bitti mi inanmak istemiyorum :(

greeneyes3543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.671
49
0
35
İzmir
3 yıldır ve Düne kadar Herseyim, canım, hayatım ,yasama sebebimken bugün benim icin bir yabancı artık.. Küçük tartısmalar gereksiz atısmalar yıprattı herseyi içim o kadar acıyor ki biz bu hale nasıl geldik neden geldik bunumu hakediyorduk bilmiyorum....

ARkadaslar suan o kadar kötüyüm ki nasıl anlatıcam bilmiyorum. hersey o kadar brikmiski dün ufacık sey herseyin bitmesine yetti. suan ne yapıcam bilmiyorum.son görüsmemizi anlatıcam ve ne yapmam gerektigini artık düsünemiorum fikirlerinize ihtyicım var...

Dün görüstük erkek arkadasımla hersey çok güzel basladı ne yapacagımızı konusurken ben dedim yememkten sonra tavla oynamak istiyorum. aman bakarız dedi. sonra ne yiyelim derken ben pizza istiyorum dedi peki dedim gittik daha erken simdi girmeyelim dolasalım dedi peki dedim sonra gidelim yiyeyim dedi peki dedim. her zmn gittigimiz yere gittik normalde üst katta otururduk ama koltuklu masalar doluydu ortada sandalyeli masalar vardı ama dardı dedim alt kat bos orda orutlm indik ama burası yol üstü gelen gecen cok bilmem ne laf yaptı tama mya istedigin yere oturalım dedim oturduk artık dedi . neyse bu konuyu kapttık. kalkalım dedi kalktık sahile gidelim dedi gittik oturalım banka yoruldum dedi oturduk sonra bi anda kalktı kalk dedi biraz daha oturalım güzel burası dedim kalk dedi cekti tamm dedim kalktık baya yol yürüdük kültür parka gittik onun sectigi yerde otruduk yani hep onun fikirleriyle hareket ettik neredeyse 2 sat bos bos oturduk dedim canım sıkılıyo hadi tavla oynayalım o ara annem aradı bisi istedi carsıya dogru gittik ben cok seviyorum tavla biliyor oda bunu . benim okadar ısrarıma ragmen senle tavla oynanmaz gecen hafta oynadık diye her hafta oynamk zorndamıyım birseyi bi kere yapınca hep istiyon ben mecburmuyum dedi sasırdım kaldım cevap vermedim götürdü suratı bi karıs tavla oynafıgımz kafeye ben de gönülsüzsün bi anlamı yok dedim tamm dedi duraga götürmeye kalktı ya insan yok sen istiyosun haftada bir cıkıyoruz oyanalım falan dmedi bende kızdım bu saatte eve gitmem ben sen gidersen git dedim gittim saat kulesinin orda oturdum yanıma geldi her istedigin olacakmı bilmem ne böyle terbiyesiz laflar söyledi kolumu cekistirerek konusuyo bende sinir olurum dokunulmasına sinirliyken elini cek dokunma bana dedim bir daha elimi sürmem sana bilmem neler söyledi sonra biraz tartıstık bu bana söz vermisti erkek sözü senin isteklerinde olcak diye bende senin erkekligin bu kadarmıs demek dedim bi afra tafra yaptı benim erkekligim bu s..git erkegini bul dedi 2 3 kez bende s.git dedigine eminminsin giderim bi daha gelmem dedim eve teminim s. git dedi bende kalktım gittim carsıya normalde arkamdan gelirdi ama gelmedi otobüse binmis ve eve gitmis bense ilk otobüse binmedim blki gelir diye ne kadar salakmısım. sonra mesj attı bnden köpek gibi özür diliceksin yalvarcaksın diye bnde daha önce özür muhabbeti olmustu aramızda özr dilerim yzdım gönderdim böle degil yalvarcaksın falan demis satlerce cevap atmadım sonra bittigini böyle olmayacıgını söyledim düsün hatanı anla dedi bende bugece son yarın bitmis olacak dedim sen bilirsin ddi ben dün gece iyi kötü bütün duygularımı yazdım umursayıp cevap bile vermedi bugün öglen ikide telefonum dokunmatik rehberin basında o var yanlslıkla aramıs bende yemin ettim yalnıslıkla oldu dedim ben seninle konusmuyrm hatanı anla demis bende konucak birsey kalmadı dedim sen bilirsin böyle kavga ederek gelecegimiz yok demis cevap vermedim sen benden mesaj gelecegini biliyorsun o yüzden umursamazsın dedim bu kez ciddi olup msaj atmayacagım son mesajım dedim arkadaslar fikirleriinizi bekliyorum ne yapmam gerekiyor....

