- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Bu konularda aradaki yasanmisliklari dusunmek gerekiyomu.yani nasil soyleyecegimi bilmiyorum uzun bi iliskiydi birbirimizi cok sevdik hep yanyanaydik ve bi takim seyler oldu.yani anladiniz soylemek istemiyorum buna da pismanim zaten ama oldu iste.bana bunlari ben nasil unuturum benim oldun sen nasil boyle gidersin birakma beni bu kadar hayali bu kadar seyi silme diye yalvariyor agliyor.beni arada birakan da bu oldu.ben yapamam boyle bitemez sen bu zamana kaar herseyde bitti dedin ben hep pesinden kostum duzelttim ama bu kez cok ciddi yapma bunu bana diyor.
Sanki artik mutlu bi yuvam olmaz gibi geliyor.yani bunu kabul etmeyeegim.o ewe gelin gitmeyecegim.ama baskasiylada olmaz gibi geliyor.kimseyi kandiripta ben boyle bise yasamadim diyemem.
Ya ne kadar guzel anlatmissin kensime anlattigim sordugum seyler bunlar istee.icimi döktun koydun ortaya suan.9 ay oturma kisminda kp yemin etti ben eger mutsuzum denedik olmadi desin ben gidip kiralik ew bulacam ben odeyecem kiralarini dedi oglum perisan oldu bizede dusman oldu ne yanimizda duruyo ne konusuyo yuzumuze bakmiyo diyo adam.Düğünü ne zaman yapmayı planlıyordunuz? Yakın zamandaysa o kadar zor ki. Bu insanlarla tartıştınız bir sürü laf girdi araya nasıl yüzyüze bakacaksınız? O eve gelin gitmeyi kabul ederseniz bunu bir yenilgi olarak düşünecek misiniz? O gün kayınpederinizin yüzündeki oğlunu evlendirme gülümsemesini bile bak işte seni de nasıl getirttim bu eve gülümsemesi olarak yoracak mısınız? En mutlu gününüz bu tip şeyleri düşünerek mi geçecek? İnsan düğün salonundan çıkarken bir hüzün kaplıyor içini ordan hiç istemediğiniz insanların arasına gitmek ayrıca üzecek mi?
Hadi düğün seneye falan olsa diyeceğim ki biraz hem sizin içiniz biraz soğur hem de onlar biraz durulur ama sanırım yakın zamandaydı düğün.
Ha bunlar kabul ederseniz olacaklar bir de etmezseniz üzüleceğiniz şeyler de olacak. Düğün tarihiniz geldiğinde ben bugün gelin olacaktım psikolojisi olacak. Biz hepimiz en doğrusunu yaptın aynı evde olmazdı desek de biraz üzüleceksiniz. Yani olasılıkları iyice tartıp ona göre karar verin. Ama şu da var ki kk sadece 9 ay oturup sonra kiraya çıkarız diyip de yıllarca oturan insanların konudu ile dolu.
Artık kiraya da çıksanız o da mutluluk getirmeyecek. Maddi sıkıntılar kesin olacak ve de bu normalde çiftleri üzerken nişanlınızın bak işte o evi kabul etmedi böyle oldu cümlelerini söyleme ihtimali ile daha da sorun olacak.
Sanki artik mutlu bi yuvam olmaz gibi geliyor.yani bunu kabul etmeyeegim.o ewe gelin gitmeyecegim.ama baskasiylada olmaz gibi geliyor.kimseyi kandiripta ben boyle bise yasamadim diyemem.
Ya ne kadar guzel anlatmissin kensime anlattigim sordugum seyler bunlar istee.icimi döktun koydun ortaya suan.9 ay oturma kisminda kp yemin etti ben eger mutsuzum denedik olmadi desin ben gidip kiralik ew bulacam ben odeyecem kiralarini dedi oglum perisan oldu bizede dusman oldu ne yanimizda duruyo ne konusuyo yuzumuze bakmiyo diyo adam.
Zaten ailem benden daha cok tepkiliydi babam aradi laf saydi bitirdi sonra boyle olunca onlar yumusadi bende mal gibi kaldim boyle.Valla açıkçası ben de biraz yumuşadım. Hani barıştık deseniz yanlış karar diyemeyeceğim.
Bir yandan siz kendinizi ezdirecek bir insan değilsiniz. Bir yandan aileniz de arkanızda. O yüzden 9 ay sonra ayrı eve çıkmak isterseniz çıkarsınız gibi geliyor.
Annem babam gece bile olsa gelir o ewi tasir kizimizi alir gotururuz dedi.Valla açıkçası ben de biraz yumuşadım. Hani barıştık deseniz yanlış karar diyemeyeceğim.
Bir yandan siz kendinizi ezdirecek bir insan değilsiniz. Bir yandan aileniz de arkanızda. O yüzden 9 ay sonra ayrı eve çıkmak isterseniz çıkarsınız gibi geliyor.
Zaten ailem benden daha cok tepkiliydi babam aradi laf saydi bitirdi sonra boyle olunca onlar yumusadi bende mal gibi kaldim boyle.
