• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti hayeler ümitler herşey bitti sadece 3ay sürdü

geçmiş olsun, ben de 18 aralıkta 2 aylık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim. benim bebeğiminde gelişimi yavaştı mutlaka bir problemi vardı ki kendiliğinden kaybetti hayatını. şimdi tekrar hamileyim. umarım rabbim sana da tez vakitte sağlıklı sıhhatli gönderir bebeğini.

canım çok üzüldüm hiç kolay değil yaşadıkların Allahım bu kadar ömür vermiş.çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun, ben de 18 aralıkta 2 aylık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim. benim bebeğiminde gelişimi yavaştı mutlaka bir problemi vardı ki kendiliğinden kaybetti hayatını. şimdi tekrar hamileyim. umarım rabbim sana da tez vakitte sağlıklı sıhhatli gönderir bebeğini.

canım öncelikle tşk sanada geçmiş olsun allah bu bebegine ve sana saglıklı mutlu günler nasip etsin uzun uzun ömürler versin

ay canim allahim sana ve esine bolca sabirlar versin.bende seninle ayni kaderi paylasiyorum.seni o kadar iyi anliyorumki.1 ay oldu bende bebegimi kaybedeli.rabbim sabrini veriyo.ama evlat acisi degil 1 ay 10 yil geçsede dinmek bilmez.çok zor çok.öyle büyük bir aciki hiç bi sekilde tarifi yok.rabbim bolca sabirlar versin sana.bebeklerimiz cennet kapisinda beklicekler annelerini.simdi onlar cennet melegi.büyük geçmis olsun arkadasim..

ay canim allahim sana ve esine bolca sabirlar versin.bende seninle ayni kaderi paylasiyorum.seni o kadar iyi anliyorumki.1 ay oldu bende bebegimi kaybedeli.rabbim sabrini veriyo.ama evlat acisi degil 1 ay 10 yil geçsede dinmek bilmez.çok zor çok.öyle büyük bir aciki hiç bi sekilde tarifi yok.rabbim bolca sabirlar versin sana.bebeklerimiz cennet kapisinda beklicekler annelerini.simdi onlar cennet melegi.büyük geçmis olsun arkadasim..

allahım hepimizi cennette kavuştursun seninde sabrını bol versin canım

rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasın ınsaallah
allah sabırlar versın soyleyecek soz tesellı bulamıyorum konu annelık ve bebekler olunca:(((
rabbım en kısa surede sızede bu mutlulugu yasatsın ınsaallahhhhhhhhhhhhhhh

merhaba angela:(
seni öyle iyi anlıyorumki.. bende en çok öldüğünü bildiğim halde onu karnımda öyle taşımaktan dolayı çok acı çekmiş o zaman bile hp konuşmuştum onunla.. :(
bu gün tam 3 hafta oldu ayrılalı hala içim nasıl yanıyor anlatmama imkan yok.. ama hayat devam ediyor işte bi yerinden tekrar yakalamak lazım.
acılarımızı paylaşa paylaşa azaltacağız başka çaremiz yok allah sanada banada hepimizede sabırlar versin:(

canım en azından hayata sağlıksız bir şekilde gelip çekmedi.bir de öyle düşün.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerine kavuşursun.herşey gönlünce olsun.

merhaba angela:(
seni öyle iyi anlıyorumki.. bende en çok öldüğünü bildiğim halde onu karnımda öyle taşımaktan dolayı çok acı çekmiş o zaman bile hp konuşmuştum onunla.. :(
bu gün tam 3 hafta oldu ayrılalı hala içim nasıl yanıyor anlatmama imkan yok.. ama hayat devam ediyor işte bi yerinden tekrar yakalamak lazım.
acılarımızı paylaşa paylaşa azaltacağız başka çaremiz yok allah sanada banada hepimizede sabırlar versin:(

evet canım canım senin acınıda burada paylaşmıştık sana demiştim benimde yavaş gelişiyo diye ve bu gün aynı acı diyecek bişey bulamıyorum acı büyük olunca..

ınanın çok üzüldüm,yazdıklarınızı okuyunca bir tuhaf oldum ,Allah sabır versin,en kısa zamandada yeni bebişler ihsan etsin.

rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasın ınsaallah
allah sabırlar versın soyleyecek soz tesellı bulamıyorum konu annelık ve bebekler olunca:(((
rabbım en kısa surede sızede bu mutlulugu yasatsın ınsaallahhhhhhhhhhhhhhh

dedigin dogru allah kimseye evlat acısı vermesin evladın küçügü büyügü olmazmış bunu şimdi daha iyi anladım

Allah sabır versin ne söylenir ne yazılır bilemedim çok üzüldüm.
Allah yardımcın olsun canım.

canım benimm o kadar çok üzüldümki anlatamam lütfen kendini daha fazla yıpratma ..inan içimiz yandı seninle beraber ..en kısa zamanda yeni yavrular nasib etsin allahım sana ..sevgilerimle

dedigin dogru allah kimseye evlat acısı vermesin evladın küçügü büyügü olmazmış bunu şimdi daha iyi anladım

aynen arkadasım bende buyuk kızımın ıkızını daha bebektı karnımda dusuk yaptıgımda anladım bunu
oysakı cocukken anneannem olen evladını hıc unutamamıs ve neden gelmıyor benı zıyarete kusmu bana dıye hep sorardı annemlere
cocuk aklı yaa olmus ya neden hala anneannem oyle dıyorkı dıye hıc akıl erdıremezdım 9 yaslarında falanken.
yıllarca hep olen evlatları aklındaydı 4 sene once vefat edene kadarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
karnında tasıdıgın bır gun bıle anne ıcın cok cok onemlı bunu cok ıyı anlıyor bılıyorum
rabbım acılarını gostermesın ınsaallah en kısa suredede sızlere nasıp etsın arkadasım

Back
X