Bitsin istiyosun ama bitmiyo,bitirmiyo...

tıpkı eski sevgilim neler çektiğini çok iyi anlıyorum aynısını oda bana yapardı abine söylerim annene söylerim...seni şöyle rezil etçem böyle yapçam..ben ezik durdukça abarttı.. en sonunda bana birdaha bu tarz msj atarsan savcılığa veririm seni şantaj tehdit kaç yıldan başlıyor biliyomusun dedim ,hem ailemede istediğini söyle olan sana olur ben kızlarıyım bi gün kızar ikinci gün sararlar tekrar.. ama senin ağzına afedersiniz sıçarlar dedim kurtuldummu hala arıyor ama bakmıyorum tele kuzu olmuş şekilde aflar diliyor msj atıyor cvp vermiyorum.

Ya ilk zamanlar biraz yakınlaşmalarimız oldu sadece ama kesinlikle ileri gitmedik,ya su an yazarken bile kötü hissediyorum o aralar öyle büyuk vicdan azabı duymaya başladim ki,bir an önce bu hatadan dönmeliyim ben bu adamla bi gelecek düşünmüyorum öyleyse ne ona ne de kendime yazık etmiyeyim bir an önce bitireyim güzellikle dedim,ondan hiçbi kötü tavır ve harekette görmüyodum bunu da belirteyim,neyse bu ayrılmak istemedi senin sinirlerin bozuk biraz kendi kendine kal düşün gibi şeyler söyledi.Ya biz bide o ara ortak bi iş yapıyoduk o ara yani en az ayda bir falan görüşmek durumundaydık tabi ben her konuşmamızda hep ayrilıktan bahsediyorum o kabul etmiyo falan,sonra ben iş alakamıda kestim işte o ara takip etmiş beni ve sonrasıda geldi işte..

Yorumun için teşekkürler,evet hemen aileyle tehdit ediyorlar,hele ki pekte başına buyruk biri değilsen tamamdır en büyük koz!Tahmin ediyorum senin yaşın genctir,inan ki ben de daha genç yirmili yaşlarda biri olsaydım ailemden bu kadar çok utanmazdım belki,olsun kızım daha cahilsin olabilir bu yaşta herkes hata yapabilir deyip kabullenmeleri ve seni mazur görmeleri daha kolay olabilirdi,ama ya ben,ya karşımdaki insan?O artık tamamen bi kurt olmuş bense saf koyun,yani resmen buna benzetiyorum kendimi artık,ona yem olmamak ama bi yandanda çobana bu saflığimi da belli etmemek,akıllı bi koyun gibi davranmak çabası içindeyim,aynen durumum böyle.

Bir şeyi merak ettim internette mi tanıştınız bu adamla? Karşısında kararlı durun gerekirse savcılığa da dilekçe verin inşallah peşinizi bırakır, Allah yardımcınız olsun.

Evet maalesef internette tanıştım ama flört amaçlı biyer degildi,sohbet kendiliginden gelisti,bi kac ay sonra bulustuk ancak. Teşekkür ederim inşaallah bırakır daha fazla uzamadan sorunsuz bi şekilde.

Hakaret etmedim sana, yaptiginin ne kadar sacma bi korku oldugunu anlatmak icin tutup sarsmak istedim. Ama yazdigin cevaplara bakiyorum, ne desek bos. Zarara kendi razi olana merhamet edilmez.

bence herşeyi göze al, savcılığa ver ve bitir. kaç yaşına gelmişsin çocuk değilsin HER GÜN BU KORKUYLA YAŞAYACAĞINA Bİ KERE YAŞA BİTSİN... ailene de tanıştık baktım dengesiz ayrıldım o da kabullenemedi böyle yaptı dersin.

Hakaret etmedim sana, yaptiginin ne kadar sacma bi korku oldugunu anlatmak icin tutup sarsmak istedim. Ama yazdigin cevaplara bakiyorum, ne desek bos. Zarara kendi razi olana merhamet edilmez.

Korku saçma evet ama bu utanç düşüncesi saçma mı sence,eger saçmaysada ben daha mantiklı fikirler duymak için konu actim buraya zaten,ne desek boş lafını kendi adına kullan lütfen çünki ben burda yapılan tüm yorumları okuyor ve önemsiyorum,hepsindende bir sonuç çıkartıyorum.

