- 19 Kasım 2016
- 203
- 127
- 18
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Ya onuda konustuk 5 bin civari tutuyor tadilati.bu seferde diyorlar ki bu para kiraya gidecegine kendi ewinize gitsin.sorun orda iste.hıhh tamam işte.
madem onlar tadilatı yaptıracak en az 10-20 bın arasında fiyat tutar.buda 9 ay oturacağınız ev için gereksiz.
ayrıca buda nerden baksanız sizin 1 yıllık kira paranız.
iyilik yapmak isteseler böyle düşünmezler miydi?
kızım oğlum siz yeterki iyi olun demezler miydi.
burdanda paraları olduğu gerçeğide açığa çıkıyor.
off karışık anlattım ama sen anladın ne demek istediğimi.
bu sekılde cvp verebılırsın. ıyı nıyet olsa böyle olurdu.
tek amaç elalem... senı kandırmak.o eve bırsekılde sokmak
neymıs gel parkeyi duşa kabını sen sec demısler bıde
külahıma anlatsınlar.
Merak etme herkes öyle eski kafalarda değil ülkede. Sen dürüst olursun. Seven insan bu yüzden vazgeçmez.Sanki artik mutlu bi yuvam olmaz gibi geliyor.yani bunu kabul etmeyeegim.o ewe gelin gitmeyecegim.ama baskasiylada olmaz gibi geliyor.kimseyi kandiripta ben boyle bise yasamadim diyemem.
Giren birdaha cikamaz canim seni alana kadar bu laflar.Allah yardimcin olsun.Kafam karisti.ama yumusamadim hala istemedigimi soyluyorum.
Sadece cevrelerini dusunuyorlar elalem neder e bu gelin eve giripte cikarsa o zaman daha cok dedikodu yapacaklar yuz goz olmaya gerek yok bence gelinle istemiyorsa oturmayacak bu ne zorbalik .Çok tuhaf insanlar. Bu kadar olay oldu hala dertleri çevredekilerin ne düşüneceği.
Ya cok ozur dilerim.Bize dusen sadece esya borcu onun disindaki hersey ailesine ait
Oturmayacagim zaten asla.bu konuda fikrim falan degismedi zaten.ama karar degistitirse kiraya cikalim diye denesemmi onda kararsiz kaldim.ama galiba haklisiniz ciksak bile duzelmeyecek yuzume vuracak her sorunda benim.buraya kadar gelmisken kopmasi daha iyi
muhtemelen her maddi sıkıntıda başına kalkılacak ...Oturmayacagim zaten asla.bu konuda fikrim falan degismedi zaten.ama karar degistitirse kiraya cikalim diye denesemmi onda kararsiz kaldim.ama galiba haklisiniz ciksak bile duzelmeyecek yuzume vuracak her sorunda benim.buraya kadar gelmisken kopmasi daha iyi
Dun hersey tatliya baglanmis kararlar verilmisti.bugun aksam nisanlim arayip herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi.kiraya cikmicam ev burda gel otur dedi.bende allah yolunu bahtini acik etsin dedim.babam aradi ve bitti.birbirimize yazilmamisiz.ne diyecegimi bilmiyorum.senelerdir kurmaya alistigim yuvayi bozdu ailesi ve kendi.hersey bosmus.ahımı aldilar.nasil mutlu olacaklar simdi...
Hiç üzülme Allah kurtarmış zaman herseyin ilacı uzulursun geçer sonra.evlensen kim bilir başına neler gelecekti.karaktersizmis nisanlin ömür boyu mutsuz olacaktin başta nasılsa daha da katlanarak artacakti yasadiklarinDun hersey tatliya baglanmis kararlar verilmisti.bugun aksam nisanlim arayip herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi.kiraya cikmicam ev burda gel otur dedi.bende allah yolunu bahtini acik etsin dedim.babam aradi ve bitti.birbirimize yazilmamisiz.ne diyecegimi bilmiyorum.senelerdir kurmaya alistigim yuvayi bozdu ailesi ve kendi.hersey bosmus.ahımı aldilar.nasil mutlu olacaklar simdi...
Oturmayacagim zaten asla.bu konuda fikrim falan degismedi zaten.ama karar degistitirse kiraya cikalim diye denesemmi onda kararsiz kaldim.ama galiba haklisiniz ciksak bile duzelmeyecek yuzume vuracak her sorunda benim.buraya kadar gelmisken kopmasi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?