Peki niye evi kiraya verelim onun kira parasıyla siz başka bir evde kiraya çıkın diye bir teklifle gelmiyorlarYa ne kadar guzel anlatmissin kensime anlattigim sordugum seyler bunlar istee.icimi döktun koydun ortaya suan.9 ay oturma kisminda kp yemin etti ben eger mutsuzum denedik olmadi desin ben gidip kiralik ew bulacam ben odeyecem kiralarini dedi oglum perisan oldu bizede dusman oldu ne yanimizda duruyo ne konusuyo yuzumuze bakmiyo diyo adam.
Bi ewin bi kiziyim babamin yaninda degerim cok asla oyle demezler.herzaman nasil mutluysam oyle olur.dun babam dedi on senelik ewlide olsaniz gozum ustunuzde olur mutsuz oldugunu bileyim ceker alirim bakarim ben dediŞöyle diyim, aileniz artık evlendin kızım idare et diyecek insanlar değillerse, bir göz yaşına dünayayı yıkacak insanlarsa, siz de olur da tavırları değişir, verdikleri sözü tutmazlarsa, artık evlendik çekmek zorundayım psikolojisine girmeyecekseniz bence denenebilir.
yemın falan evlenince hıkaye oluyor güzelim...Ya ne kadar guzel anlatmissin kensime anlattigim sordugum seyler bunlar istee.icimi döktun koydun ortaya suan.9 ay oturma kisminda kp yemin etti ben eger mutsuzum denedik olmadi desin ben gidip kiralik ew bulacam ben odeyecem kiralarini dedi oglum perisan oldu bizede dusman oldu ne yanimizda duruyo ne konusuyo yuzumuze bakmiyo diyo adam.
İsi bu duruma getirdikleri icin herseyi basa almak istiyolarmis.onu bende sordum.bide o ewi kiraya versen en fazla 300 e gider carsi ici degil.kalan 700 lira nolacak.bizim biaz altinimiz olur onu pesinat verip kalaninida krediyle falan anca bi ew aliriz diyor bana.ama ben olmaz diyorum iste.Peki niye evi kiraya verelim onun kira parasıyla siz başka bir evde kiraya çıkın diye bir teklifle gelmiyorlar
madem bu kadar pişmanlar ve oğulları perişan oldukları için üzgünler.
Hala gelin üst katımızda yaşayın diye ısrar ediyorlar herşeyden önce artık kendilerinin de istememesi gerekiyor bence insan rahatsız hisseder kendini bu kız bizle aynı bina istemiyor diye.
Ben ewin tadilati yapilmiyo diye kavga ettim oturmicam dedim sonra zaten herseye karisiyolara kadar geldi konu.simdide parkesi dolabi boyasi dusakabini falan filan herseyi yapilacakmis secmemi bekliyolarmis.kavga edince yeni dank ettiyemın falan evlenince hıkaye oluyor güzelim...
hem ne yüzsüzler ya kız sizi istemiyor kolundan tutup al bu bınaya illa oturacaksın dıyorlar.
hem senı ıkna ederken hemde ıstedıklerını yapıyorlar fark ettın mı.hem ev hem elalem konusunda.değişen bısey yok yanı. başa döndün.
keşke hıc hır gür yapmasaydın . zaten aynı noktadasın.
hicccc üzülme ailesi degil nisanlın yıktı seven adam zaten ailesine ragmen gel birlijteyiz der emin olll seni sevse gelirdi bu kadar basitDun hersey tatliya baglanmis kararlar verilmisti.bugun aksam nisanlim arayip herkes baski yapiyor annem babam agliyor hasta oldular ben onlari ezip gecemem dedi.kiraya cikmicam ev burda gel otur dedi.bende allah yolunu bahtini acik etsin dedim.babam aradi ve bitti.birbirimize yazilmamisiz.ne diyecegimi bilmiyorum.senelerdir kurmaya alistigim yuvayi bozdu ailesi ve kendi.hersey bosmus.ahımı aldilar.nasil mutlu olacaklar simdi...
Cok seviyorum aradada kaldim ama pisman olmaktan da korkuyorum.bildigim tek sey oraya gelin gitmeyecegim.orda oturmayacagim.hele biseyler yasadik diye hicc degil.Sanki yavaş yavaş evet demeye yaklaşıyorsun gibi geliyor. Eğer sevdiğin, inandığın ve güvendiğin için fikir değiştiriyorsan sorun yok. Ama bazı şeyler yaşadığın için ve bu yüzden kendini mecbur hissettiğin için fikir değiştiriyorsan yapma lütfen.
sonrada o evde 9 ay oturacağına emın mısın.Ben ewin tadilati yapilmiyo diye kavga ettim oturmicam dedim sonra zaten herseye karisiyolara kadar geldi konu.simdide parkesi dolabi boyasi dusakabini falan filan herseyi yapilacakmis secmemi bekliyolarmis.kavga edince yeni dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?