Aynen canım..Ben de hayırlısı olsun diyorum...Bu arada size en önemli ayrıntıyı söylemeyi unutmuşum.bu yaza kadar aynı şehirdeydik.üniversiteden dolayı. şimdi o memleketine döndü.2 yıllık okulunu dgs ile tamamlayacak. sınava hazırlanacak bu sene. benim de son senem olacak üni. de bu sene. acaba aradaki mesafe mi onu etkiledi? sadece 2 aydır uzağız halbuki. kendimi uzaktan ilişkiye öyle bir şartlamışımki size bile bunu anlatmak aklıma gelmemiş. normal olan buymuş gibi...bu aralar da bunu düşünüyorum. nasılsa mesafe var ayrılmak unutmak kolay olur diye de düşünmüş olabilir miki... çünkü o daha bir sene hazırlanacak, 2 sene daha okuyacak üstüne. benimse bu sene son. bunları mı dert ediyor acaba diye soruyorum kendi kendime...Ama ilişkimiz boyunca ben bunu hiç dert etmedim. hatta üstüne basa basa her seferinde ben seni beklerim dedim. ve çok da ciddiydim.okul döneminde sınava hazırlık döneminde hep destek oldum. amaan ben seni bekleyemem diyip bırakabilirdim de...ama bunu hiç düşünmedim bile. seviyyorsak gerekirse bazı şeylere katlanırız, katlanırım. bu moddaydım hep