- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
bak sana bisey diyim simdi cokkkkk uzgunsun yarın o uyanık kaynana kaynata sana bilerek lf yollucaklar iste bi kız bulduk alt katımıza alcaz iste oglumla tanıstı cok yakıstılar vs vs diye hep böyle olmustur yeterki kız gelsin diye ona göre sakın buna kanma bugun annesi hasta oldu diye nisanı bozan adam yarın annemi hasta ettin kavga ettin diye senide bosar döverde bunu anla nisanlın seni gerckten senin sevdigin gibi sevmemisHepsini yaptik hepsini..aileler birlesip konustu tamam denildi.ewe gidince aglamalar yok demeler.anlayissizliklari.bizi hic dusunmediler.canimi yakanda o zaten.severek ayrilmak.bir yil cok ugrastim duzelen bise olmadi.ben kotu oldum babasinin yaptiklarini kaldiramayinca.beni anlamadilar.hicbiri..odamda oturuyorum sabahtan beri belki annem kirk kere girmistir napiosun diye.onlarada bu uzuntuyu bu korkuyu yasatiyorum.yanlarinda aglayamiyorum.cunku onlarda cok ugrastilar.ne diyim ona da bana da ölüm var dilerim pisman olurda beni bulamaz.
Kesinlikle katılıyorum. K karanlikgunler beni bile ürküttü bu kadar ısrarcı olmaları. Uzak dur bence de.kanma bunlara özür dilesede. ben olsam karsılarına çıkmam.
evlenince bunların ıntıkamı acı olur
bide dua etti ailen arkanda baska aile olsa mesela benimki oooo millet ev veriyo allhatn belanımı istiyosun derler bunun icin nisan mı bpzulru derler derler de derler ailen gercketne cokk iyi cok sanslısınHepsini yaptik hepsini..aileler birlesip konustu tamam denildi.ewe gidince aglamalar yok demeler.anlayissizliklari.bizi hic dusunmediler.canimi yakanda o zaten.severek ayrilmak.bir yil cok ugrastim duzelen bise olmadi.ben kotu oldum babasinin yaptiklarini kaldiramayinca.beni anlamadilar.hicbiri..odamda oturuyorum sabahtan beri belki annem kirk kere girmistir napiosun diye.onlarada bu uzuntuyu bu korkuyu yasatiyorum.yanlarinda aglayamiyorum.cunku onlarda cok ugrastilar.ne diyim ona da bana da ölüm var dilerim pisman olurda beni bulamaz.
sakın bu hatayı yapmaaaCok seviyorum aradada kaldim ama pisman olmaktan da korkuyorum.bildigim tek sey oraya gelin gitmeyecegim.orda oturmayacagim.hele biseyler yasadik diye hicc degil.
senden bi cacık olmaz yaz en güzeliii :))))Ne yapayim ki aklima guzel bisey gelmiyor.
oooo seninki tam terelelli hee ailesin yanında sana neler diyoo sonra onlardan habersiz gelmisti bence emin ol senle arayı yumusatınca decekti biz birbirimizi sevşyroum anne bana gelmiceksiniz bizim evimize biz o katta oturcaz sonra dugun sabahı hadi in anneme kahvaltı hazırla dicek o tipte biri bu vallaBeni aramaya yalvarmaya basladi yine.dunden beri pesimde birakma birakma diyor.bende sevmiyorum artik ben dedim.bana kaciracam boyle giderse seni gozum donuyor artik dedi.bende dwfol dedim.aksam bi baktim gelmis hala ayni sey.napmaya alisiyo bu dengesi bozuldu artik galiba.esyalari alin gelin ewden dedim bi Allahin kulu almayacak bozulmadi bu nisan annem babam ozur dileyecek senden rahatlatacak seni bi Allahin kulu sana ses cikarmayacak benle olacaksin dedi.bende gecti o isler dedim.boyle giderse sabrim tasacak alip goturecem seni az kaldi bu inada devam et dedi.bu ne simdi ya
Her iki tarafli da mutlu olamicam.Döneceksin gibime geliyor. Ama her şeyi göze alarak dönüyorsun bunları tart değerlendir. Yapilan yorumlari da degerlendir. Sadece sevgi yeterli olmayabiliyor bazen.
dönmezsen 3 ay süre veriyorum. 3 ay bıle fazla, unutursun .Her iki tarafli da mutlu olamicam.
Her iki tarafli da mutlu olamicam.
Hayirlisi buymus hakkinizda..Dun hersey tatliya baglanmis kararlar verilmisti.bugun aksam nisanlim arayip herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi.kiraya cikmicam ev burda gel otur dedi.bende allah yolunu bahtini acik etsin dedim.babam aradi ve bitti.birbirimize yazilmamisiz.ne diyecegimi bilmiyorum.senelerdir kurmaya alistigim yuvayi bozdu ailesi ve kendi.hersey bosmus.ahımı aldilar.nasil mutlu olacaklar simdi...
Kayinvalidemden inan hic sikayetim olmadi.sever bi dedigimi ikiletmez gittigimde el ustunde tutar is yaptirasi bile gelmez tezcanli.KayinvAlide adayin nasil biri hic mi oluru yok kesin yapamazmisin ki en önemlisi senin mutlulugun yuva kurmak bi daha sevmek zor seyler hayirlisi
9 ay sonra kiraya degilde ew almaya niyetliydik biz.dugun takilariyla ustune kredi cekip tasinacaktik.onuda kira gibi odeyecektik.iste esya borcu zorluyor.Madem 9 aylığına o evde oturman isteniyor, 9 ay sonra direkt kiraya çıkın. Bir arkadaş da yazmış oranın tadilat parasını kayınpeder verecekse onun yerine borcunuza destek olsun. Yok siz verecekseniz o evden ömür boyu çıkamazsınız.
kuzum cvp vermemişsin mjıma.9 ay sonra kiraya degilde ew almaya niyetliydik biz.dugun takilariyla ustune kredi cekip tasinacaktik.onuda kira gibi odeyecektik.iste esya borcu zorluyor.
Ya cok ozur dilerim.Bize dusen sadece esya borcu onun disindaki hersey ailesine aitkuzum cvp vermemişsin mjıma.
tadilatı kim yaptırıyor.
madem bu kadar borç var birde üstüne borç mu yapacaksınız..
hıhh tamam işte.Ya cok ozur dilerim.Bize dusen sadece esya borcu onun disindaki hersey ailesine ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?