erkekliğin bukadarmış lafına çok takılmış olmalı...bence uzun süre birşey yapma biliyorum alışkanlık da var zor olur ancak sakın msj çğr vs yapma...sana dönceğine ya da en azından arıcağına ve özliceğine eminim..bu erkekler hep klasik...sen sadece bekle basit bi tartışma olmuş küfürler işin ayıbı tabi..sen bekle sana döndüğünde hala istiyorsan affedersin,istemiyorsan da cvp bile atmazsın en azından egon tatmin olur ..

3 yil az bir süre degil elbette arkadasim...

Ama imsede böyle bir erkege katlanmak zorunda degil, hem cok argo kelimeler kullanmis, hem siddete bas vurmus + bir erkege yakismayacak kadar afra tafra yapmis...

Normalde bu gibi durumlarda sakin olup konusun, belki bir derdi falan vardir hemen kestirip atmayin derim ama, seninki baya bir kaba ya...

Böyle birisi ile bir ömür ayni cati altinda düsünemiyorum.

Sende sana laik olan , seni hakeden birisini bul canim...

Yada onu gercekten seviyor ve onsuz yapmak istemiyorsan, baya bir süründür derim...
Sakin ama sakin yumusama..

Allah hakkinda hayirlisini versin.

erkekliğin bukadarmış lafına çok takılmış olmalı...bence uzun süre birşey yapma biliyorum alışkanlık da var zor olur ancak sakın msj çğr vs yapma...sana dönceğine ya da en azından arıcağına ve özliceğine eminim..bu erkekler hep klasik...sen sadece bekle basit bi tartışma olmuş küfürler işin ayıbı tabi..sen bekle sana döndüğünde hala istiyorsan affedersin,istemiyorsan da cvp bile atmazsın en azından egon tatmin olur ..

benim hatam hep bitti deyip sonrada dayanamayıp affetmem oluyor oda nasılsa bitmicek diye artık ugrasmıyor bile ama bu kez aramayacagım..

sevgilin beraberken hep böyle özensiz ve bencil mi??

en baslarda herkesi imrendirecek derece baglı ve ilgiliydi en azından hatasını anlayıp gelip diz çöküp yalvarır hatta aglardı ama ne oldu bilmiyorum artık kaybetme korkusu kalmamıs ben bile tanıyamıyorum artık onu.. özensiz evet bi kadın ruhundan anlamıyor abisinin kız arkadsıyla konusmalarımızda abisi de öle hayatlarında ki ilk ciddi kız arkdasları biz oldugumuz için nsl davranmak gerektigini bilmiyor ben ögretiyorum sende ögret demisti ve ben gercekten caba harcadm ögretmek icin ama ona göre sevgililer günü bile gereksiz begendim bi saat vardı bana alımısın dedim yıl bası hediyesi olrak dedim tamam dedi sonra sevgililer günü olarak kabul et beni hediye derdinden kurtar demisti cok zoruma gitti bugünler bi bahane bari o zmn benim icin ugras düsün demistim ben cok sacma düsünyormusum. gecen yıl sevgillier gününde de kredi kartını veriyo bana ne istiyosan al diye sok oldum ben onun icin ugrasmıstım süprizler yapmıstım önceki sevgiller gününde ablasına cüzdan almıs banada aynısını almıs getirmis ondan öncekindede hiç birsey almamıstık b birbirimize ben hediyesinde degilim ama insan özeniyor. mesela 3 yıl bitti bana bir gülü bırakın bahceden bi yaprak koparıp getirmedi. ben bunu ona söyledim aman cicege vericem parayla yicek bisiler alırız dedi bende cicegin maddi degeri vardır ama bana onu verdiginde olacagım mutlulugun maddi degeri varmı sence dedim büyütme dedi ve hala alıp gelmedi utanırmıs tasımaya arabayla gelirken getirirmis. biz ilk tanıstıgımzda abisinin sevgilisine kocaman cicek yaptırmıslar abisinin imkanı olmadıgı icin o tasımıstı otobüste dolmustu bunu söleyince o zman mecbur kalmıstım diyor

