bitti kizlar bozuldu nisanim

olan olmuş bence önüne bak. burda bahsettiğin şeyler olmasa belli ki senin eyvallahın yok ve geri adım atamyacaksın. bu durumda bişeler yaşadk bi şans daha vereyim deme.

Sırf size yazmak için giriş yaptım. Barisirsaniz hayatınızın hatası olur. Seni kaçırıcam diyebilen maganda birisi evlenince nasılsa gidemez diye 180 derece değişir, o evden asla çıkmaz, boşanmaya kalkarsanız öldürmekle tehdit eder. Abarttığımı düşünebilirsiniz, ama olacağı bu. Çok çok belli.

Ya ne kadar guzel anlatmissin kensime anlattigim sordugum seyler bunlar istee.icimi döktun koydun ortaya suan.9 ay oturma kisminda kp yemin etti ben eger mutsuzum denedik olmadi desin ben gidip kiralik ew bulacam ben odeyecem kiralarini dedi oglum perisan oldu bizede dusman oldu ne yanimizda duruyo ne konusuyo yuzumuze bakmiyo diyo adam.

Sanki artik mutlu bi yuvam olmaz gibi geliyor.yani bunu kabul etmeyeegim.o ewe gelin gitmeyecegim.ama baskasiylada olmaz gibi geliyor.kimseyi kandiripta ben boyle bise yasamadim diyemem.

İnan bana her erkek düşündüğün kadar umursamıyor o meseleyi. Şimdi tabii sen çok üzgün olduğun için kimseyle mutlu olamazsın gibi hissediyorsun. Kendine biraz zaman tanı. Ailenle arkadaşlarınla vakit geçir. Seni ne mutlu ediyorsa onu yap.

Valla açıkçası ben de biraz yumuşadım. Hani barıştık deseniz yanlış karar diyemeyeceğim.
Bir yandan siz kendinizi ezdirecek bir insan değilsiniz. Bir yandan aileniz de arkanızda. O yüzden 9 ay sonra ayrı eve çıkmak isterseniz çıkarsınız gibi geliyor.

Zaten ailem benden daha cok tepkiliydi babam aradi laf saydi bitirdi sonra boyle olunca onlar yumusadi bende mal gibi kaldim boyle.

Annem babam gece bile olsa gelir o ewi tasir kizimizi alir gotururuz dedi.

Zaten ailem benden daha cok tepkiliydi babam aradi laf saydi bitirdi sonra boyle olunca onlar yumusadi bende mal gibi kaldim boyle.

Şöyle diyim, aileniz artık evlendin kızım idare et diyecek insanlar değillerse, bir göz yaşına dünayayı yıkacak insanlarsa, siz de olur da tavırları değişir, verdikleri sözü tutmazlarsa, artık evlendik çekmek zorundayım psikolojisine girmeyecekseniz bence denenebilir.

Peki niye evi kiraya verelim onun kira parasıyla siz başka bir evde kiraya çıkın diye bir teklifle gelmiyorlar
madem bu kadar pişmanlar ve oğulları perişan oldukları için üzgünler.
Hala gelin üst katımızda yaşayın diye ısrar ediyorlar herşeyden önce artık kendilerinin de istememesi gerekiyor bence insan rahatsız hisseder kendini bu kız bizle aynı bina istemiyor diye.

Sanki yavaş yavaş evet demeye yaklaşıyorsun gibi geliyor. Eğer sevdiğin, inandığın ve güvendiğin için fikir değiştiriyorsan sorun yok. Ama bazı şeyler yaşadığın için ve bu yüzden kendini mecbur hissettiğin için fikir değiştiriyorsan yapma lütfen.

Bi ewin bi kiziyim babamin yaninda degerim cok asla oyle demezler.herzaman nasil mutluysam oyle olur.dun babam dedi on senelik ewlide olsaniz gozum ustunuzde olur mutsuz oldugunu bileyim ceker alirim bakarim ben dedi

yemın falan evlenince hıkaye oluyor güzelim...
hem ne yüzsüzler ya kız sizi istemiyor kolundan tutup al bu bınaya illa oturacaksın dıyorlar.
hem senı ıkna ederken hemde ıstedıklerını yapıyorlar fark ettın mı.hem ev hem elalem konusunda.değişen bısey yok yanı. başa döndün.
keşke hıc hır gür yapmasaydın . zaten aynı noktadasın.

İsi bu duruma getirdikleri icin herseyi basa almak istiyolarmis.onu bende sordum.bide o ewi kiraya versen en fazla 300 e gider carsi ici degil.kalan 700 lira nolacak.bizim biaz altinimiz olur onu pesinat verip kalaninida krediyle falan anca bi ew aliriz diyor bana.ama ben olmaz diyorum iste.

Ben ewin tadilati yapilmiyo diye kavga ettim oturmicam dedim sonra zaten herseye karisiyolara kadar geldi konu.simdide parkesi dolabi boyasi dusakabini falan filan herseyi yapilacakmis secmemi bekliyolarmis.kavga edince yeni dank etti

hicccc üzülme ailesi degil nisanlın yıktı seven adam zaten ailesine ragmen gel birlijteyiz der emin olll seni sevse gelirdi bu kadar basit

Cok seviyorum aradada kaldim ama pisman olmaktan da korkuyorum.bildigim tek sey oraya gelin gitmeyecegim.orda oturmayacagim.hele biseyler yasadik diye hicc degil.

Ben ewin tadilati yapilmiyo diye kavga ettim oturmicam dedim sonra zaten herseye karisiyolara kadar geldi konu.simdide parkesi dolabi boyasi dusakabini falan filan herseyi yapilacakmis secmemi bekliyolarmis.kavga edince yeni dank etti
sonrada o evde 9 ay oturacağına emın mısın.
o kadar yaptırdık kıraya mı verelim kıracımı batırsın laflarna hazırlan.
hem o tadılat parasını kım verecek.
eğerki kp verecekse madem para varsa versınde eşya borcunuzu kapatın.rahatcada kıraya çıkarsınız.
ev tadılatıyla gözünü boyayıp sonrada ömür billah cıkamıycan o evden.
eğerki parayı siz verecekseniz eşya borcunun ustune başka borç eklenecek buda demek oluyorkı her halukarda 9 ay yalan oluyor...
hıc bu yönden düşündün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…