• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti hayeler ümitler herşey bitti sadece 3ay sürdü

aynen arkadasım bende buyuk kızımın ıkızını daha bebektı karnımda dusuk yaptıgımda anladım bunu
oysakı cocukken anneannem olen evladını hıc unutamamıs ve neden gelmıyor benı zıyarete kusmu bana dıye hep sorardı annemlere
cocuk aklı yaa olmus ya neden hala anneannem oyle dıyorkı dıye hıc akıl erdıremezdım 9 yaslarında falanken.
yıllarca hep olen evlatları aklındaydı 4 sene once vefat edene kadarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
karnında tasıdıgın bır gun bıle anne ıcın cok cok onemlı bunu cok ıyı anlıyor bılıyorum
rabbım acılarını gostermesın ınsaallah en kısa suredede sızlere nasıp etsın arkadasım

bende şimdi anladadım babamı kaybettigimde çok üzülmüştüm babam öldü diye ama babaannem in içini alevler almış meger onun cigeri yanmış halada yanar 6 senedir sönmedi şimdi bana babanın yanındalar kızım diyo onu daha iyi anlıyorum meger ne kadarda zormuş ben bu kadarına dayanamazken allahım büyütüpte elinde kalanlara ve benim gibi olanlara sabırlar versin

allah ikinizede sabır ve dayanma gücü versin canım:teselli: en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmeni sonrada sağlıkla bebeğini öpüp koklamanı dilerim

Çok üzüldüm canı. Dilerim bidahaki sefere saglikla kucağına almayı nasip etsin ins

bitti sadece benimle 3 ay kalan bebegim cumartesi kötü bir haberle sonlandı zaten herşey yoluda degildi ama ümitlerimi kaybetmemiştim şimdi ise alacaklar onu benden işin en acı yanı şimdiye kadar bilmedigim ikizlerim olucagı bu beni dahada derinden yaraladı pazartesi 4 boyutlu ulturasona girdim acaba bi ümit onda daha iyi belli olur diye bide ne ögreneyim ikiz demezmi o zaman acım ikiye katlandı ne zor arkadaşlar şimdi hala onlarla beraberim karnımdalar ne acı bi son hergün dua ediyorum allahım bu rüyadan uyandır diye ama galiba rüya degil halbuki ne kadar sevinmiştim şimdi ise eşim ve ben yıkıldık evimizden küçük cenazemiz çıkacak allahım bize sabır verdiye dua ediyorum inanın akşam eşim eve geldimi konuşmuyoruz bile o bi yanda ben bi yanda benim elim karnımda aglamaktan harap oldum bi alsınlar bitsin bu iş diyorum bide böyle hala benimlelerya buda bana yeter diyorum yoruldum gerçekten yoruldum........

CANIMMM inan uzulmemek elde degil inan suan bende senle beraber okuyunca agladimm varligini hissetini bile bile gitmeleri zor ama vardir bir hayirrr herseyde bir hayir vardir rabbimin bildigi seyler vardirrr ama hayat suprizlerle de doludurr ben o aciyi o haykirisi cook iyi bilirim rabbime sigin canim dularimiz seninleee acin bizim acimiz sende bizim kader kardesimizsinn neolurrr sabirli olll kendine iyi bakk

çok geçmiş olsun canım.maalesef bizler tüp bebek anneleri olacaklar her an elleri yüreklerinde olacak.ilkten çocuk olsun diye uğraş vereceğiz sonrasında bebeğimizi karnımızda tutmak ve her ultrasona girişte acaba benlemi,bir problem var mı diye düşüneceğiz.Rabbime en büyük duam sağlıklı olarak dünyaya getirebileceğim bir bebek vermesi...bazen diyorumki ALLAHIM bana acı yaşatacaksan,sorunlu bir hamilelik olacaksa hiç verme.Allahım sana ve eşine dayanma gücü versin.kendine iyi bak.

Allah sabır versin kardeşim. ınşallah sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

CANIMMM inan uzulmemek elde degil inan suan bende senle beraber okuyunca agladimm varligini hissetini bile bile gitmeleri zor ama vardir bir hayirrr herseyde bir hayir vardir rabbimin bildigi seyler vardirrr ama hayat suprizlerle de doludurr ben o aciyi o haykirisi cook iyi bilirim rabbime sigin canim dularimiz seninleee acin bizim acimiz sende bizim kader kardesimizsinn neolurrr sabirli olll kendine iyi bakk

evet canım olduklarını bile bile gitmelerine izin verecem başka çarem yok anladıgım kadarıyla sende aynı acıyı tatmışın ben şimdi sadece rabbimden sabırlar istiyorum bize ve bizim gibi olan herkese ilgin için tşk canım

çok geçmiş olsun canım.maalesef bizler tüp bebek anneleri olacaklar her an elleri yüreklerinde olacak.ilkten çocuk olsun diye uğraş vereceğiz sonrasında bebeğimizi karnımızda tutmak ve her ultrasona girişte acaba benlemi,bir problem var mı diye düşüneceğiz.Rabbime en büyük duam sağlıklı olarak dünyaya getirebileceğim bir bebek vermesi...bazen diyorumki ALLAHIM bana acı yaşatacaksan,sorunlu bir hamilelik olacaksa hiç verme.Allahım sana ve eşine dayanma gücü versin.kendine iyi bak.

dedigin çok dogru herseferinde ulturasona gideken yüregim agzımda gittim bugün nasıl görecem diye diye ama bitürlü o minik kalbi dogru düzgün atamadı ve en sonundada durdu <amin<

Canım çok üzüldüm.Bende 6 ekimde aynı acıyı yaşadım bebeğimin kalp atışının durduğunu tam 3 hafta sonra öğrendim.Doktor 7,5 haftalıkken gelişimi iyi 4 hafta sonra gel dedi.Bebeğimin 11,5 haftalık olduğunu sanıyordum meğerse 8,5 haftalıkken gelişimi durmuş.Ertesi gün bebeğimi aldılar.Çok zor biliyorum ama ümidini sakın yitirme.Rabbim sana ve eşine sabır versin en kısa zamanda bebeğine kavuştursun.

çok üzücü... allah herşeyin sabrını veriyor, allah yeniden yüzünü güldürsün. İnan okuyunca çok kötü hissettim kendimi... şimdi kendi durumuma daha az üzülmem gerektiğini anladım.

Canım çok üzüldüm.Bende 6 ekimde aynı acıyı yaşadım bebeğimin kalp atışının durduğunu tam 3 hafta sonra öğrendim.Doktor 7,5 haftalıkken gelişimi iyi 4 hafta sonra gel dedi.Bebeğimin 11,5 haftalık olduğunu sanıyordum meğerse 8,5 haftalıkken gelişimi durmuş.Ertesi gün bebeğimi aldılar.Çok zor biliyorum ama ümidini sakın yitirme.Rabbim sana ve eşine sabır versin en kısa zamanda bebeğine kavuştursun.

canım sana da çok üzüldüm, allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün...

canım çok zor birşey inan çok üzüldüm ne acı ki insanın elinden de hiçbir şey gelmiyor sonucuna katlanıp sabretmekten başka. Allah sabır versin canım

canım sanada geçmiş olsun bizim imtihanızda bu herhalde sabretmekten başka yapacamız bişey yok rabbim en kısa zamanda dualarımızı kabul etsin bizim de acımızı dindirsin

Back
X