cok yuz vermişsin şimdi de astarını istiyor
sana küfür eden bir erkekten daha ne bekliyorsun?
ararsan zerre gururun yoktur bilesin.

3 yil az bir süre degil elbette arkadasim...

Ama imsede böyle bir erkege katlanmak zorunda degil, hem cok argo kelimeler kullanmis, hem siddete bas vurmus + bir erkege yakismayacak kadar afra tafra yapmis...

Normalde bu gibi durumlarda sakin olup konusun, belki bir derdi falan vardir hemen kestirip atmayin derim ama, seninki baya bir kaba ya...

Böyle birisi ile bir ömür ayni cati altinda düsünemiyorum.

Sende sana laik olan , seni hakeden birisini bul canim...

Yada onu gercekten seviyor ve onsuz yapmak istemiyorsan, baya bir süründür derim...
Sakin ama sakin yumusama..

Allah hakkinda hayirlisini versin.

desteğin icin sagol canım ben onun canını yakmak istiyorum pisman olmasını istiyorum ama nasıl olack bilmiyorum mesajlasmamak sadece bi inat birseyi degistirmez diye düsünüyorum onu seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum ve eminim sadece egosunu tatmin etmek istiyor cünkü ben bitti artık konusmamızın anlamı yk dedigimde hemen ben bitti demedim diyr...

canım tamam ama bana tuhaf geldi. hiçbir erkek sevdiği kıza o kelimeyi kullanamazmıs gibi geliyo bana. seni seviyordur evet ama ne bileyim valla ilişkiler de bir tuhaf. eğer s.... git diyorsa bende iyi o zaman s....ip gidiyorum der daha da yüzüne bakmazdım. yani bakamazdım. iğrenirdim ben o adamdan açıkçası. insanlar aralarındaki seviyeyi korumalılar bence. evlenmeden önce saygı biterse, evlenince aşk da biter sonra öylece insan ortada kalır.

Erkek arkadaşın ilgisiz ve kaba bir tipmiş gibi geldi bana okuduğumdan anladığım kadarıyla. Ama "senin erkekliğin bu kadarmış" lafı bir erkeğe (hele seninki gibi karizması çizilmesin diye elinde çiçekle bile yürümekten korkacak kadar ego düşkünü bir tipe) en son söylenecek cümle. Bu cümle yüzünden cinayetler işleniyor bu ülkede bilmiyor musun? O kadar ileri gidebiliyor bazı şuursuzlar yani. O yüzden senin erkek arkadaşının verdiği tepki bana gayet normal geldi. Hatta yumuşak bile davranmış bazı erkeklerle kıyaslandığında, şiddet uygulamadığına dua et. Ama ne olursa olsun bi kızın ağzına da o cümle yakışmıyor zaten. Resmen damarına basmak istemişsin ama ters tepmiş. Bence zaten saygı da kalmamış fazla aranızda. Halihazırda davranışlarından, ilgisizliğinden şikayetçisin ve haklısın hediye ve sana vakit ayırma mevzuularında. Hediye almak için geçireceği vakti bile sana çok gören bir insandan ne bekliyorsun ki? Evlenirsen çok büyük ihtimalle şimdikinden bile vahim olacak bu kişinin davranışları sana karşı. Hazır ayrılmışken kendini kurtar bence. İleride sana çok daha değer verecek ve seni egosunun üzerinde tutacak birini nasip etsin sana Allah umarım.