Ben olsam cesaretimi toplar aileme anlatırdım, sonra da polise... Tabi polis için tehditlerini bir şekilde çaktırmadan kayda alsanız süper olur.

tam bı pıslıge bulasmıssın..allahım gurursuz ınsanla karşılaştırmasın..

benımde zamanında böyle yakama yapışıp tehdıtler savuran bı sevgılım olmuştu..

hayatımı zehır ettı,suan sankı o günlere döndüm..

ben kurtulmak ıcın herkese herseyımı anlattım,tehdıt edebılecegı hıcbıse kalmadı..

sonrasında başkasıyla bırlıkte olup evlendıgımı duyunca kurtuldum..

sımdı yolda görse kaş altından ımalı ımalı bakar,butun sınır sıstemım altüst olur..

boylelerını allah bıldıgı gıbı yapsın..psıkopatlar!

Ben anlamadım babanız yaşındaki adamla yakınlaşmışsınız tamam sizi bağlar da niye aileye benim böyle bi'ilişkim oldu demeye utanıyosunuz? O adamın elini tutarken de vardı aileniz. Saçma geliyo oyüzden kulağa.

Kocaman kadınsınız 20 yaşında olsanız hata diyeceğim de artık ufaktan ayaklarınızın yere sağlam bastığı yaşlardasınız.

Elin azgın teke sendromuna yakalanmış adamına boyun mu eğeceksiniz böyle. Korktuğunuzu öyle bi'belli etmişsiniz ki liseli kızlar gibi sizi ailenizle tehdit ediyo:44:

,
Teşékkürler,zaten en son çare bu elbette,herhangi bir şekilde karşıma çıktığı anda eğer hala aynı fikirdeyse bunu yapacağım,hatta şöyle yapıcam,aileme herşeyi anlattım şimdide savcılığa gidiyorum inanmıyosan yine takip et ve gör.Ya zaten ben ona dedim,bak kamil beni ailemle tehdit edip duruyosun ama artık ailem herşeyi öğrendikten sonra artık sen benden kork,bakalım sen mi rezil oluyosun ben mi dedim,genc bi kızı var bildiğim kadarıyla,madem benimkiler herşeyi öğrenecek,seninkilerde öğrensin en başta da kızın ve kardeşlerin,peki sen kızının yüzüne nasıl bakacaksın bi baba olarak dedim.İşte işler o raddeye gelmeden bitsin istiyorum anlatabiliyomuyum,ne benim ailem ne onun ailesi rencide olmasin istiyorum bu yüzden farklı çözüm yolları arıyorum sadece yoksa korkudan falan değil rezillik olmasın.

Hasta sapik birak soylesin. Baslangicta hoslandim sonra olmayacagini anlayip vazgecince yediremedi iftira ediyor dersin. Havlayan kopek isirmazmis sen de onu tehdit et bakalim ne diyecek

Çok iyi demissin. Ayni korkuyu biraz da o yasasin. Bakalim nasil oluyormuş. Çok da bulaşma biraz korkut yeter.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam cesaretimi toplar aileme anlatırdım, sonra da polise... Tabi polis için tehditlerini bir şekilde çaktırmadan kayda alsanız süper olur.

Ah o öyle kurnaz ki,bana msj yoluyla öldurme tehdidinde bulunmadı hiç,tlde konuşurken yaptı hep ve benim tlde bilemiyorum her tlde öylemi,ses kaydına başladığında sinyal veriyo ve o da tl kullanıminı çok iyi biliyo hemen anlıyo kayda geçtığimi,ayrıca ben onun hıçbi msjını da saklamadim tlmde çünki hep el altında,yegenim falan oyun gbi şeyler için aldığında kurcalarken rastlar diye saklayamadım ama o benim işine yarayacak bütün msjlarımı saklamış kendi gönderdiklerini de silmiş,gerçi msjlar kayıtlarda çıkıyomuş diye biliyorum,ona da dedim zaten silmen farketmez gerekirse çıkartırim dedim ama o zaten çekinmiyo savcıliktan falan,ver nolcak sanki ifademi alıp bırakırlar sonrasını sen düşün diyo,tam bi bela işte.

