bitti kizlar bozuldu nisanim

Ya onuda konustuk 5 bin civari tutuyor tadilati.bu seferde diyorlar ki bu para kiraya gidecegine kendi ewinize gitsin.sorun orda iste.
 
Göz göre göre yine kandırıyorlar sizi çok üzülüyorum. Nişanlınız değil miydi, annem babam hasta oldu bu yüzden işte ev oturursan otur yoksa git diyen? Baktı ültimatomuna resti çektiniz şimdi çark ediyor. Evliliğinizin her ama her safhasında babam hasta oldu annem hasta oldu üzüntüden hepsi senin suçun diyecek ve o zaman artık elde etmiş de olacak... Nişandan dönmüş değil boşanmış olacaksınız bu sefer ayrılırsanız, ona da cesaret edemeyeceksiniz. Büyük ihtimalle iyice ezdirmezsiniz kendinizi aileniz arkanızda diye ama bu sürekli sürekli kavga etmeyeceğiniz, sürekli kendinizi, hakkınızı korumaya çalışayacağınız anlamına gelmez. Sonra kayınpederim bebeğime kendi adını koydu, kayınpederim bebeğimin arabasını bile kendi seçti, ailesiyle görüşmeyi kestim dayanamıyorum eşim de bu yüzden benimle konuşmuyor senin yüzünden ailemle kötü oldum diyor, kp kv den fırsat bulup bebeğimi sevemiyorum bile çocuğumu sahiplendiler kendi çocukları gibi davranıyorlar, sürekli kavga gürültü çocuğumun psikolojisi bozuldu şeklinde konular açmazsınız inşallah.
En garibi de onlar hala zaman sınırlaması falan koyarak da olsa o evde oturmanız için ısrar ederken, yani onlar istediklerinden dönmemişken vazgeçiyorsunuz kararlılığınızdan... Maddi açıdan faydalı diye falan değil, şimdiden sonra siz o evde oturursanız sırf kp istedi ve onun istediği şey illa ki olacak diye oturmuş olacaksınız biliyorsunuz değil mi?
 
Sanki artik mutlu bi yuvam olmaz gibi geliyor.yani bunu kabul etmeyeegim.o ewe gelin gitmeyecegim.ama baskasiylada olmaz gibi geliyor.kimseyi kandiripta ben boyle bise yasamadim diyemem.
Merak etme herkes öyle eski kafalarda değil ülkede. Sen dürüst olursun. Seven insan bu yüzden vazgeçmez.
 
Konunuzu başından beri takip ediyorum, şimdi yazmak istedim.
Bu insanlar dürüst, sözüne güvenilir insanlar olsalardı o akşam tamam kiraya çıksınlar dedikten sonra eve gidip farklı fikir beyan etmezlerdi.
Baktılar oğulları kendilerinden uzaklaştı şu an böyle söylemeyi uygun gördüler ki bir taşla iki kuş vursunlar; hem siz aynı binaya taşınacaksınız hem de oğulları ile araları düzelecek.
Daha sonra istediklerim olmazsa ayrılırım diyorsun ama o zaman evlenmiş olacaksın ve süreç çok daha yıpratıcı olacak.
 
Oturmayacagim zaten asla.bu konuda fikrim falan degismedi zaten.ama karar degistitirse kiraya cikalim diye denesemmi onda kararsiz kaldim.ama galiba haklisiniz ciksak bile duzelmeyecek yuzume vuracak her sorunda benim.buraya kadar gelmisken kopmasi daha iyi
 
Eğer onun ailesiyle yaşamayı istemediğin için bittiyse iyi oldu. Daha sonra çok pişman olurdun. Hakkında en hayırlısı bu buna emin ol. Karşına daha iyi insanların çıkması dileğiyle.
 

Hep bu konunu takip ettim arkadaşım yazmadan duramadım.. Sezgileri çok güçlü bir insanım ben.. Övünmek için söylemiyorum inan, gerçekten hayatımda çoğu şeyde bu sezgilerim işe yarıyor..