canım tamam ama bana tuhaf geldi. hiçbir erkek sevdiği kıza o kelimeyi kullanamazmıs gibi geliyo bana. seni seviyordur evet ama ne bileyim valla ilişkiler de bir tuhaf. eğer s.... git diyorsa bende iyi o zaman s....ip gidiyorum der daha da yüzüne bakmazdım. yani bakamazdım. iğrenirdim ben o adamdan açıkçası. insanlar aralarındaki seviyeyi korumalılar bence. evlenmeden önce saygı biterse, evlenince aşk da biter sonra öylece insan ortada kalır.

aynen katılıyorum...
ne dersende bi insan sevdiği insana bu lafı demez..dememeli...bunun bahanesi yok..
yok bende ona dedim,sinirlendi ondan dedi...peki her sinirlendiğinde böyle mi konuşacak???
ve sende buna çanak tutacaksın... :20:
ve sana tavsiyem,gece yastığa başını koyduğunda düşün?
bu adam bana eş olur mu?
10 yıl sonrasını hayal et...

düsünyorum da sinirlenmedigi zamanlarda bana gayet davranısları iyi ama sinirlendiginde agzına geleni söylüyor sonrada pişman oluyor. ben anlamıyorum amacı ne az önce mesaj atmıs umarım mutlusundur diye cevap vermedim. hep onun degismesi icin sabrettim cok sans istedi benden. hadi basladıgımzdan beri böle olsa bu kadar uzun sürmezdi zaten ama son zamanlarda böyle oldu. kendine güveni geldi biz her tartısmamızda agzımıza geleni söylemekten sakınmadık yıprattık ilişkimizi eski günlere dönermiyiz bilmiyorum ama dönmeyi cok istiyorum kafam o kadar karısıkki 3yılın alıskanlıgı askın acısı var bi tarafım bi kalemde sil degmez diyo bi tarafım gercekten askım o kadar gözümü kör etmiski bi sans daha isterse ver diyo off offff:69:

sen yine barismak isitiyorsun anlasilan :37:
aranizda saygi sevgi kalmamis kaybetme korkusu zaten hic yok kaba tabirle suyu cikmis
yinede mutluluklar dilerim:24:

Erkek arkadaşın ilgisiz ve kaba bir tipmiş gibi geldi bana okuduğumdan anladığım kadarıyla. Ama "senin erkekliğin bu kadarmış" lafı bir erkeğe (hele seninki gibi karizması çizilmesin diye elinde çiçekle bile yürümekten korkacak kadar ego düşkünü bir tipe) en son söylenecek cümle. Bu cümle yüzünden cinayetler işleniyor bu ülkede bilmiyor musun? O kadar ileri gidebiliyor bazı şuursuzlar yani. O yüzden senin erkek arkadaşının verdiği tepki bana gayet normal geldi. Hatta yumuşak bile davranmış bazı erkeklerle kıyaslandığında, şiddet uygulamadığına dua et. Ama ne olursa olsun bi kızın ağzına da o cümle yakışmıyor zaten. Resmen damarına basmak istemişsin ama ters tepmiş. Bence zaten saygı da kalmamış fazla aranızda. Halihazırda davranışlarından, ilgisizliğinden şikayetçisin ve haklısın hediye ve sana vakit ayırma mevzuularında. Hediye almak için geçireceği vakti bile sana çok gören bir insandan ne bekliyorsun ki? Evlenirsen çok büyük ihtimalle şimdikinden bile vahim olacak bu kişinin davranışları sana karşı. Hazır ayrılmışken kendini kurtar bence. İleride sana çok daha değer verecek ve seni egosunun üzerinde tutacak birini nasip etsin sana Allah umarım.
onun taklıdıgı sey ne bilmiyorum ama tamam kırıldı diyelim özür diledim

Back
X