Elinizde öldürme tehdidine dair delil olursa yaklaşmama cezası verirler sanırım. Ya şimdi öyle konuşmak kolay, polisi işin içine karıştırdın mı çoğu tırsar kaçar zaten. Anca sanal erkeklik taslarlar. Tabi ben şimdi bildiğimiz örenklerden veriyorum, yoksa Türkiye'de 3. sayfa haberlerini hepimiz biliriz, sapkın bir aşkı olup cinayet işleyenler hakkında. Siz daha iyi tanıyorsunuz onu, blöf mü yapıyor, ciddi psikolojik sorunları mı var, bizden daha iyi bilirsiniz.
Telefon numaranızı değiştirin. İletişimi kesin. Yüzyüze görüşme ihtimaliniz varsa onu da bir şeklide atlatmanız lazım. Uzak durmakta fayda var böyle tiplerden.

Son düzenleme:

genç derken bende 26 yaşındaydım tüm bunlar olurken.. ve tıpkı dediğin gibi ailesine değer veren aile tepkisinden korkan biri olduğumu biliyorduu..oda 30 küsür yaşındaydı.. ben ona birazda bana davrandığı gibi davrandım.. o beni tehdit etti bende onu ettim ,senin ne kadar psikopat biri olduğunu anlatırım herkese diye..çünkü çevresi tarafından sevilen biriydi güya..birazda bundan korktu.. oda sizdeki şahıs gibi direk öldürürüm asarım keserim değilde,artık kadın cinayetlerini işleyenlere hak veriyorum gibi üstü kapalı msjlar veriyordu.. lütfen sende korkma ailenden birine bahset durumdanda bir gün kızarlar,iki gün kızar üçüncü gün seni korumaya çalışırlar...

Sana geçmiş olsun,darısıda benim başıma,zaten bana da o yol görünüyo artık maalesef herkes herşeyi öğrenecek ve ben zaten yıpranmıştim iyice kötü olacağım bi müddet.Ya insan sevdıgine böyle yapar mı,bu adam arabeske bağlamış iyice seni kimseye yar etmiycem falan diyo,en başta böyle biri değildi hatta gırgır yapıyorduk aramızda,yok canım olur mu öyle şey zorla güzellik olmaz bana istemeye istemeye geleceksen hiç gelme falan diyordu sonra sonra ciddi söylemeye başladi bunu,sen beni sevmiyorsun sadece takıntı yaptın bi inat uğruna beni de kendini de mahvetme dediğimde,nerden biliyosun mahvolacağımizi belki çok mutlu olacağız diyo psikoloğa git dedim tamam birlikte gidelim o zaman dedi.Yanında bi erkek göreyim seni mahvederim falan gibi zırvalıklara sardı,yani aileme söylesem bile peşimi bırakmaz da bu sefer onlarada rahatsızlık verirse?ALLAH ım iki ucu pisli degnek bazen çok umutsuzluga kapıliyorum.

benımkı kardesımın kocasının arkadaşıydı,bı erkeğe anlatmak utanç verıcı olsada,bak hıcbıseyden korkmuyorum dıyıp anlattım..

ben eskı kız arkadaşına bıçak cektıgını ogrenınce anında soğudum,o andan ıtıbaren kurtulma cabalarım başladı,aşk bırden yok oldu..döt korkusu geldı

bırde bana dıyordu kı,mısal gazetede bı kadının bı erkegı aldattığını okuyorum,hemen sana telefon açıp,bunları sen yapmışsın gıbı davranabılırım..

bunları duyunca ruh halınden suphe duymaya başlamıştım..ama bı yandan da,aayy benıde kıskanırmış ne güzel dıye düşünüyordum..

ama bı ınsanın karakterını ayrılırken ölcebılıyorsun asıl..

bazen asktan,ıpuclarını kacırabılıyorsun yada mala bağlıyorsun..

sonra ugras dur..

Arkadaşım çok haklısinız yaşım itibariyle yaptığım şeyden daha bi utanç duyduğumu ve fazla ilerlemeden hatamın vicdan azabımin farkına varıp dönmeye çalıştığımı belirttim zaten.Ya ALLAH aşkına hangimiz istersek elli yaşına gelelim ailemize kardeşlerimize rahat rahat anlatabiliyoruz özel hayatımizı?Ancak evlilik düşündüğümüzde açabiliyoruz konuyu diymi?İşte benimkiside daha zor bi durum ya,bu ýüzden ağır geliyor diyorum,kolay mı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…