Bitti artık

Elif mesele şu ki, kimse sizden bir anda değişmenizi beklemiyor.
Kaç yıldır forumdasınız? 3 sene rahat olmuştur lorena'yla birlikte değil mi?

3 senedir konularınızın muhteviyatı hep aynı. Yaptıklarınız hep aynı. Size yazılanlar hep aynı. Sizin değişmek için zerrece niyetiniz yok. Tek yaptığınız rutin bir döngü içinde benzer şeyleri yazmak, nişanlınızla/eşinizle barışmak, küsmek, benzer şeyleri yazmak, barışmak, küsmek.

Fark şu ki siz aldığınız hiçbir tavsiyeyi uygulamıyorsunuz. Bir kulağınızdan girip diğerinden çıkıyor ve hayatınızı hep aynı döngüde yaşıyorsunuz.
O döngü bir gün kırılacak ama umarım siz de o döngüyle beraber kırılmazsınız.
Uygulamadım demedim ki uyguladım ama olmadı yani hep bi yerden sonra başarısız oldum geriye sardı herşey
Elif bırak konuşsun,sen sadece uzun konuşmalarına takılıyorsun..
Kaç yıldır buradasın hep aynı sıkıntıların var,biraz relax olmayı denesen..
Evet aynen öyle samimiyet getireceğini düşünüyorum çünkü bunun

Konum niye kapansın göz ardı ettim bazılarını onların derdi polemil çünkü
Ayrıca herkes burda konu açıyo değilmi herhangi bir dertte yana, kim burda söylenenleri tam olarak uygulayabiliyo? Tavsiye almak yorum almak rahatlatır hatta az olsa sa etki eder ama kimse zaten birden değişip burda söylenenleri uygulayamaz
senin ilk konun değil ki elif.
taa lorenay ken seni takip edenler var.
onlarca konun var.
binlerce yorumun var.
hangi birine hak verdin.
hangi birini dikkate alıp üzerinde düşünüp hayatında değişiklik yapmaya çalıştın?
yeni üyeler seni bilmiyor ve o andaki konuna göre yazıp geçiyor.
ama ya bilenler.
ya dinlemediklerin önemsemediklerin.
bir yerde kimsenin sabrı kalmadı gibi sana:))
açıkcası bu kadar tepki göreceğini bile bile halen ve ısrarla aynı içerikli konu açabilmen de takdire şayan.
gerçi ne ise yarıyor senin açından hala çözebilmiş değiliz.
muhtemelen öyle yazıp rahatlamak amacındasın.
ne kendini ne eşini ne evliliğini sağlıklı ve mantıklı bir şekilde değerlendirdiğini düşünmüyorum.

Bu kadının konularına o kadar yardım etmeye çalıştım ki, resmen izi trolleyince fark edince kendime çok kızıyorum.
Göz ardı etmiş çok umrum valla.
Her hafta bir konu aç, resmen 3 yaşındaki çocuğun anlayacağı şeyleri 9966641515284841852 kere anlattır kendine.
Milleti bezdir, bir de dertleri polemik de.
Ay bir git, az ötede oyna yahu.
yok ya bi insanın bu kadar anlayış kıtlığı yaşaması normal değil. amaç trollük bence. eliff kendince amacına ulaşmaya çalışıyor ama polemik yaratan kendisi. onca kişinin işi yok elife karşılar. elif haklı herkes elifin üstüne gidiyor. vah vah.

senin ilk konun değil ki elif.
taa lorenay ken seni takip edenler var.
onlarca konun var.
binlerce yorumun var.
hangi birine hak verdin.
hangi birini dikkate alıp üzerinde düşünüp hayatında değişiklik yapmaya çalıştın?
yeni üyeler seni bilmiyor ve o andaki konuna göre yazıp geçiyor.
ama ya bilenler.
ya dinlemediklerin önemsemediklerin.
bir yerde kimsenin sabrı kalmadı gibi sana:))
açıkcası bu kadar tepki göreceğini bile bile halen ve ısrarla aynı içerikli konu açabilmen de takdire şayan.
gerçi ne ise yarıyor senin açından hala çözebilmiş değiliz.
muhtemelen öyle yazıp rahatlamak amacındasın.
ne kendini ne eşini ne evliliğini sağlıklı ve mantıklı bir şekilde değerlendirdiğini düşünmüyorum.
Evet rahatlıyorum bu bir gerçek ama insanların bıkması yılması benim sorunum mu sence

Uygulamadım demedim ki uyguladım ama olmadı yani hep bi yerden sonra başarısız oldum geriye sardı herşey
O uygulamak olmuyor işte :)

Bence sizin evliliğiniz uzun bir süre bitmeyecek. Bittiğinde, ki eşiniz bitirecek veya eşiniz yüzünden bitecek, psikolojik olarak harap olmuş, sinir hastası, nevrotik, histerik bir kadın olarak kalacaksınız.
Bunun olmaması sizin elinizde ama sizin umrunuzda bile değil.

Biliyorum hep söyledik bunları kendisine..

Konuştuğu kişilerede güvenmiyorsun sen değilmi..
Hanım abla mesele konuştuğu kişilere güvenmemek değil.
Konuştuğu kişilerin dişi olması.

Ya elif adamın bayılan öğrencisini hastaneye götürmesini sorun eden biri, dişi diye. Daha ne olabilir?

O uygulamak olmuyor işte :)

Bence sizin evliliğiniz uzun bir süre bitmeyecek. Bittiğinde, ki eşiniz bitirecek veya eşiniz yüzünden bitecek, psikolojik olarak harap olmuş, sinir hastası, nevrotik, histerik bir kadın olarak kalacaksınız.
Bunun olmaması sizin elinizde ama sizin umrunuzda bile değil.
uzun sürmez shot ne yazık ki.
herşeyin bir dayanma kapasitesi var.
evliliklerin de eşlerin de.
birgün dan diye bitirecek eşi.
o zaman anlayacak işin ciddiyetini.

Hanım abla mesele konuştuğu kişilere güvenmemek değil.
Konuştuğu kişilerin dişi olması.

Ya elif adamın bayılan öğrencisini hastaneye götürmesini sorun eden biri, dişi diye. Daha ne olabilir?

Onu biliyorum bayanlarla konuşuyor diye ciddi bir kıskançlık olayı var..
Biraz törpülemesi lazım kendisini..

uzun sürmez shot ne yazık ki.
herşeyin bir dayanma kapasitesi var.
evliliklerin de eşlerin de.
birgün dan diye bitirecek eşi.
o zaman anlayacak işin ciddiyetini.
Yok bence adamın tuzu kuru.
Elif kendi kendine kıskanıyor, kavga ediyor, küsüyor, barışıyor. Adam o arada kendi bildiğini yapıyor. E evde karısı var, iyi kötü düzeni var. Niye bozsun ki adam?

Back
X