabını sorar. böyle hayat geçer mi biz burada ne yapalım ailesine söyleyip savcılığa gidecek.
Canım ben canlı tanığıyım o olayın karşı apartmanımızın bahçesinde öldirüldü kadının orada yatışını hala unutamıyorum sokağımızın başındaki kuaför ve olay çok benziyor bende bunu yazaktım. Benim takıldığım bu yaşta adam bekar mı evli mi boşanmış mı durum nedir hiçbirşey candan daha değerli olamaz aileye söylese ne yapacaklar öldürecekler mi nereye kadar gidecek böyle aile bence önce bu adamdan kurtarmaya bakar evladını sonra hesabını sorar. böyle hayat geçer mi biz burada ne yapalım ailesine söyleyip savcılığa gidecek.
Bi laf vardir havlayan köpek isirmaz, insallah o misaldir. Keske ailenize anlatma cesaretiniz olsaydi. Ne yapabilirler ki döverlermi ? Yasiniz da kücük degil akli basinda koskoca kadinsiniz. Belkide ailenize anlatamadiginizi bildigi icin bu kadar kendinden emindir. Eger Allah korusun size bi zarar verecek olsa aileniz yaptiginiz hatadan cok size zarar geldigine üzülür. Yani karsinizda resmen bi psikopat var. Tek basina nereye kadar mücadele edebilirsinizki?
Olayı bana da anlatırmısınız?
ayyy canım yaa gordun mu sen bıde ay cok fena yaa düğünümde ona gitmıstım offf cok uzuluyorum haklısın yanı boyle seyler şakaya gelmez b..k yoluna gıder ınsan mazallah Allahım korusun
Biri var hayatımda,çıkmasını istediğim halde çıkmıyor,aramızda çok fark var pek çok bakımdan,bi hata yaptım onunla görüşmeye başlayarak,daha sonra farkına vardım ayrılmak bitirmek istedim,ama o istemiyor,bir buçuk senedir bunun mücadelesindeyim,ne desem ikna olmuyor,o zaman sen benimle oynadın,ben de seninle oynayacağım diyor.Evimi yerimi,kimlik noma kadar herşeyimi öğrenmiş,elim kolum bağlı sanki,inanın o kadar dil döktüm,yeri geldi kavga ettim hatta küfürleştik bile maalesef ama seni bırakmıycam diyor hala,öldürmekle bile tehdit etti.Beni sevdiğine falan inanmıyorum,işi inada bindirdi sadece,birazda yaş farkından dolayı bana saygı duymadığını düşünüyorum açıkçası!Ben olgun biriyim,otuzdört yaşındayım,o da elliüç yaşında ama ben yaşımı göstermiyorum,yanyanayken baba-kız gibi duruyoruz nerdeyse,benim fazla ilişki yaşamadığımı bildiğindende beni toy gibi görüyor sanırımm,düşüncelerimi sözlerimi pek kaale almıyor.Ailemi ne kadar önemsediğimi biliyor ve bunu da koz olarak kullanıyor,onunla az çok yakınlaşmamız oldu,bunu ailene anlatırsam nasıl bakacaksın yüzlerine diyor,halbuki abartılcak hiçbişiy yapmadım ki,ama bu bile ona göre bi koz,iyi o zaman ailene de öyle söylersin diyor,sen benim namusumsun,bunlar senin için normal olabilir ama benim için değil,seni yarı yolda bırakmıyorum evlenmek istiyorum diyor,bende bırak diyorum benim ALLAH tan başka kimseye verecek hesabım yok diyorum yine aynı yine aynı.Neyse bakalım bi anlaşma yaptık iki ay önce,o tamamen uygun şartları oluşturup karşıma öyle çıkacak ve ben sırf inadımdan hiç düşünmeden ona hayır demiycem,düşünücem,degerlendiricem,o da cevabım ne olursa olsun saygı gösterip kabul edicek-mişş..Hiç ihtimal vermiyorum,beni yine rahat bırakmayacağını düşünüyorum,o na da dedim zaten eğer o zaman da beni rahat bırakmazsan ya sen öldür beni,ya da ben öldürürüm kendimi,mücadeleye gücüm yok artık emin ol bunu yaparım dedim.Yaşamadan bilinmiyor hiç bişiy,çok yıprandım aslında ve etrafimda kimseye anlatamıyorum,utanıyorum çünki hiç bana yakışmayan şeyler yaptım,çok pişmanım çok..
Canım olay şöyle olmuş. Adam 60 küsür yaşlarında kadında 40 küsür yaşlarında kadın zaten bizin sokağın başındaki kuaförün sahibiydi. Biz silah sesi duyduk birkaç el koştuk adamı ben göremedim ama karşı apartmandakiler görmüş polisi ambulansı aradılar kadın öylece kanlar içinde yatıyordu kadını sonra ambulans geldi götürdü ama maalesef kurtarılamadı adam da kaçarken görülmüş evine gidilmiş adam da intihar etmiş tüfekler filan. Adam ile kadın 1.5 senedir çıkıyormuş kadın ayrılmak istiyor ama adam bırakmıyor o gün de gel sokağa konuşalım diyor kadın geliyor ve olay yaşanıyor adam evliymiş ama boşanmak üzereymiş iki çocuğu varmış, kadın boşanmış 3 çocuğu var o çocuklar öksüz kaldı. Ama şöyle bir söylenti de vardı kadın üzerine ev dükkan yaptırıyor bundan birkaç gün sonra da ayrılmak istediğini söylüyor. Sürekli o kuaföre gidenlerin anlattıkları bunlar tabi. Ama çok acı bir olay. Bu insanlar gözü dönmüş oluyor. Ne olursa olsun ailen bu adam kadar zarar veremez sana bir hatadır olmuş ailen de senin iyiliğini düşünür. Peki bu adam bu yaşta evlenmemiş mi boşanmış mı nedir yani.
Teşekkürler bilgilendirdiğin için,evet durumumuzda benzerlik varmış,o olaydaki adamla benimkinin durumu aynı ama benimle o kadının uzaktan yakından alakası yok,ben kesinlikle en ufak bir hediyesini bile kabul etmedim onun.Benimkinin de başından bi evlilik geçmiş,iki çocuğu var.
Ayyyynni ben. Sadece yas farklarimiz var, bende 25 onda 32. Ama ayni ben. Ayni biz yani. Baska tarifi olmaz. Onun dediyin laflarin hepsini hepsini hepsini benim "ciktigim" cocukta bana demisti.
Bos seyler bos. Duzelmiyorlar. Mantiksiz akilsizca careler bulmak istiyorlar guyaaa.... Bos ama. Hicbiri duzelmiyor. Olmuyor. Hep aynilar. Allah cezalarini versin onlarin.
yerinde olsam aileme anlatırım,onlardan başka seni karşılıksız sevecek koruyacak kimse olmaz inan
Koskoca kadınsınız . Niye ailenizden bu kadar çekiniyorsunuz ki ? Zaten bi halt yapamaz. Ailenizden korktuğunuzu farkettiği için bu konuda sizi tehdit ediyor. Ben olsam bende tehdit ederdim. Mutlaka bi çevresi var belki ailesi , kızı varmış , arkadaşları var. Eğer böyle bişey yaparsa sizde çevresine ne kadar adi bi insan olduğunu anlatacağınızı söyleyin. O çirkinleşirse , sizde çirkinleşin. Bunlar başka türlü anlamazlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?