aslında o aklıma geldi ama onun için sıra falan bekliyorsun galiba belli bir grup oluyor onların yarışması bitince seni alıyorlar galiba. Ben uğraşmak istememiştim o yüzden. Bazen de arada kaynayabiliyormuşsun :))
yliss, bugün dukan yaptım şişliklerim gitsin dedim başım ağrıyor acayip neredeyse hiç karbonhidrat tüketmedim ondan sanırım. Yarından itibaren de yasaklar getirdim kendime sıkı diyete başlıyorum sıkı derken karatay yapcam istediğim kiloya inene kadar. Arada dışarda yemem falan gerektiğinde de ekmek tüketmeden yicem. Geçen sene ben karatay yaparken arkadaşlarla burger kinge gidiyorduk mesela orda kızarmış tavuk yiyordum ekmeksiz satılanları var onların. Salata da oluyordu ama onu yiyesim gelmiyordu sonuçta insanız arada kaçamak yapmak isteyebiliyoruz. Bende ekmeksiz yapıyordum kaçamaklarımı. Ekmek hamur işi, kalorili şekerli gıdaları kesinlikle tüketmeyeceğim.
Bu sefer çok kararlıyım. Gaza da geldim açıkçası nasıl gaza geldim biliyo musun eski zamanlarımı düşündüm. Senle de konuşmuştuk, sende çok iradeli olduğunu söylemiştin. Eskiden hep 49 kiloydum sebebi de akşam 6 dan sonra ağzıma tek bir lokma koymuyordum bazen çok ısrar edenler oluyordu bazen misafirliğe falan giderdik akşam çayına. Ben sadece çay içer yanında getirdikleri tatlı hamurişi gibi şeyleri yemezdim o kadar çok ısrar ederlerdi ki ama yine de yemezdim. Şimdi ise akşam eve geliyorum annem yemek yapmış oluyor yiyorum oysa ben akşamları hep 1 kase yoğurt yemek istiyorum. Ama yemek var diye bir ton yemek yiyorum üstelik çok da acıkmış oluyorum. 1 kase çorba iç 1 tabak yemek ye derken hiç kilo veremiyorum oysa 1 kase çorba yeter de artar akşam yemeği için. Annem yemekler boşa gider falan diyor ondan yemek zorunda hissediyorum kendimi ne saçma oysa. Yemek zorunda değilim ki kaç kere anneme yemek yapma dedim o da dedi baban açlıktan mı ölsün yapmayım da

Sonra düşündüm deli miyim neyim yemek zorunda değilim ki onlar yesin ben 1 kase yoğurt yiyeyim içine de 1 kaşık keten tohumu atarım fıstık gibi. Ben eskiden gündüz dışarda yiyerek sabahları da doya doya yiyerek ki o zamanlarda ekmeği de çok tüketiyordum karatay ve dukan yoktu o zamanlar varsa da ben bilmiyordum sadece akşamları 1 kase yoğurt yiyerek ayda 2-3 kilo vermiştim. Üstelik bu sefer ekmek falan da tüketmiyorum daha fazla da verebileceğimi düşünüyorum. Yoğurttan sıkılırsam da 1 kase nesfit yerim. Yarın yemekhanede pilav makarna mantı gibi şeyler çıkarsa da yemeyeceğim sadece bulgur pilavı serbest. Artık şey gibi düşünüyorum sanki bana şekeri ekmeği hamur işini aburcuburları doktor yasaklamış yiyemiyorum gibi. Nasıl doktor yasak diyince insan birden iradeli oluveriyorsa, biz de öyle olmalıyız illa doktorun yasaklamasına gerek yok ya.
Ben yine aynı benim,sende yine aynı sensin sonuçta eskiden iradeli idik, demek ki içimizde irade vardı o hala içimizde bir yerlerde sadece dışarı çıkarmamız lazım. Düşünsene tartıda 49-50 kiloyu gördüğümüzü manken gibi :)) Süper olacak yaa her giydiğimiz yakışacak :)) Yeni kıyafetler alırız hem, bir de 3-4 kilo verince acayip motive olacağız :)) mutlu olacağız bir an gözünün önüne getir :)) Ama işte o zamana kadar istemesek de iradeli olmalıyız, içimizde bu güç var zaten sadece kullanacağız yarın itibari ile tamam mı :))