Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan paylaşamam çünkü ekstrem bi durum ifşa olmak istemem.Ne yaşadınız bu kadar hayattan bıktıracak?
Paylaşmak isterseniz tabii
Zaten yazdım yazdım cevap vermedi. Bundan sonra yapacak birşeyim kalmadı ki.Ama sanırım 2. şık doğru..Olası durumlar;
1)Şu an kafası bozuk,toplayınca geri yazacaktır.
2)Sıkıldı ve ilişkiyi sessizce bitirdi.
Sabırla beklemekte ve bu süreçte hiçbir mesaj yazmamakta yarar var.
Bazen ilişkiler sessiz de bitebiliyor.Bu hayatta en önemli olan şey insanın kendisidir.O yüzden üzülmeye gerek yok.Zaten yazdım yazdım cevap vermedi. Bundan sonra yapacak birşeyim kalmadı ki.Ama sanırım 2. şık doğru..
Pekala...Burdan paylaşamam çünkü ekstrem bi durum ifşa olmak istemem.
Herşey üst üste geldi. En zor zamanımda gitmesini kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz tanışacaktı bu yaz. Öyle planlamıştıkBazen ilişkiler sessiz de bitebiliyor.Bu hayatta en önemli olan şey insanın kendisidir.O yüzden üzülmeye gerek yok.
Öğrenmek isteyenlere özel olarak söyleyebilirim.Pekala...
Ama insanlara her cümlenizde "ne yaşıyorum bilmiyorsunuz" derseniz ve bunu söylemezseniz,herkes istediği kadarını düşünür.
Buna engel olamazsınız
Bizler acınızın derinliğini tahmin edemiyoruz diye suçlanmamalıyız öyle değil mi?
Sevgiliniz yemin vermiş,yeminini tutuyor şuanda.
Beklemede kalın birkaç gün.
Hâlen dönmezse ayrılıp ayrılmadığınız konusunda bi konuşma yaparsınız.
Ya kafasını toplayacak ya da ayrılmak isteyecek.
Sabredin tepkisizce.
Peki !İnsanlar neler yaşıyor hergün söyler misiniz ? Benim derdimin ölçüsünü nereden biliyosunuz ?
Siz benim dertlerimi biliyor musunuz da böyle davranıyorsunuz ? Ben dediğimi nereden çıksrtıyorsunuz ? Çok kolay değil mi tanımadığınız,içini bilmediğiniz bi insan hakkında böyle bir yorum yapmak.
Problemim olduğu günden beri kat kat arttığı için acı çekiyorum zaten. Ben sorunumu düşmanımın bile yaşamasını istemem asla.
Siz kocanız yaparsa eline boşanma protokolü verir boşanırsınız, ben bana yoldaş olacak insan arıyorum kusura bakmayın.
Hayır ama çözümü olan birşey değil.Ben yaşadıkça devam edecek bir durum. Belki hiç bir zaman atlatamayacağım.Ben böyleyim diye giden adam istemiyorum hayatımda.Peki !
Sorunun hayati bir kayıp mi ?
Ölümden başka herseyin bir çaresi vardır şu hayatta ..Hayır ama çözümü olan birşey değil.Ben yaşadıkça devam edecek bir durum. Belki hiç bir zaman atlatamayacağım.Ben böyleyim diye giden adam istemiyorum hayatımda.
inanın yok.İnanın..Ölümden başka herseyin bir çaresi vardır şu hayatta ..
Nedir problem ?inanın yok.İnanın..
Maalesef hayatta bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor.Herşey üst üste geldi. En zor zamanımda gitmesini kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz tanışacaktı bu yaz. Öyle planlamıştık
buradan yazarak anlatabileceğim birşey değil. Ben bunun kalıcı bir sorun olduğunu da biliyorum. Çözümü yok ve hatta büyüyebilir bile.Bugünlerimi bile arayabilirim.Nedir problem ?
Keşke bunu bu şartlarda ve bu şekilde tecrübe etmeseydim.Maalesef hayatta bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor.
Peki ayrılmadı diyelim.3 gün sonra dönerse ben 3 gün hem onun üzüntüsünü hemde kendi üzüntümü yaşamış olacağım. Böyle cezalandırma olur mu ? 3.5 senelik ilşkiye ayıp değil mi ?Aklinca seni cezalandiriyor 3 güne bülbül olur.daha fazla yazip adami paraşüte bindirme.Oyle hayata hevessiz bir duruşta sergileme.Güclü ol.
Hayır ama çözümü olan birşey değil.Ben yaşadıkça devam edecek bir durum. Belki hiç bir zaman atlatamayacağım.Ben böyleyim diye giden adam istemiyorum hayatımda.