Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun, ben de 18 aralıkta 2 aylık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim. benim bebeğiminde gelişimi yavaştı mutlaka bir problemi vardı ki kendiliğinden kaybetti hayatını. şimdi tekrar hamileyim. umarım rabbim sana da tez vakitte sağlıklı sıhhatli gönderir bebeğini.
allah sabrr versin arkadaşım
ay canim allahim sana ve esine bolca sabirlar versin.bende seninle ayni kaderi paylasiyorum.seni o kadar iyi anliyorumki.1 ay oldu bende bebegimi kaybedeli.rabbim sabrini veriyo.ama evlat acisi degil 1 ay 10 yil geçsede dinmek bilmez.çok zor çok.öyle büyük bir aciki hiç bi sekilde tarifi yok.rabbim bolca sabirlar versin sana.bebeklerimiz cennet kapisinda beklicekler annelerini.simdi onlar cennet melegi.büyük geçmis olsun arkadasim..
merhaba angela
seni öyle iyi anlıyorumki.. bende en çok öldüğünü bildiğim halde onu karnımda öyle taşımaktan dolayı çok acı çekmiş o zaman bile hp konuşmuştum onunla..![]()
bu gün tam 3 hafta oldu ayrılalı hala içim nasıl yanıyor anlatmama imkan yok.. ama hayat devam ediyor işte bi yerinden tekrar yakalamak lazım.
acılarımızı paylaşa paylaşa azaltacağız başka çaremiz yok allah sanada banada hepimizede sabırlar versin![]()
rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasın ınsaallah
allah sabırlar versın soyleyecek soz tesellı bulamıyorum konu annelık ve bebekler olunca((
rabbım en kısa surede sızede bu mutlulugu yasatsın ınsaallahhhhhhhhhhhhhhh
İnanın çok üzüldüm,yazdıklarınızı okuyunca bir tuhaf oldum ,Allah sabır versin,en kısa zamandada yeni bebişler ihsan etsin.
canım en azından hayata sağlıksız bir şekilde gelip çekmedi.bir de öyle düşün.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerine kavuşursun.herşey gönlünce olsun.
dedigin dogru allah kimseye evlat acısı vermesin evladın küçügü büyügü olmazmış bunu şimdi daha iyi anladım