Bitti artık

niye konuşmasın diye baskı yapıyorsunuz anlamadım. bence anlatmadığınız şeyler var. kuzeninin eşi sonuçta. durduk yerde böyle bir şey istediyseniz ayıp etmişsiniz bence. dengesizce bir istek olmuş. medeniyet ölçüsünde herkes herkesle konuşabilir ne var ki bunda?

burda sana tepki gösterenlerin mantığı şu:
"aynı şekilde kocalarımız şunla konuşma dese biz bırak konuşmayı yanına yaklaşmıyoruz. neden; çünkü biz kadınız o erkek.
aynı şeyi kadın isteynce kıskanç oluyoruzz

burda sana tepki gösterenlerin mantığı şu:
"aynı şekilde kocalarımız şunla konuşma dese biz bırak konuşmayı yanına yaklaşmıyoruz. neden; çünkü biz kadınız o erkek.
aynı şeyi kadın isteynce kıskanç oluyoruzz

Elif bir kişiyle konuşma deseydi dibine kadar haklıydı
Geçmiş konularını bilmiyorsunuz sanırım. Misafirlikte eşi ikinci kez tatlı istedi diye kıyameti kopardı. Ya da eşi sınavda öğrencisine silgi verdi diye kavga etti. Ne gerek varmış silgi vermesine. Eşi hoca. Bir öğrenci odasına gidip soru sordu diye de kavga etti. Herkese karşı böyle. Mesleğinin gerekliliklerini de yerine getirtmiyor adama. Tepkimiz ondan. Geçmiş konular hiç olmasaydı direkt kuzen eşi meselesinden girseydi herkes derdi ki a evet hissetmişsindir bir şey haklısındır

Elif esinin ne kadar kiskanc bi adam oldugunu yazmazsan seni anlamazlar. Kantine gitme diyen bi adam bu, haklisin bence

haklı
ama ayrılmıyor da
yani bu böyle döngü halinde sürüyor
adam batuma çift kişilik oda ayırtmis anında unutuldu ama yok kuzenin eşi yok elti uyduruk konulardan trip atıp iki gün sonra barışıyor
ee adam da ciddiye almıyor tabi
haklılık da böylece çöpe gidiyor

haklı
ama ayrılmıyor da
yani bu böyle döngü halinde sürüyor
adam batuma çift kişilik oda ayırtmis anında unutuldu ama yok kuzenin eşi yok ekti uyduruyor konulardan trip atıp iki gün sonra barışıyor
ee adam da ciddiye almıyor tabi
haklılık da böylece çöpe gidiyor
Evlenme dedik, evlendi. Basit seylere takilip buyuk olayların ustunu kapatiyor

Elif esinin ne kadar kiskanc bi adam oldugunu yazmazsan seni anlamazlar. Kantine gitme diyen bi adam bu, haklisin bence
Elif sadece kendi yaptıklarını yazıyor...
Eşi de hatalı bence hem de çok fazla...
Elifin bu hale gelme sebebi adam..
Adam herkesle gereksiz samimiyet kuruyor hatırladığım kadarıyla....

Elif birazda kocandan bahset huyundan suyundann.

Neredeyse birçok konunuzu okumuşluğum var. Lütfen yazdıklarıma kırılmayın; ama bana öyle geliyor ki siz bu adamı aslında sevmiyorsunuz. Siz ona BAĞIMLISINIZ. Nedenini bilemiyorum; belki pek çok ilki onla yaşamanız, belki ona vefa duygunuz, belki ailenizden yeterli sevgiyi göremeyişiniz, belki özgüven eksikliği... ( Bunlar benim varsayımlarım) O adam aslında sizin ruhunuza hitap etmiyor; ama onu bir türlü bırakamıyorsunuz. Hayatınız resmen o olmuş durumda. Kendi kalıbınıza sokmaya çalışıyorsunuz; ama o da olmuyor. Bence önce ona olan bağımlılığınızın sebebini bulmaya çalışın. Tüm sorun burada aslında. Kangren olmuş bu nokta. Sonra da bundan kurtulun. Yazık değil mi canınıza ya hu ? İşiniz var gücünüz var, mutlu olmak sizin de hakkınız. Kendinize bunu yapmayın.

Elif sadece kendi yaptıklarını yazıyor...
Eşi de hatalı bence hem de çok fazla...
Elifin bu hale gelme sebebi adam..
Adam herkesle gereksiz samimiyet kuruyor hatırladığım kadarıyla....

Elif birazda kocandan bahset huyundan suyundann.
Adam da fena

Ya bu batum olayını kaçırdım ben galiba, hep fransız kalıyorum. Özet geçebilecek bir babayiğit var mı :KK53:

Eşinin batuma iki kişilik rezervasyon yaptırdığını öğrendi. Güya eşi buna süpriz yapacakmış. Kk ise eşinin orada başka kadınla olacağını iddia etti. Elif evi terk etti. Döndü ama nasıl sonuçlandı ne oldu da inandı kocasına bilmiyoruz çünkü söylemiyor
Ay ne süprizi kız ben yapmayım diyip durdu adam o günlerdede göya şehir dışınamı ne çikıcaktı şle ilgili yersen işte :KK14:

Kesinlikle etkiye tepki ben inanmıyorum aslında adamın böyle olduğuna, bana sürekli böyle davransa bende ona öyle davranırım :KK51:
Ayrıca ben nişanlıyken çok dedim bu adam seni neden çekiyor bir düşün, çünkü elifi her türlü kandırıyor istediği her şeyi yapıyor kusura bakmasın ama hiç bir erkek böyle bir kadını çekmez boşuna :işsiz:

Kesinlikle etkiye tepki ben inanmıyorum aslında adamın böyle olduğuna, bana sürekli böyle davransa bende ona öyle davranırım :KK51:
Ayrıca ben nişanlıyken çok dedim bu adam seni neden çekiyor bir düşün, çünkü elifi her türlü kandırıyor istediği her şeyi yapıyor kusura bakmasın ama hiç bir erkek böyle bir kadını çekmez boşuna :işsiz:
Elifin cesareti yok ayrilmaya, o yuzden evliligi gercekten yikacak batum gibi olaylara tepki vermiyo ama kuzenin esiyle sohbeti falan abartiyo.
Ogrenciyken adam buna kantine gitmiceksin orda erkek hoca var falan demis adam da az psikopat degil, cok sinsi bi adam.

Elifin cesareti yok ayrilmaya, o yuzden evliligi gercekten yikacak batum gibi olaylara tepki vermiyo ama kuzenin esiyle sohbeti falan abartiyo.
Ogrenciyken adam buna kantine gitmiceksin orda erkek hoca var falan demis adam da az psikopat degil, cok sinsi bi adam.

çünkü kendisi hocası olup sevgili oldukları için
kişi kendinden bilir işi hesabı

Back
X