bitti kizlar bozuldu nisanim

Şükret bence hatta hayir yap kurtuldugun icin.Bu aileyle cok uzulecektin diger konunda da soyledik simdi tamam deseler bile sonra problem olacak dedik.Nitekim 1 gun bile gecmeden gerçek yüzleri ortaya cikmis nisanlin tam anakuzusu ki seni cok ezdirecekti ailesine.Allah kurtarmis seni.Hic üzülme ileriye bak...

Nişanı bozulan arkadaşlarıma bakıyorum
Hepsinin de karşına çok iyi insanlar çıktı
İyi ki olmamış dediler..
O nedenle önünüze bakın
İlk zamanlar zor olur ama,
Atlatırsınız
Zaman lazım sadece.

Çok doğru bi karar vermişsiniz. Şimdi üzülüyorsunuz ama ileride "verilmiş sadakam varmış ki ayrılmışım" diyeceksiniz. Bundan sonraki yaşamınızda çok mutlu olursunuz inşallah.

Öbür konularinida okumustum nisanlinin ailesine para ödemesi, alt üst oturma meselesi vesaire.. Anliyorum aci cekiyorsun ama burdaki yorumlar daha cok objektiv, mantik yönünden bakabiliyoruz hem sana hem nisanlini tanimadigimiz icin..

Ve inan ki en dogrusunu yaptin... Nisanlin herzaman baskalarin sözünü dinleyip seni ezdirecekti... maddi ama özellikle manevi SIKintilariniz hic eksik olmiycakti.. sen hem aileni dinledin.. hem kendin istemedigin bir durum oldugu icin dim dik durdun taviz vermedim ve en dogrusunu yaptin...bugün elini ister yarin kolunu alir.

Zamanla hersey düzelecek ve sen mutlu olacaksin buna sadece inanmalisin.

Dönse ne yazar ki..en zor zamanimda yanimda olamadi.dogum gunumdu nisanimin bittigi gun oldu.nasil unutulur boyle insafsizlik.

Cok zormus.dün hissizdim o nefretle.bugun kirgin.yarin daha kotu olmaktan korkuyorum.7 yildir ne hayallerle kurmaya calistigim yuvam bozuldu.boyle adama yaziklar olsun.

Üzülme demek boş tabiki üzüleceksin ama inşallah sonrasında mutlu olucaksin herşey gelir geçer allah karşına seni gerçekten mutlu edecek birini çıkarır ınsllh
Gercekten cikarir mi Rabbim.tek istedigim seydi mutlu bir yuva anneligi tatmak.sevmek..hep hayalini kurdugum pazar kahvaltilari.nasil da silinip gitti.kendimi ayrilan taraf degil kandirilan sevilmeyen vazgecilen taraf olarak goruyorum.o beni butun bu hayallerin ortasina mezar kazip birakti.yuzu gulmesin.

Rabbim unuttursun hemen.boyle keske diyorum bisey olsa uyusam bir sene sonra uyansam da hersey bitmis unutulmus olsa.
Babası resmen bencilliğiyle hakkınıza girdi. Merak etme Allah büyüktür. İnan zamanla göreceksin bu hikayeden mutlu biri çıkacaksa oda sen olacaksın. Sana yapan herkese aynı şeyi yapar. Şuraya yazıyorum o adam çocuğu evlense bile yaptıklarıyla yine bozar onun huzurunu. Evladı bile düşman olacak ona o zaman işte. Sen yoluna bakarken eski nişanlın yeni anlamış olacak ne halt ettiğini

Bu bana yapilanlarin dini boyutu nedir.gercekten merak ediyorum.

Anne babaların bencilliğiyle hareket edip kendi menfaatlerini düşünmesi sonucunda iki gencin hakkına girmesi ve geleceklerini çalması.. Bu günahın cezasını Allah sorar elbet canım sen üzülme.

Nasil yani anlamadim
Canim bu benim şahsi fikrim öncelikle belirteyim.
Sanki her şey cok hizli gelişmiş gibi geldi bana. Altı üstlü oturmak istememekte haklısın sonuna kadar. Ama bu sorunu daha yumuşak çözmeyi denediniz mi?
Sen sakin bir sekilde nisanlinla konusma yapsaydin. Birlikte ailesini ikna etmeye çalışsaydiniz. Hic senin baban bitti diye devreye girmeden önce. Kayinvalideni karsina alip tatli tatlı konussaydin. Belki yapmisindir ama cok hizli bitmis gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…