bitti kizlar bozuldu nisanim

bak sana bisey diyim simdi cokkkkk uzgunsun yarın o uyanık kaynana kaynata sana bilerek lf yollucaklar iste bi kız bulduk alt katımıza alcaz iste oglumla tanıstı cok yakıstılar vs vs diye hep böyle olmustur yeterki kız gelsin diye ona göre sakın buna kanma bugun annesi hasta oldu diye nisanı bozan adam yarın annemi hasta ettin kavga ettin diye senide bosar döverde bunu anla nisanlın seni gerckten senin sevdigin gibi sevmemis

bide dua etti ailen arkanda baska aile olsa mesela benimki oooo millet ev veriyo allhatn belanımı istiyosun derler bunun icin nisan mı bpzulru derler derler de derler ailen gercketne cokk iyi cok sanslısın

oooo seninki tam terelelli hee ailesin yanında sana neler diyoo sonra onlardan habersiz gelmisti bence emin ol senle arayı yumusatınca decekti biz birbirimizi sevşyroum anne bana gelmiceksiniz bizim evimize biz o katta oturcaz sonra dugun sabahı hadi in anneme kahvaltı hazırla dicek o tipte biri bu valla

Zaten sen evlenp o eve gtsen o kv. Senden hep nfret edecek oglumu parmagnda oynatyo dye.Gtmezsen de nişanln olacak zat ilk maddi sorunda direk seni suçlayacak ki mutlaka maddi sorunlar çikar sizin ilişkniz de çatlak var yapştirsan da asla hayal ettgin gbi olmaz, ama evlilikten önce yaptğnz bu hata çok kötü olmuş çok yanliş

Hayirlisi buymus hakkinizda..

KayinvAlide adayin nasil biri hic mi oluru yok kesin yapamazmisin ki en önemlisi senin mutlulugun yuva kurmak bi daha sevmek zor seyler hayirlisi

Ay biz ne desek boş.Yaşa ve gör o zaman..Zamaninda nisanliyken elalem ne der diye ayrilmayan arkadasim 5 aylik hamileyken dayanamadi ayrildi cocugunu tek başına dogurdu büyüttü.O aileyle sorun yasamayacagina ben inanmıyorum 3 gunde mi huylari degisti yani umarım yanilan ben olurum.

9 ay sonra kiraya degilde ew almaya niyetliydik biz.dugun takilariyla ustune kredi cekip tasinacaktik.onuda kira gibi odeyecektik.iste esya borcu zorluyor.

9 ay sonra kiraya degilde ew almaya niyetliydik biz.dugun takilariyla ustune kredi cekip tasinacaktik.onuda kira gibi odeyecektik.iste esya borcu zorluyor.
kuzum cvp vermemişsin mjıma.
tadilatı kim yaptırıyor.
madem bu kadar borç var birde üstüne borç mu yapacaksınız..

Ya cok ozur dilerim.Bize dusen sadece esya borcu onun disindaki hersey ailesine ait
hıhh tamam işte.
madem onlar tadilatı yaptıracak en az 10-20 bın arasında fiyat tutar.buda 9 ay oturacağınız ev için gereksiz.
ayrıca buda nerden baksanız sizin 1 yıllık kira paranız.
iyilik yapmak isteseler böyle düşünmezler miydi?
kızım oğlum siz yeterki iyi olun demezler miydi.

burdanda paraları olduğu gerçeğide açığa çıkıyor.
off karışık anlattım ama sen anladın ne demek istediğimi.
bu sekılde cvp verebılırsın. ıyı nıyet olsa böyle olurdu.
tek amaç elalem... senı kandırmak.o eve bırsekılde sokmak
neymıs gel parkeyi duşa kabını sen sec demısler bıde
külahıma anlatsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…