bitti mi şimdi

Olası durumlar;
1)Şu an kafası bozuk,toplayınca geri yazacaktır.
2)Sıkıldı ve ilişkiyi sessizce bitirdi.
Sabırla beklemekte ve bu süreçte hiçbir mesaj yazmamakta yarar var.

Olası durumlar;
1)Şu an kafası bozuk,toplayınca geri yazacaktır.
2)Sıkıldı ve ilişkiyi sessizce bitirdi.
Sabırla beklemekte ve bu süreçte hiçbir mesaj yazmamakta yarar var.
Zaten yazdım yazdım cevap vermedi. Bundan sonra yapacak birşeyim kalmadı ki.Ama sanırım 2. şık doğru..

Zaten yazdım yazdım cevap vermedi. Bundan sonra yapacak birşeyim kalmadı ki.Ama sanırım 2. şık doğru..
Bazen ilişkiler sessiz de bitebiliyor.Bu hayatta en önemli olan şey insanın kendisidir.O yüzden üzülmeye gerek yok.

Burdan paylaşamam çünkü ekstrem bi durum ifşa olmak istemem.
Pekala...
Ama insanlara her cümlenizde "ne yaşıyorum bilmiyorsunuz" derseniz ve bunu söylemezseniz,herkes istediği kadarını düşünür.
Buna engel olamazsınız ;)
Bizler acınızın derinliğini tahmin edemiyoruz diye suçlanmamalıyız öyle değil mi?

Sevgiliniz yemin vermiş,yeminini tutuyor şuanda.
Beklemede kalın birkaç gün.
Hâlen dönmezse ayrılıp ayrılmadığınız konusunda bi konuşma yaparsınız.
Ya kafasını toplayacak ya da ayrılmak isteyecek.
Sabredin tepkisizce.

Bazen ilişkiler sessiz de bitebiliyor.Bu hayatta en önemli olan şey insanın kendisidir.O yüzden üzülmeye gerek yok.
Herşey üst üste geldi. En zor zamanımda gitmesini kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz tanışacaktı bu yaz. Öyle planlamıştık

Pekala...
Ama insanlara her cümlenizde "ne yaşıyorum bilmiyorsunuz" derseniz ve bunu söylemezseniz,herkes istediği kadarını düşünür.
Buna engel olamazsınız :KK66:
Bizler acınızın derinliğini tahmin edemiyoruz diye suçlanmamalıyız öyle değil mi?

Sevgiliniz yemin vermiş,yeminini tutuyor şuanda.
Beklemede kalın birkaç gün.
Hâlen dönmezse ayrılıp ayrılmadığınız konusunda bi konuşma yaparsınız.
Ya kafasını toplayacak ya da ayrılmak isteyecek.
Sabredin tepkisizce.
Öğrenmek isteyenlere özel olarak söyleyebilirim.
Teşekkür ederim. Beklemekten başka çarem yok zaten.

İnsanlar neler yaşıyor hergün söyler misiniz ? Benim derdimin ölçüsünü nereden biliyosunuz ?
Siz benim dertlerimi biliyor musunuz da böyle davranıyorsunuz ? Ben dediğimi nereden çıksrtıyorsunuz ? Çok kolay değil mi tanımadığınız,içini bilmediğiniz bi insan hakkında böyle bir yorum yapmak.
Problemim olduğu günden beri kat kat arttığı için acı çekiyorum zaten. Ben sorunumu düşmanımın bile yaşamasını istemem asla.
Siz kocanız yaparsa eline boşanma protokolü verir boşanırsınız, ben bana yoldaş olacak insan arıyorum kusura bakmayın.
Peki !
Sorunun hayati bir kayıp mi ?

Herşey üst üste geldi. En zor zamanımda gitmesini kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz tanışacaktı bu yaz. Öyle planlamıştık
Maalesef hayatta bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor.

buradan yazarak anlatabileceğim birşey değil. Ben bunun kalıcı bir sorun olduğunu da biliyorum. Çözümü yok ve hatta büyüyebilir bile.Bugünlerimi bile arayabilirim.
Ama şuan sevgilim ile ilgili konuma çözüm arıyorum.Bitti mi bitmedi mi bilmiyorum.
Herşeyin üzerine bu belirsizlik çok zor.Dert ortağımdı o benim.

Aklinca seni cezalandiriyor 3 güne bülbül olur.daha fazla yazip adami paraşüte bindirme.Oyle hayata hevessiz bir duruşta sergileme.Güclü ol.

Aklinca seni cezalandiriyor 3 güne bülbül olur.daha fazla yazip adami paraşüte bindirme.Oyle hayata hevessiz bir duruşta sergileme.Güclü ol.
Peki ayrılmadı diyelim.3 gün sonra dönerse ben 3 gün hem onun üzüntüsünü hemde kendi üzüntümü yaşamış olacağım. Böyle cezalandırma olur mu ? 3.5 senelik ilşkiye ayıp değil mi ?

Hayır ama çözümü olan birşey değil.Ben yaşadıkça devam edecek bir durum. Belki hiç bir zaman atlatamayacağım.Ben böyleyim diye giden adam istemiyorum hayatımda.

Cümlelerinizi okuyunca sağlık problemi gibi birşey olduğunu düşündürttü bana. Kanser gibi bir hastalığa yakalanmadınız umarım inşallah..
Bitti mi sorusuna gelince hayır bitmedi sevgiliniz siz yazıp durdukça kendini arşa çıkarmakla meşgul şu an. Birkaç gün hiç tepkisiz kalırsanız küçük bir mesaj atacaktır nasılsın? gibi. Cevap yazmamanızı öneririm birkaç gün o da biraz sürünmeli. Ne olursa olsun psikolojisi zaten bozuk bir insana ders vermek için bu yapılmaz. Ayrılmak istiyorsa açıkça söylesin gitsin paşa paşa.

Zaten onunla veya onsuz, bunalmis ve yasamak istemiyormussunuz. Bundan daha kotu ne olabilir ki? Bende depresif bi insani hayatimda istemezdim. Ihtiyaciniz olan pskiyatrist gibi, sevgili degil

Bana sürekli yaşamak istemiyorum diyen bir insanla arkadaş bile olmak istemeyebilirim....Sorununuzu bilmiyorum anlatmıyorsunuz da ama hayattan ümidini kesmiş bir insan kimse için cazip gelmez...Kendinizi tamir edin...Çünkü son nefese kadar hayat devam ediyor ve o son nefes ne zaman asla bilemeyiz....

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X