Bitti artık

3 yılmı oldu ne oldu bikere bile dinledimi bu kadın bizi :110: dr a gittinmi elif yok eşini takma elif dinledin mi yok nişanlılık evlilik gibi olmaz dedik inandın mı yok :KK14:
E sen bizden ne istiyorsun, burda kadınlarla hiç muhatap olmasını istemiyorum diye milyon kerede yazsan sana kocana faydası varmı?

Elifin ruh hali iyi değil sadece,buraya yazıp içini döküyor,biz ne kadar kızsakta söylesekte fikirlerini değiştiremeyiz..
ne yapmalı peki?
konusunu görüyoruz.
hadi belki bu sefer bi yardımımız dokunuz diyoruz.
bikaç bişey yazıyoruz.
damarına basıldı mı başlıyor saydırmaya.
işine gelen yorumları cevaplıyor vs.
cidden sinir harbi.
hakikaten sanırım görmemezlikten gelsek iyi olacak.
şahsen ben hep yardım niyetiyle yazdım kendisine onlarca kez.
yarısında çok sert tepki verdi.
eh hadi psikolojisi bozuk dedim alttan aldım çocuğu.
ama insanların sabrını çok zorluyor cidden.
ne maksatla sürekli bdv de hiiç anlamış değilim.
cidden bu kadar tepki göre göre yazmak normal mi sence?

Onun için yardım alması lazım..

eğer dediğiniz gibi hastaysa bu platform onu daha da piskozlu hale getiriyor. çünkü herkes çok sert bir dil kullanıyor elife karşı çünkü anlamak konusunda çok dirençli. kanımca böyle bir insan tedaviyi de kabullenemez basit önerileri bile kaale almıyorken. ayrıca akademik bi personelmiş galiba. bu kafayla insan bırakın makaleyi işi gücü günlük rutinini bile gerçekleştiremez.
bazıları diyor ki bırakın rahatlasın. ben elifi rahat bıraksam başkası bırakmayacak.çünkü herkesi sinir ediyor. burası bi terapi merkezi filan değil.

eğer dediğiniz gibi hastaysa bu platform onu daha da piskozlu hale getiriyor. çünkü herkes çok sert bir dil kullanıyor elife karşı çünkü anlamak konusunda çok dirençli. kanımca böyle bir insan tedaviyi de kabullenemez basit önerileri bile kaale almıyorken. ayrıca akademik bi personelmiş galiba. bu kafayla insan bırakın makaleyi işi gücü günlük rutinini bile gerçekleştiremez.
bazıları diyor ki bırakın rahatlasın. ben elifi rahat bıraksam başkası bırakmayacak.çünkü herkesi sinir ediyor. burası bi terapi merkezi filan değil.
valla ben de anlamıyorum.
rahatlıyorum diyor kendisi.
dediğin gibi ciddi rahatsızlıkları var.
git tedavini ol değil mi.
bdv de meydan harbi yapacağına.
bak diğer konusunda ona eşine mesafeli aldırmaz davran filan diyenler oldu.
dinlediği yorumlar,uyguladığım dediği şeyle bunlar işte.

Neyse tamam bana söz verip tutmaması normalse haklısınız diyorum
önceki konularına hiç bakmadım ama bir bayan olarak durumun hangi noktalarının sizi incittiginin farkındayım belliki okadindan hoşnut değilsin belki tavırları duruşu size ters geliyor eşinizin de ona fazla değer verir gibi uzun konuşup samimi oluşu ve bunu belirtip uyardığınız halde sizi kayideye almayişı gerçekten çok gıcık bence eşinize bana verdiğin değer bukadarmış bundan sonra sende benim Îçin bukadarsin deyip sizde onu rahatsız edecek derecede ucu akrabaya dokunan biriyle uzun sohbetler yapın o kendini yesin birazda eğer bir eş birşeyden rahatsizsa vardır nedeni dikkate alınmak zo ru n daa :*

ne yapmalı peki?
konusunu görüyoruz.
hadi belki bu sefer bi yardımımız dokunuz diyoruz.
bikaç bişey yazıyoruz.
damarına basıldı mı başlıyor saydırmaya.
işine gelen yorumları cevaplıyor vs.
cidden sinir harbi.
hakikaten sanırım görmemezlikten gelsek iyi olacak.
şahsen ben hep yardım niyetiyle yazdım kendisine onlarca kez.
yarısında çok sert tepki verdi.
eh hadi psikolojisi bozuk dedim alttan aldım çocuğu.
ama insanların sabrını çok zorluyor cidden.
ne maksatla sürekli bdv de hiiç anlamış değilim.
cidden bu kadar tepki göre göre yazmak normal mi sence?

Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz,sorun şu ki elif saptanlı bir şekilde ikna olmuyor..
Yardım al dedik tamam dedi,bu seferde eşim gitmez dedi.
Madem eşi gitmiyor kendisi gidecek destek alacak,yoksa daha diplere vuracak.
Böyle oluncada bu evlilik saçma sapan sebeblerden dolayı çatırtıyor maalesef..