Bu eski nişanlın adam değil ailesine edecek bir laf bulamıyorum.. Eski nişanlın karaktersiz uydum akıl ve şiddete eğilimli.. İlerde çok daha farklı sorunlar çıkartabilecek potansiyelde.. Kesinlikle güvenilmez, bu bir..

İkincisi senin karşına seni çok çok sevecek ve en önemlisi saygı duyacak birisi çıkacak, bak gör..Şu an bunu böyle hissetmiyorsundur kendine biraz zaman ver .. Çalış gez dolaş şu adamın numarasını engelle bir soluk al hayatını yaşa.. O önceden bahsettiğin durumun bir sorun değil..Hayatını böyle bir adama harcama gözünü seveyim, o sadece şimdilik tatlı yolla seni eve sokmaya çalışıyor.. Hele bir eve geçin ben görücem o çok seven adamı..!!! Hep böyle oluyor gerçek yüzleri sonradan çıkıyor ortaya.. Lütfen rica ediyorum yapma evlenme hayatıma yoluna bak..
 
muhtemelen her maddi sıkıntıda başına kalkılacak ...
sana yalvardığı bu günler unutulacak
 
Daha önce de yorum yapmıştım, dik durman çok hoşuma gitti.
Neler okuyoruz burda. Sen daha başında koydun tavrını

Nişanlıyken yaşanan böyle büyük olaylarda,o evliliğin olmaması taraftarıyım.
Hep böyle gördüm çevremde. Sonu pişmanlık...

Ama senin durumu bilemedim.
Kendini ezdirmeyen bir gelin adayısın
Arkanda daima duran bir ailen var
Eş adayının verilmiş sözleri var
Sevgi var
Dolayısıyla bilemedim ne önereceğimi.

Ayrıl veya devam et diye net olamıyorum tavsiyemde..
Dilerim iyi olsun, hayırlı olsun kararın.
 

kurtulduguna sevin bence, kendilerine hizmetci köle mi ariyorlar
sen onlarla yasamayi kabul etmedin diye hasta mi olmuslar vah vah, 2 güne kalmaz iyilesirler merak etmesin
 
Hiç üzülme Allah kurtarmış zaman herseyin ilacı uzulursun geçer sonra.evlensen kim bilir başına neler gelecekti.karaktersizmis nisanlin ömür boyu mutsuz olacaktin başta nasılsa daha da katlanarak artacakti yasadiklarin
 
Hiç üzülme canım rahatlat kendini. Kendi kararını veremeyen adamdan koca olmaz. Ailesine rest çekip ben yeni bir aile kıruyorum bu yüzden ayrı yaşamak istiyorum demeliydi. Çok uzun olcak ama sana kendi hikayemi anlatayım. Bizde 8 sene sevgiliydik ailesi beni kabullenemedi çünkü kapalı değildim onların aklında öyle biri vardı. Neyse nişanlandık , herşeye karıştılar ama herşeye artık dayanamadım attım nişanı . Sonra eşim geldi orta yolu buldu karıştırtmadı. Farklı şehirden iş buldu ve evlenip farklı şehirde yaşamaya başladık. Şuan aile ile iyiyiz çünkü göremiyorlar karışamıyorlar. Aynı ev diil aynı şehirde bile olsaydık eminim çok mutsuzluk yaşardık şuan nerdeyse 1 yıllık evliyim şükürki hiçbir sıkıntımız yok. Sen en doğru kararı vermişsin nişanını atmakla.
 
Bu kadarcik bir sebepten nisan atiliyorsa bosver bence hiiic üzülme. Ailesi siz mutlu olun yeter diyeceklerine böyle yapiyorsa yol yakinken kurtulmussun.
 
sen bu COCUKLA devam edersin gibime geliyor. Ama karariligini cok sevdim. Seviyorum diyip her onune gelene eyvallah demiyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…