- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Nasil yani anlamadimÖbür konuna da yazmıştım.
Bence sende ailende cok fevri ve hizli hareket ettiniz.
Hakkında hayırlısı.
Dönse ne yazar ki..en zor zamanimda yanimda olamadi.dogum gunumdu nisanimin bittigi gun oldu.nasil unutulur boyle insafsizlik.Insan birinin nisanlisindan ayrilmasina sevinir mi yemin ediyorum senin adina cok cok sevindim suanda butun gelecegini kurtardin buna emin ol herseyine karisacaklardi en ufak bi skntida aglayip hasta numaralari yapip ogullarini dolduracaklardi yasamadan bilinmiyo sonradan ah vah edecegine simdi en fazla 1 ay uzulursun ölunun yasi bile 40 gun suruyo emin ol atlatacaksin evinde bile rahat oturamiycaktin dakka basi geleceklerdi disari ciksaniz nereye gidiyonuz aksam yemeklerini bir yiyelim bu liste boyle uzar gider es adayinda bunlarin hepsine aman askm uzulurler napayim annemi babami mi sileyim benim ailemle kotu mu olmami istiyosun gibi zirvaliklarla seni istemedigin hayata mahkum edecekti kendine cok iyi bi iyilik yaptin bunu bil... nisanlinda sana geri donecek gibi hissediyorum bekle de gor bu tavrini asla bozma
Doğum günün bence yeniden doğduğun gün olmuş. Sadece şu anda farkında değilsin.Dönse ne yazar ki..en zor zamanimda yanimda olamadi.dogum gunumdu nisanimin bittigi gun oldu.nasil unutulur boyle insafsizlik.
Cok zormus.dün hissizdim o nefretle.bugun kirgin.yarin daha kotu olmaktan korkuyorum.7 yildir ne hayallerle kurmaya calistigim yuvam bozuldu.boyle adama yaziklar olsun.Hem niye karanlik gunlermis sen kendini seven deger veren bi bayansin seni aydinlik gunler bekleyecek canim benim iyi dusun iyi olsun insallah... bu donemi zor atlabilirsin kendini cikmazda gordugun an yaz bizlere bin bilsende bir bilene sor demisler herkez yardimci olmaya calisacaktir umarim hersey istedigin gibi olur
Rabbim unuttursun hemen.boyle keske diyorum bisey olsa uyusam bir sene sonra uyansam da hersey bitmis unutulmus olsa.Doğum günün bence yeniden doğduğun gün olmuş. Sadece şu anda farkında değilsin.
Gercekten cikarir mi Rabbim.tek istedigim seydi mutlu bir yuva anneligi tatmak.sevmek..hep hayalini kurdugum pazar kahvaltilari.nasil da silinip gitti.kendimi ayrilan taraf degil kandirilan sevilmeyen vazgecilen taraf olarak goruyorum.o beni butun bu hayallerin ortasina mezar kazip birakti.yuzu gulmesin.Üzülme demek boş tabiki üzüleceksin ama inşallah sonrasında mutlu olucaksin herşey gelir geçer allah karşına seni gerçekten mutlu edecek birini çıkarır ınsllh
Babası resmen bencilliğiyle hakkınıza girdi. Merak etme Allah büyüktür. İnan zamanla göreceksin bu hikayeden mutlu biri çıkacaksa oda sen olacaksın. Sana yapan herkese aynı şeyi yapar. Şuraya yazıyorum o adam çocuğu evlense bile yaptıklarıyla yine bozar onun huzurunu. Evladı bile düşman olacak ona o zaman işte. Sen yoluna bakarken eski nişanlın yeni anlamış olacak ne halt ettiğiniRabbim unuttursun hemen.boyle keske diyorum bisey olsa uyusam bir sene sonra uyansam da hersey bitmis unutulmus olsa.
Bu bana yapilanlarin dini boyutu nedir.gercekten merak ediyorum.Babası resmen bencilliğiyle hakkınıza girdi. Merak etme Allah büyüktür. İnan zamanla göreceksin bu hikayeden mutlu biri çıkacaksa oda sen olacaksın. Sana yapan herkese aynı şeyi yapar. Şuraya yazıyorum o adam çocuğu evlense bile yaptıklarıyla yine bozar onun huzurunu. Evladı bile düşman olacak ona o zaman işte. Sen yoluna bakarken eski nişanlın yeni anlamış olacak ne halt ettiğini
Bence hakkınıza girdi ama bu benim fikrim tabi. Tek diyebileceğim tamda kırdığı yerden kırılıyor insan.Bu bana yapilanlarin dini boyutu nedir.gercekten merak ediyorum.
Canim bu benim şahsi fikrim öncelikle belirteyim.Nasil yani anlamadim
Sunu okurken bile bin yerimden kirildim.ama yasiyorum..Anne babaların bencilliğiyle hareket edip kendi menfaatlerini düşünmesi sonucunda iki gencin hakkına girmesi ve geleceklerini çalması.. Bu günahın cezasını Allah sorar elbet canım sen üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?