Ben hala birbirinizde ne buldunuzda evlendiniz cidden anlamiyorum. Su anlattiklarin evlenmeden once ve sonra yasananlar cidden burdan her kesimdeki genc kizlara kadinlara taniyin flort edin kasina gozune mevkisine bakmayin erkeginde kadininda huyu onemli anlasmak onemli hayata bakis acisi onemli hayati yasayis sekli onemli, sizinle ayni dogrulari paylasmasi onemli diyorum hep tekrarliyorum.
Elif senin kocanla ortak hicbir noktan yok, adam baska telden caliyor sen baska telden caliyorsun, kari koca olmayi gectim siz acaba evlenmeden once yada sonra hic iki arkadas gibi olabildiniz mi onu merak ediyorum ben. Mutlu anlariniz oldu mu, ayni sevdiginiz bir ugrastan sohbet ettiginiz birlikte ortak gelecek plani yaptiginiz, izlediginiz bir filmi tartistiginiz veya politikadan konustugunuz oldu mu ? Cidden sizin mesleki kariyer sosyal insani acidan ortak hicbir tarafinizin oldugunu, ortak herhangi bir paylasiminizin oldugunu ben sanmiyorum. O yasi geldi diye senle evlenmis sanki sende tipini mevkisini begenip evlenmissin gibime geliyor.
Umursa tabi birde boyle dene bakalim inceldigi yerden kopana kadar her turlu dene, kocani gectim kendine bu eziyeti neden yaptigini anlamiyorum, sen bu adami cidden seviyormusun yoksa isler coktan inada ofkeye ve intikama mi bindi bilemiyorum..