Tedavi tek taraflı olmasın ama eşi kabul gitmezmiş..
Her konusunda dedik yardım al diye ısrarla gitmiyor..
Bizler ne kadar faydalı olabiliriz kendisine..

en sonunda gelinen nokta bu:))
evet banlandığını biliyorum kaç sefer.
yalnız şunu farklı düşünüyorum.
elif içinde bulunduğu durumu idrak edemiyor.
tek derdi günü kurtarmak.
tek istediği eşi kadınlardan uzak dursun.
defaatle bunu yazdı.
hiç evliliğiyle gelecekleriyle ilgili geniş anlamda yorumları oldu mu.
hayır.
sorulduğunda kadınlarla az konuşssun istiyorum diyor.
bin kere filan yazdı bunu.
ittire kaktıra yürüyen evliği uzun sürmeyecek ne yazık ki.
hiçbir dediğimizi önemsemedi ciddiye almadı.
ben de dedim ona rahatlamak için mi yazıyorsun diye evet dedi.
dediğin gibi çok yalnız.
burada çoğu üye tarafından ağır şekilde eleştirilmesine rağmen yine de bdv ye konu açıyor.
ben bu kadar tepki gördüğüm bir platforma tövbe yazamam böyle ısrarla.

Dediginiz gibi gunu kurtarma pesinde belki su anda isine gelen de bu.Dusunuyorum daha senesi dolmayan evliligimde boyle krizlerim olsa oncelikli olarak ileriyi gormem ya da gormek istemem.Daha fazla ustune gitmek bize birsey kazandirmiyor.Kendisi yasayip gorecek...Biz elimizden gelenin fazlasini yaptigimizi dusunuyorum.Gerisi kendisine kalmis.

Bende tam yazacaktım,acaba çocukluğu nasıl geçti..
Temelde o dönemler çok önemlidir ..
bi de sen sormuş ol bakalım.:))
belki cevap alırsın
daha önce de özellikle sordum bunu ve asla cevaplamadı.
sadece bir kere değil yani.
çünkü ailevi durumunun da etkisi var bugünkü halinde.

bi de sen sormuş ol bakalım.:))
belki cevap alırsın
daha önce de özellikle sordum bunu ve asla cevaplamadı.
sadece bir kere değil yani.
çünkü ailevi durumunun da etkisi var bugünkü halinde.

Mutlaka var, tüm tepkilerimiz çocukluğumuzun yansıması aslında .. Ben de sormuştum bu tarz sorular daha önce .. Benim cevap alabildiğim sadece ailesi bir boşanma durumunda kızlarının yanındalar .

elif hanim diyelim ki eşiniz artık yeter senden bıktım dedi ya da başka birine aşık oldu boşanmak istedi
o zaman ne yapacaksınız
mecbur ayrilacaksiniz
bence artık kaybetme korkunuzu yenmek için özgüven sorunu için
psikolojik destep alın
adamdan ayrilsaniz o da ikinci kez evlense paranoyak gibi onları da takip edip ona niye yakın davranıyor diye dert edersiniz

Neden taktın ki o kadına ? Güzel mi ? Eğitim li mi ? Sempatik mi ? Hangi açıdan senden üstün ? :)
Böyle yaptıkça eşinin daha çok dikkatini çekiyor ama bunu bil.

yok ya bi insanın bu kadar anlayış kıtlığı yaşaması normal değil. amaç trollük bence. eliff kendince amacına ulaşmaya çalışıyor ama polemik yaratan kendisi. onca kişinin işi yok elife karşılar. elif haklı herkes elifin üstüne gidiyor. vah vah.
Bizimle acaip dalga geçiyor gibi hissediyorum

Lorena konularını bulup okudum.
İki kez ayrılmışlar, hatta brinde terk edilmiş.
Bir konusunda sürekli ölümden bahsetmiş.

Eşinden bu yüzden ayrılamaz. Bir kere yaşadı o acıyı.
Terk edilirse veya ederse yaşayamaz kaldıramaz
Bu iyi bir ruh hali değil.

Ben de bazen dayanamıyorum konularına
Dalga geçesim bile geliyor hatta adama acıyorum ne yalan söyliyim
Ama eski konularını okuyunca sana da üzüldüm Elif
Bu arada terapiye başlamışsın noldu işe yaradı mı yada devam ettin mi elifff_____ elifff_____

Eşin yıllardır değişmemiş, değişmeyecekte
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin canım
Olan sana oluyor
Sonra bir bakmışsın eşinin ailesi seni komple istemiyor
Sonra da bir bakmışsın hoop terk edilmişsin
Bunun önüne geçmek senin elinde

Elif'in konularına hep aynı şeyi yazıyorum ama arkadaşlar Elif'in kocası da Elif kadar kıskanç. Elif'in kantine inmesi, erkek akrabalarıyla görüşmesi falan yasak. Dahası Elif kız arkadaşlarıyla "fazla" görüştüğünde bile problem oluyor. Elif kocasının kurallarına uyuyor ama kocası aynı kurallara uymuyor problemler buradan çıkıyor. Terapi cidden şart ama sandığınız gibi sadece Elif'e değil.

Konu sahibesinin talebi üzerine konu kapatıldı.
Yalnız hanımlar sizde çok hoşsunuz, elif burada benzer konular açar, konu açma kısıtlaması yok, bugün kavga ettim diye açar, yarın barıştım diye açar, konu açma diyemeyiz böyle bir sınırlama yok çünkü lakin madem bu kadar kızıyorsunuz, troll bile diyorsunuz elife neden 28 sayfa yorum yapıyorsunuz?
Yorum yapmazsanız konu diye de birşey olmaz, bu cevap verme isteği nedir?

Elif'le eşi aslında birbirine uygunlar, kısıtlama, birbirini kıskanma konusunda aynılar, onlar bu hallerinden memnun, Elif'in tek yaptığıysa kendisinin de ifade ettiği gibi anlık yazıp rahatlamak.

Back
X