• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti hayeler ümitler herşey bitti sadece 3ay sürdü

canım allah yardımcın olsunn çok zor ama allahtan gelene ne denilebiliyo ki..rabbim acılarını unutturu inşallah

çok üzücü... allah herşeyin sabrını veriyor, allah yeniden yüzünü güldürsün. İnan okuyunca çok kötü hissettim kendimi... şimdi kendi durumuma daha az üzülmem gerektiğini anladım.
canım çok sagol ilgine senin durumun ne bilmiyom ama benden daha iyisen şükret canım çünkü sabırın mutlaka karşılıgı vardır

angelacım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum, ben ilk bebeğimin 13 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbininin durduğunu öğrendim, ultrasondaki o görüntüsünü hala saklarım, elleri ayakları, günlerce unutamadım ağladım, 2. bebeğimde de seninki gibi çok yavaş gelişiyordu en baştan her kontrolde elim yüreğimde gittim, kalbi atamadan kaybettim, acılar bir yerlerde gömülü kalıyor, zaman zaman yerinden çıkıp kalbini kanatıyor ama hayat devam ediyor, sen de bir yerinden tutup gidiyorsun, bizim tek yapabileceğimiz sabretmek, sabretmek, kendini bırakma, ben o halimde bile yine geleceksin diyordum, o inancım devam ediyor, sen de inan canım.

angelacım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum, ben ilk bebeğimin 13 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbininin durduğunu öğrendim, ultrasondaki o görüntüsünü hala saklarım, elleri ayakları, günlerce unutamadım ağladım, 2. bebeğimde de seninki gibi çok yavaş gelişiyordu en baştan her kontrolde elim yüreğimde gittim, kalbi atamadan kaybettim, acılar bir yerlerde gömülü kalıyor, zaman zaman yerinden çıkıp kalbini kanatıyor ama hayat devam ediyor, sen de bir yerinden tutup gidiyorsun, bizim tek yapabileceğimiz sabretmek, sabretmek, kendini bırakma, ben o halimde bile yine geleceksin diyordum, o inancım devam ediyor, sen de inan canım.

canım sanada çok geçmiş olsun inan seni adına da çok üzüldüm seni şunda çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok elden bişey gelmiyoki şimdi tek duamız bizim için hayırlı olanı allah kimseyi yarı yolda bırakmasın herkesin gönlüne göre versin

bitti sadece benimle 3 ay kalan bebegim cumartesi kötü bir haberle sonlandı zaten herşey yoluda degildi ama ümitlerimi kaybetmemiştim şimdi ise alacaklar onu benden işin en acı yanı şimdiye kadar bilmedigim ikizlerim olucagı bu beni dahada derinden yaraladı pazartesi 4 boyutlu ulturasona girdim acaba bi ümit onda daha iyi belli olur diye bide ne ögreneyim ikiz demezmi o zaman acım ikiye katlandı ne zor arkadaşlar şimdi hala onlarla beraberim karnımdalar ne acı bi son hergün dua ediyorum allahım bu rüyadan uyandır diye ama galiba rüya degil halbuki ne kadar sevinmiştim şimdi ise eşim ve ben yıkıldık evimizden küçük cenazemiz çıkacak allahım bize sabır verdiye dua ediyorum inanın akşam eşim eve geldimi konuşmuyoruz bile o bi yanda ben bi yanda benim elim karnımda aglamaktan harap oldum bi alsınlar bitsin bu iş diyorum bide böyle hala benimlelerya buda bana yeter diyorum yoruldum gerçekten yoruldum........

canım benım ya ınan aglayarak okudum yazdıklarını rabbım hayırlısını nasıb etsın o neylerse guzel eyler oyle dusun kacıncı haftadasın bebk gelısmedıgı ıcın kurtaj olcak ve son gun bakılıpta canlanan cok duydum ama bıde soyle dusun saglıklı degıllerkı ole oldu rabbım herseyın hayırlısını versın

Back
X